10497
-
#476 Minden driftesnek boldog új évet :) -
#475 Hogy tudok veletek talizni? -
#474 buék
egy nappal közelebb kerültünk a globális felmelegedéshez, a meteorhoz, világvégéhez -
#473 BÚÉK
10-20 perc azt megyek -
#472 online vagyok, láthatod az aláírásomban a nevemet. -
#471 BUÉK!:) -
#470 BUÉK :D most frissítek, utána TS? :D meg game?:D -
#469 egy 2008-as tali vhol?:D
goo game:D -
#468 BUÉK!!!! -
#467 bujék :O) -
jupa #466 http://drift.ijji.com/
Ide felmész,bejelentkezel,rányomsz h play game,letölt egy progit,feltelepíti,utána updatel a kliens,és tudsz játszani. -
#465 http://drift.ijji.com/
KAtt a play-re az oldalon! -
jupa #464 közös chatbe beírod: /join crew HUNSG
majd kiírja h az admin nincs fennt... elvileg ha belépek majd megkapom az üzit és feltudlak venni de nem mindig jön ki és újra kell próbálni ha fenntleszek :-/ -
#463 Hol kell belépni játékba? :D Regeltem, levan töltve, de nem tok belépni .. :S -
#462 Énis most jöttem le :D az fgjm szerverről. -
#461 Nah, regem is kész :D -
#460 Mit kell beírni h joinoljak az sg-s teamhez?plz help...akarok sg-s klubb tag lenni.thx -
#459 Én is jövök!Hol tali?:D -
#458 Hát nem...am petárdáztam de minden haver elfoglalt/nincs otthon ...szal mek drift city-izni...felmek a klubba:D -
#457 :D Lassan elkezdeknék én is játszani, csak most CoD4 aaaaaa :D -
#456 Látom nem csak én egyeüdül töltöm otthon a szilvesztert. -
#455 én nappal voltam és rengeteg magyar volt :] -
#454 Nem tudom hol rontom el de én egy magyart a játékba még nem láttam.Nem Teamspeakkel játszok. -
sztanko15 #453 ma este kezdtem el jáccani! nagyon jó eza játék! bocika11 néven jáccok vegyetek fel barátnak! egy sg bandi nevű magyar játékkossal már taliztam a játékban:D -
#452 Valaki fel is vehet barátnak,a nevem Grove4 ,nincs semmi tapasztalatom online játékba,örülnék ha valaki segítene. -
jupa #451 F8at megnyomod és meglátod!:) -
#450 nem tudjátok miért van az hogy csak rokie szinten tudok menni battle-ba és nem enged amatőrben. Lv13-as vagyok V2-es géppel Panda -
#449 Valaki le írná priviben nekem a fontosabb dolgokat,mindig az rettent el az online játéktól,hogy sok a szöveg,összezavarodon nem tudom mit kell csinálni,lehet láma vok,bocsi. -
#448 kösz jó állat topik jó gyors :D és nézett ezt már szeretem :) -
#447 car dealerbe tudod megnézni hogxy hanyas szint kell azokhoz,meg mennyi máni -
WOLF3x6 #446 Ok, megnyugodtam, csak latom, hogy ugyanolyan kocsija van, csak tuningolt, szarny minden, es a szintunk sem ter el sokkal, gondoltam biztos befizetett lovet, vagy van vmi olcsobb hely. Ezek szerint gyujtoget felnire, ami nem sokat javit a kocsin, na mind1. Tenyleg, felni, szarny ilyesmi megmaradnak, vagy csak 1 jarmure vonatkoznak? -
#445 és azt nem tudja valaki mikor adja ki a evot vagy a suprát corollát cecilát hanyas szinten??? -
#444 menj oda ahova a nyíl vezet, és ott fill up asszem...
vagy aukción is tudsz venni. -
#443 áhhhhh xD hogy erre nem jöttem rá:D köszi xD -
Szabi1991 #442 ahol a küldit kapod, ott katt a tankolásra, kiválasztod mennyit akarsz tankolni, aztán kifizeted :DD
ha lenne rá kod, akkor minek lenne dolcsis fizetés szted ? -
#441 hello hol lehet tankolni??? meg nincs olyan kód hogy ha tuningolnék akkor ne kérjen érte dolcsit igazi pénzt mert ez kicsit szemétség -
#440 jóötletXD -
#439 néztem walkitakit, de ott csak a barátlistát nézhettem.
a crew tagokra rá se tutam menni, lehet mert nincs fent a házigazda???? -
Szabi1991 #438 egy amerikai törvény szerint csak 18 évesen regizhetsz -.-
írd át az 1991-t 1982-re és jó lesz, vagy add meg anyád ímélcímét fent -
Szabi1991 #437 drift shopba, nyugi, mi se találjuk a logikát benne :DD
a kasztni tuning 500 pénz, 4 ronda felni meg 30.000 pénz