10497
-
#196 Valaki gyorsba le tudja írni hogy mit kell tennem első bejelentkezés után? -
jupa #195 Próbáld meg h firefoxba felmész a gamma oldalára,bejelentkezel,és rányomsz h play game. -
#194 Hi all!
Van egy kis problémám :(
Felraktam a játékot indítanám, lépne a honlapjára, de az explorer hibát észlel és nem tölti be a lapot. Akármit csinálok vele.
Mit tegyek?
Előre thx -
#193 Az aukciós házban szarért-hugyért hozzád vágják a cuccokat, tiszta turkáló. :)
Végül egy kép a kikötőről:
-
#192 ajj nem lehet valahonnan letölteni az 1#en kivül? gamesher meg társai nem engednek flashgetet, meg amugyis tök lassan jön, fél óra:((( -
#191 akkro jövök én is, ha fut a notebookomon-.-' -
#190 Letöltve, telepítve :) elindítás folyamatban :D -
#189 most már sokan vagyunk itt :DDD -
#188 Én Egész este fent leszek (1 óra mulva lejön a game)
MA este fentleszek ,ma nappal alszom és este buliba nem leszek fáradt XD agytröszt vagyok mi? -
Gibor #187 én meg 1perce lejttem mert mének lassan aludni :D mai erdmény lvl12 és 3/4 XP szal reggeli lvl13 könnyen meglesz. -
#186 én ott vagyok :) -
Gibor #185 akik fentvannak jöjjenek a Aukciós házhoz. -
#184 fenntvagy? -
#183 vaaaan péééz :D -
#182 azóta már smartal :D -
#181 10 perc és megyek! -
#180 fúú de felhuznak ezek a szemből frontálisan belémjövő csicskalámák akik miatt bukom a küldetést, jézusom..................... -
#179 én ződ civic-el vagyok..
-
#178 na jön fel vki? a 2es szerón leszek , a crew center körül...szürke clioval ami lentebb is van :d -
#177 sztem nyóc -
#176 Azt tudom, arra gondoltam, hogy hány ember tartozhat egy CREW-ba :) -
jupa #175 a chatbe beírod: /join crew (ésutánaacrewnevét) -
jupa #174 Teamspeaken belül:
Settings-->Sound input/Output settings
Voice send method-on belül:
A push to talkot válaszd.
Nyomj a set gombra és ezután arra a billentyüre amivel majd tudsz beszélni ha nyomod.
Ha ez megvolt lépj ki utána pedig be a ts-re. -
#173 kösz bratyó :) -
#172 hányan lehetnek egy krúba? :O
tezsó jóak logo o.o -
Gibor #171 nem erről beszéltem idáig hogy én hamarosan elérem.. juj na mind1... -
#170 szarakodok a mikivel :\\\ nemtom bekonfigolni... -
jupa #169 Jó lett:) -
#168 nyú lokó^^
-
jupa #167 Hová tűntél tsről? -
jupa #166 Aham:) -
#165 GunZ-nál nemment....activateX nem ment benne -
#164 hmm...és akkor van1 alap város ahol lehet császkálni? -
jupa #163 Itt vagyok veled a kezdő szobába és próbálnék beszléni de nem válaszolsz:D -
#162 várjá hallak...csak még megkell keresni a mikit :D:D de am közbe rájötttem h hogykell belépni ! :P -
jupa #161 szobába vagy szerverre? -
#160 őő hogy tudok belépni a szobába? mert látom,de jobklikk connect,és nem tesz be :( -
jupa #159 Firefoxba is megy,bejelentkezel és rányomsz h play:) -
#158 De utálom az expolert XD -
#157 lol:D