10497
-
ZsirosKenyer #757 azt ugye mindenki tudja hogy a játékban jobb alsó sarokban van egy audio channel feliratú kék gomb. Arra kattintsatok és válasszátok ki a My music/My mp3s -t -
csoola #756 nekem se mennek a zenék, megoldás? -
#755 te emo vagy? :o -
#754 nah regeltem, accot, SG_RazR néven majd a krúhoz csatizok ha lehetséges -
#753 instant missionból -
#752 dehogynem.. csak úgy kapkodtam a fejem. Egyik pillanatba készülök megkoccintani, aztán paff be a falba és a másik oldalon kijön.... -
#751 Tesómal egy acc alatt két profillal játszunk a játékban.Viszont van egy olyan probléma, hogy csak egyikünk társulhat crew-ba, a másikna azt mondja lépjen ki először a másikbókl. Pedig mind2-en az ittlévőbe jönnénk, de így csak én vagyk benne. Erre van valamilyen megoldás jelenleg?
Kupont honnan lehet szerezni, amivel fel lehet oldani a kocsikat? Mert van már 2-3-as autónk is ,de nem mind, mert kupont hiányol... ??? -
#750 nemvolt "falonátmenő" HUV? -
#749 jaja jó volt :) -
#748 XD jólvan
VAlaki jön most gamelni? -
#747 De jót huvoztunk:)
több mint 2000 exp-t szereztem 1 óra alatt -
#746 A "bár nem akartam mindent beleadni"-ra gondolsz?
Mert azt úgy értettem, hogy az előttem lévőt nem akartam leelőzni és csak akkor nyomtam el a turbót, amikor elsuhantál mellettünk. :)
Egyébként nem sértésnek szántam. -
#745 lásd GTR2ben is így van..
hiába akarsz jó kört futni, vmelyik barom úgyis vagy visszafele jön vagy keresztbeáll..
-
Marex #744 szerintem nem kap érte pontot csak szemetek
-
#743 hehe most veszem észre hogy csak én voltam sárga kocsival :D -
#742 Nah kezdem érteni :)
Ahh ez is gürizős egy játék.
Miért jó az állatnak ha összetöri a kamionom -s így kezdhetem újra a küldit ! Pontot kap érte? Mert két különböző autó is rámszállt .
-
#741 valaki ezt fordítsa le értelmes, magyar nyelvű mondatokra, és faqba vele, vagy vhova:
na emberek, a TS:
Beléptek, megkeresitek a nevetek, jobb klikk, allow registration -> Utánna self- Register with server asszem :D -> név, password -> connection meü, ott az anonymusbol atvaltasz a masikra, beirod a neved, jelszavad, és megkeresed a Drift City (SG) topikot, én ott vagyok :) -
#740 A 2. videó kommentjét sértésnek veszem, de azért -
jupa #739 Feltepeíted a TeamSpeak-et,elindítod-->Connection-->Quick Connection és beírod az ipt. -
#738 mi hewspeedy barátommal a nagy rx8-asakat meg evosakat 2 celica-val vertük agyon több versenyen át :DDDDD -
Cat 02 #737 és ki is írja a nevét ?
lehet az h wma-t nem játsza le ? :S -
#736 Valaki plz segítene,hogy kell csatlakozni a bannerben lévő servere? -
ZsirosKenyer #735 nekem megy. Simán beraktam és játsza.
Azóta sokkal élvezhetőbb a gém :D -
Cat 02 #734 ahova írsz ott van olyan h normal, arra rákattolsz és kiválasztod ahova akarsz írni
party huv: ki merre lát :D -
#733 Na meg hogy hogyan lehet a CREW-nak írni chatben
-
#732 Ez a party huv dolog engem is érdekelne miként van mert látom chat-ben sokan keresik.
Milyen módon osztódik ki kire megy?
-
#731 Koinonia
lassan indulhattok station 3-hoz:D
én már most megyek... -
#730 melyik városban? XD -
Cat 02 #729 mp3 berakás az nem megy nektek se ugye? -
#728 leszünk még a héten A kategóriába is...;)
Szerintem elég jó játékosok vannak a crewbe,
pl: már nem tudom kivel mentem délután 5-7 versenyt, de folyamatosan benne voltunk első háromba:) -
jupa #727 Jha azokat add be,én még venni is szoktam az aukciós házba:D -
Gibor #726 Jáj! Most jut eszembe hogy nekem olyan izéka ami +3pontot ad a crew-nak abból van vagy 150db... -
Gibor #725 elég hamar :) -
jupa #724 Jó hír:
A crewünk C kategóriából átkerült B kategóriába! -
Gibor #723 elöbb nem lehet? :D
Amugy jólvan nemtudtam... bocs... -
#722 na akkor, aki akar jönni huv partyzni az jöjjön a station 3-hoz 21:30-ra!!!!
én ott leszek;) -
jupa #721 Mint már mondtam énis jelentkeztem. -
Cat 02 #720 ez kint van hiv oldalon is :)
pár tipp a faq hoz: tetején is legyen hely kihagyva (úgy mint az alján)
"mindig a hivatalos oldalra kel felmenni, a jobboldalon fent" -
#719 jupa mint témaindító, már jelentkezett ha jól rémlik délelőttről :) -
jupa #718 nekem megy enélkül is:D