10497
-
Gibor #35 Gibor néven megtalálsz...
Jupa: remélem nem gond a modik figyelmébe topicba kértem a bennert tegyék be. -
#34 Énis tolom, piTTa néven, de chatem ki van kapcsolva, meg a küldiket nyúzom, szal ha nem látlak meg, sry :D -
jupa #33 Csak online,forgalom van. -
Cat 02 #32 még nincs lennt a játék!
baj ?
(maradjunk a hagyományoknál :D) -
#31 22. hszen kivül, volt olyan hszed ami nem kérdés volt? -
Cat 02 #30 gondolom a sok pc a forgalom :)
tényleg, autó törik? -
#29 Meglesem én is, csak online móka van benne?Forgalom van?
SG_ZoLo leszek. -
#28 van, de itt crewnak hivják, merthátez gecikemény underground játék :D -
#27 akkor én is sima ColdFire leszek -.- -
Cat 02 #26 én akkor Cat02 :D
gondolom lehet "karaktereket" csinálni és nem acc név ugye? -
#25 én is asszem SG_ColdFire leszek akkor :)
98% -
#24 senki nem jatszik innen? :D
keresgeltem meg kerdezoskodtem de semmi reakcio...
ingamenick: SG_PeeTeR
:) -
Cat 02 #23 klán van benne ? :) -
Cat 02 #22 asszem meglesem, GunZ al is órákat toltam régen -
#21 Hátakkor necsajjjáá! XD
Dee tleg nemrossz kis game, igaz, még rém egyszerű az egész, de gondolom azért változatnak némi dolgot, PT is soakt változott, bár ez egészen más jellegű... -
#20 Mellesleg a Soldier Frontot nem próbálta valaki? Nekem elindul, bejön a szerverablak, és kiirja hogy GameHack detected -
#19 Jónak tünik, tegnap este kipróbáltam, meg a többi játékát is ennek a weblapnak, és nemrossz... Fizika kicsit fura, de nem az a lényeg.. -
Gibor #18 áhhh és az összes kedvenc autóm benne van... 240SX... Hachi... FD3S... R34 GTR.... áhh angyon vad... és még csak több kocsi lesz.. királyságos... persze a realisztikához nem nagyon van köze dem kit érdekel. :D -
+FAV
aztan lassan jovok en is de kicsiket szegenyecske a szal ami jutott, de majd leer :)
-
jupa #16 Nekem tökéletesen fut,soha nincs lagg.
Több channel-en játszhatsz van 10db általába az első 2 medium-high terheltségü,mindig ezen játszom és nincs lagg(ha esetleg lenne megkell próbálni a kisebb terheltségüeket).A többien low-medium terheltség szokott lenni. -
jupa #15 Hát az igazi drifthez nemsok köze van:D ha nyomod a ctrl-t+jobbra vagy balra nyíl keresztbe csúszik ezerrel bár a realitástól messze van:D
1más ellen lehet versenyezni ilyen arénába,ott ltérehozol egy szobát és beírod hány vs hányt akarasz.
Kocsituning van.
Természetesen van level! -
#14 graf-ja mint az XIII-nek :)
én is nézegettem lehet majd leszedem jópofának tünik:)
egyedüli kérdésem az lenne h lagg mennyire van benne? -
jupa #13 Egy próbát megér :)
Ingyenes mmoknak meg nem nagyon szokott szép grafikája lenni. -
#12 :O
+fav -
#11 sztem töltsük le ;) -
Gibor #10 Hüü bakker ez király gamé.... lehet simán cirkálni meg ha akarsz driftelni... gombot kell nyomni és driftel de nagyon faaja... ilyen cel shader-es izéka :D -
Cat 02 #9 van valami köze a drift-hez?
1más ellen van verseny ?
kocsituning van?
lvl van ? :D -
Szabi1991 #8 kormányal lehet játszani ? :) -
ZsirosKenyer #7 ez nagyon zsírnak tűnik
mindig is MMO sztrítrécing gémre vágytam :D
én is lehúzom -
ElectricalTech #6 Hmm..
Autos MMORPG? Grafika kepek alapjan nem valami meggyozo, de lehet, hogy lehuzom. Jopofanak tunik.. hmm-hmm -
jupa #5 Egyébként a játékban kb 5 különböző mód van:
Csinálhatod a küldetéseket (álatlában elmenni vkiért,szállítmányt vinni teherautóval,autót követni,autót fényképezni,autót üldözni)
Vannak az ún. Delivery Service,van egy kijelölt pálya a városban ahol chechkpointokon kell áthaladni,az eredményed a többiekétől függ,tp-t és *mitto-t is kapsz.
Az utcákon vannak instant küldetések,ezek általába halál unalmasak,csak ha nagyon kell a tp általában akkor használom.-
Illetve lehet a szervereken lévő emberekkel versenyezni,sztem ez a legélvezetesebb,ugyanúgy kapsz tp-t és mitot.
*mito= a játékban használatos pénznem
Tudsz autót vásárolni(szinthez van kötve),tuning dolgokat az autódhoz,van un. aukciós ház ahol az autóhoz vehetsz dolgokat,illetve adhatsz el. -
#4 Ez zsírkirály -
#3 egészen megtetszett...asszem kipróbálom:)
megért egy témát -
jupa #2 Pár screen:
-
jupa #1
Megjelenés: 2007.9.5
Fejlesztő: NHN Games
Kiadó: Ijji
Honlap: http://drift.ijji.com/
Érdekes egy játéék,de nekem tetszik,npróbáljátok ki,teljesen ingyenes,én norrec92 néven játszok,aki akar vegyen fel friendsbe.
Regisztrálsz,letöltöd a klienst,és gém:)