10497
-
#9402 am mér kocsogoskodtok? XD -
#9401 am kibeszélt amcsirol? -
Poszka22 #9400 Mindenkinek jobb lesz ha tavol maradsz Dc-tol. Lego Univers-rol azt hallottam, hogy a te korosztalyod jateka lesz. Sok sikert es ne hozz szegyent a ... (helyettesitsd be barmelyik nick nevedet) nevre!!!!! -
#9399 attol jovok mer prosztoskodtok :ASasd-asD:- -
#9398 jovan parasztok -
KRTuning #9397 Végülis csak úgy 3 hónapja raktam ki ide ezt a vidit a cbsekkel együtt. De ügyi vagy hogy megtaláltad. Nehéz lehetett :D Meg nemtom figyelted e de nem én vagyok rajta. Bár tényleg az én művem. Szép idők voltak azok... De az a múlt, ez meg a jelen. Engem tutira ne keress a játékban. Meg #9396 -
Poszka22 #9396 inkabb ne gyere vissza, ha kerhetem!!! -
#9395 Misike senki sem játszik amcsin, Tr1 a németről beszélt csak elírta
Nem sokára kijön a Lego universe, az neked való lesz. -
Poszka22 #9394 Azert nem teljesen ugyanaz. Kicsit bonyolultabb es ido igenyesebb! -
#9393 am ez nem véletlenul krt barátunk?
a tank :D -
#9392 jé sztem ujra dc-zek:________________: -
#9391 na, aki még bennvan usdc-ben, az addoljon barátnak, a nickem még a régi :D (Tr1cl0ps) köszcsipuszcsi :D -
#9390 mindjááááárt, mindjááááárt :D -
regisztrálvavan #9389 na akkor csak az alapokat kell megváltoztatni és átveszi az egész játék nem?
mint anno ahogy a vice city mappájában megtaláltam tommy texturáját .bmp-ben, csak belefirkáltam paintbe, elmentettem és onnantol összefirkált ingben mászkált
de ti vagytok usdc-n? mert akkor ott megbeszélhetnénk
irjátok le a nicket és felveszlek :) -
Poszka22 #9388 mivel a varos kepet valtoztatom meg vele, igy a BZ es laptime is valtozik!!!!!!!! Ugyanonnan szedi a texturakat! -
regisztrálvavan #9387 nekem jo hogy adok érte pénzt vagy hme-t
de nem csak a texturákat kell kicserélni és utána mindenhol az lesz?
mer nekem kéne a lap timeos pályák és bz pályák is :) -
KRTuning #9386 eh -
#9385 he -
Poszka22 #9384 Azert a Leoparddal sem annyira konnyu. Meg kell erte szenvedni :P -
#9383 egy leoparddal nem nehéz :) -
#9382 üdvözülünk :D -
#9381 msnre gyere pls :) -
Poszka22 #9380 Vegre en is regelve vagyok :D -
KRTuning #9379 Poszka Pontjai
Na ezt erdemes megnezni :D -
KRTuning #9378 Poszka: javitanek.
Taipei is hasonlo meretekkel rendelkezik szoval nem ajandek varos es nem 5 HME hanem 10
a csomag ara igy 40 HME!!! -
KRTuning #9377 Poszka: Szivesen odaadom barkinek a grafikai csomagot, de persze mivel nem keveset kell vele sz.pni igy nem ingyen adom. Jelenleg Oros teljesen at van alakitva, a tobbi varosban az ut, a jarda es egy-ket kisebb dolog van atalakitva. Jelenleg Crason dolgozok.
A csomag ara: varosonkent 10 HME,
teljes csomag 35 HME
Taipei ajandek a csomaghoz, azert nem szamolok fel varos dijat, mivel nem nagy meretu, de ha valakinek csak Taipei kell akkor az 5 HME.
Akit erdekel jelezze itt vagy a jatekban!!!
Csak US DC-re ervenyes -
KRTuning #9376 Majd megkérdem a szerzőt hogy kiadja-e. -
#9375 -
regisztrálvavan #9374 ezt valahonnan meg lehet szerezni? léccilécci :D
pont ezért néztem fel ide hogy nincs-e valami ilyen dolog vagy hogy meg tudnám-e csinálni ilyenné :D -
#9373 mien magyar szerver?
-
#9372 HE -
#9371 hej, lewy, gyere már fel msnre :) -
#9370 az tuti :D, hogy rohadnál meg xD -
#9369 szva neked hasznos -
#9368 Sokkal több fps-ed lesz így, szóval kevésbé erős gépen is jól fut a dc :) Plussz a forgalom is jobban látható -
#9367 ez mire jó? :DD -
KRTuning #9366 Drift City: Mirrors Edge Mod
Nem en csinaltam :D -
#9365 kockagecik- -
KRTuning #9364 Nemeppen. reggel 8ig rendben volt a szerver, mert miutan uppoltak hajnalban, elhuztak aludni.aztan reggel eszrevettek a hibat. tom mert meg felleptem akkor. azt irtak h 30 perces leallas lesz. aztan estig huztak. -
#9363 hajnali háromtól tartott 20ig kb
tehát laza 17óra :DD