10497
1418666835.png
  • PeeTeR
    mondjuk nem minden esetben mert amit a Lexus -hoz vettem motorhazteto pl se a Golf -ra se a Focus -ra nem jo. a festesre meg utollag jottem ra hogy leveheto de addigra mar megvettem 3 szint :DD

Leo 1991 (#1318): ha nincs misson akkor a legjobb a Patrol. uncsi de 320+250 XP -t kapsz egy kor utan. ennyit nehez ossze BA -zni igy inkabb a Patrol..
  • Leo 1991
    mivel lehet gyorsan exp-t szerezni?
    h tok gyorsabban átjutni a köv szintre
  • Gibor
    skylinee... sztem...
  • Szabi1991
    a lancer sztem gagyi, pontosabban pont ugyanoan mint a lexus, szal neméri meg 150.000 pénzért a szép kasznti..
  • PeeTeR
    erdemes mitsu -ra vagy skyline -ra beruhazni?
  • John Cena
    nekem is villog az azért villog hogy aki gondolom pénzért vesz cuccokat 7-30-60napos trial izéket azok tudják hol lehet elkölteni a Lóvét!:D:D
  • Szabi1991
    nekem 45-ös lvlnél is villog :DD
  • skygt90
    Hi! a játék legelején vagyok és folyamatosan villog a bal alsó sarokban a Drift Shop ikon....és a nyíl is odamutat...de hiába megyek oda mert semmi pénzem sincs semmire küldit pedig nemtudok elválalni :S
  • John Cena
    Politizálás nincs de amúgy értem:P:D G coinom nincs!:D nem fogom "elkurni":D
  • Attila8805
    Gyere és hozz magaddal még egy embert:D
    Vagy sok G coint:D
  • John Cena
    köszi ha jó nektek át emygek az SGHUNba
  • cement
    f8at megnyomod es ott van olyan asszem h leave crew
  • John Cena
    Fiúk klánból hogy leeht ki lépni mert át szeretnék menni a HUNSG-hez! csak nem tudom hogyan kell
  • John Cena
    AHAAA akkor mást nem is hiszem hoyg fogok venn iSpoiler és 2 festés van már őőő a Driftes dolgokat nem lehet eladni??
  • Rainbow15
    Hi.
    AZ OMD driver license ID hez mit kell írni? Már regéltem a hivataos oldalon, és el is indítottam onnan. Indításnál hibát ír ki, de elindul.
  • kemszi2
    akkor lehet veszek felnit:)
  • Zomil
    a kerék, a spoiler, és a festés átvihetö más kocsira is :)
  • Szabi1991
    nem, nekem az mr2-höz vett spoiler meg kerék van a lanceren is :))
  • John Cena
    császtok fiúk a Spoilereket azt bármeik kocsira leeht tenni en mkimondotta típushoz van kötve a hogy a Kerekek is ?
  • báttyó02
  • CivicVTi
  • Zomil
    104 HUNSG 316 633 nem sokára megvan a top100 :P
  • jupa
    nod még flashgetre is trójait jelez -.-"
  • cement
    hat en vegre az mr2m utan tegnap este elertem a 31et es lett ertelmes kocsim amivel a battleben tobb eselyem van.. az mr2vel is tudtam nyerni de ahhoz az kellett hogy ne hibazzam ami eleg nehez :S

• cicai
    Én a Cliommal könnyebben nyertem mnt a suprámmal:) lvl 40es embereket is simán otthagytam.
  • autoszimulator
    Igen, valami popup cucc is feljött firefox alatt, valami nemjó...
  • Sippie
    na ez érdekes... folyamatosan kidobált a szerverről mindenkit, amikor pedig a drift city honlapját böngésztem, bejelzett a nod32 hogy valami trójais cucc van... szóval wtf?!
  • Gibor
    vagy az államáson a nagy mission gombra kattintasz és utána meg a space-t ütögeted ezerrel mig a szöveget be nem fejezi. :D
  • Cat 02 #1291
    állomásra mész és nyomsz egy 1 est
  • skygt90
    Hi! nagyon az elején vagyok ...valaki elmondaná hogy hogyan kell felvenni küldetést vagy valamit ? :D mert nagyon láma vagyok xD
  • Csete
    Van valakinek ilyen alaplapja? Asus A7N8X Deluxe. Vagy más Nforce2 Ultra400-as? Melyik drivert használja? Mert mielőtt azt telepítettem, csatlakozott, letöltött, csak nem akartz belépni, mert hiányzott neki valamilyen illesztőprogi. Semmit nem csináltam, csak alaplapi driver adtam neki. Azután nem ment. Ill mobilinternettel játszik valaki?
  • Csete
    Próbáltam mindkettővel, otthon megy mindkettővel.
  • jupa
    Vistán egyébként biztos megy mert azalatt használom.
  • RAZOR27
    firefox vagy internet (sz)explorer?
  • Csete
    Sziasztok!
    Melóba feltettem a játékot (otthon gond nélkül játszok vele), és amikor rákattintok hogy "Play Live" csatlakozik, kiirja hogy "Now check..." felugrik a tálcán egy pillanatra a "DriftCity setup wizard" ablak, majd beteszi azt a kis G betüs downloader ikont az óra mellé az értesítési területre, majd nem történik semmi. Se xp alatt, se Vista alatt. Mobilinternet van, de más játék (joint operations, Enemy teritory, stb) müxik gond nélkül. Nem találtam senki akinek ilyen problémája volna (Asus A7N8X Deluxe MB,AMD 2500+CPU, 1,5gb Ram, GF6600GT VGA) Alaplapi és VGA drivereket is cserélgettem. Valakinek valami tippje? Előre is köszönöm, hátha....
  • PeeTeR
    igen? ne csinald mar... skyline -t erdemes megvenni vagy inkabb gyujtogessek meg es fejlesszem a pici focus -om? :)
  • PeeTeR
    pici focus -ommal oda vertem mar mitsu -nak is nem hogy ajudinak :)
    (igaz nemi gate -es segitseg is kellett hozza de mivel nem egy fajsuly igy nem elhanyagolhato)
  • Szabi1991
    pff vettem egy lancert, adatok alapján jónak tünt, de gagyibb mint a lexusom :SS
  • Zomil
    rx8 powa :D
    most délután levertem vele pár lvl6x-es Ruby-t használo emberkét :D
  • cicai
    A TT-nél melyik jobb? Skyline, Evo?