Drift City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
hát, még lan evom van, szal egyelõre kimarad a ch battle :) de azért gyúrjatok, mert lvlv 80asok ellen így is kevesek vagyunk :D
kocka vagy...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Sippie
ja nem is... 67, sorry :D
Zomil
jó igen de azt már régebben irtam:)
amugy hajrá tuti kellesz majd a ch battle-ra :DDDD
nekem meg még egy fél lvl és mehetek oros-ba, meg még 20k kell a body kit-hez utána lezuzok mindenkit xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sippie
<#ejnye1>
kikérem magamnak... lvl66 <#vigyor>
mabbak
AllStarZ for life -.-
cicai
Baszki, nektek is laggol mint az állat?

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

szal:
86. LatinosVzl4 403.722pont
87. TopBrasil 396.541pont
88. HUNSG 386.574pont

kb. 11 kor frissitik a listát..

°_°

sztem kezdésnek elég lenne a ch5 is :D

elöbb beszéltük meg... amugy vannak már és asszem minden vasárnap van.

channel war-okkal mi a helyzet ? vannak már ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

TommyC
"Na te aztán fõleg ne mond meg, mit hogy csináljak"

már bocsánat de gyorsan vegyél már vissza a stílusodból..

ugycsinálsz mintha ismernél, pedig fingod sincs h ki vagyok.
Nem mintha bárkinek is tudni ki, dehát nem is ez a lényeg.

Csak ne vágj bele olyan dolgokba amikrõl fogalmad sincs.lécci.

LoL

és nem akarom vitatkozásokkal teleszpemmelni a topikot de rettentõen rühellem a személyeskedést, úgyhogy felejtsd el.

dixitque deus fiat lux

Zomil
te vagy a lvl 65-ös kocka? :DDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
ch3-ra lenne érdemes rámenni :)

Sippie
hát, ahhoz még gyúrnunk kéne :D
amúgy a CH1, és CH2-es battlekon bukják el az itemeket a vesztesek, a többin szerencsére nem, szal funból tolhatunk, majd egyszer.
tudom... de majd vlamikor miis versenyezhetnénk vlameik channel-ért.

Sippie
tegnap volt
Fabio Capello
az

és Channel battle lesz?

John Cena
A HUNSG??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Fabio Capello
88. helyen állunk pillanatnyilag

cicai
Értem, és köszönöm szépen:)

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Zomil
turbo nélkül 185, turboval 235, bár én mondjuk föleg a goyrsulásra megyek ahhoz adnak hozzá a part-ok
a pontjaim:

Zomil
az rx8-nak a legjobb a boostja a v6-osok közül, de majd a kedvedért megnézem h mennyit megy egyenes terepen boost-al meg nélküle

Sippie
engem az érdekelne hogy csináltad azt a kis mozgó gif-et a versenyrõ :D
Sippie
csak az a nem mind1, hogy az evo rövidebb idõ alatt éri el a 186ot mint a skyline a 190-et, + az evo boostja is jobb. Ha sokat ütközöl verseny alatt, semmit nem érsz a max speeddel, mert nem tudod kihasználni.

másrészt, tényleg fontos ez a vita? Nem lehetne csak élvezni a játékot, muszáj mindig egymásba belekötni?
autoszimulator
Na te aztán fõleg ne mond meg, mit hogy csináljak, amit lentebb irtam, nem oltás volt, aki annak vette, az vegye annak, éljen boldogan o.o

.: mobilize.hu :.

cicai
de akkor jó lassu mert a Skyline 190felett megy, és az EVOra meg 186-ot mondtak

Zomil
hát pnotosan nem emléxem mert 2napja nem játszottam, de 43-as tuning cuccokkal, turboval 230-235 körül, turbo nélkül 180-185 körül

cicai
mennyivel megy max tuningon?

Zomil
én rx8-at favorizálom, csak a lényeg, h acc.-os cuccokat rakj bele, h javits a gyorsuláson :) amugy nagyon klassz auto

cicai
és nem tudod h mennyivel megy?

kemszi2
mármint az evo volt jobb xD
kemszi2
nekem jobb.volt mind2,de az evo sztem jobb a kanyarokban
cicai
Szerintetek az RX8 jobb, mint az EVO?

nemrossz nermossz , mákerek <#beka2>

TommyC
ha többet játszanál a gémmel talán megértenéd miért érzik ilyen nagy számnak.

különben a fórum nem csak azért van h kritizáljuk a másikat.

szerintem.

dixitque deus fiat lux

báttyó02
egyébként meg nem azér tettem be mert azt akartam h istenitetek minket,csak gondoltam ez nem mindennapos dolog...de ahelyett hogy legalább annyit beböknétek hogy nemrossz nermossz vagy leglaább makker,ahelyett jönnek felénk a szardarabok
bár ezt sg-n már pár éve megszoktam..

báttyó02
*lvl55partokkal
mabbaknak meg 31

báttyó02
thx hogy leirtad a játék lényegét,amit kb lvl 10óta tudok

egyébként

v2smart - lvl 5partokkal

vs

v8viper - lvl 66partokkal

ennyi,többet nem rakok képet ide mert jót nem kapok =.=

mabbak
Alap smarttal mentünk + a szintünknek megfelelü partok, semmi v akárhányas upg. Nem akartuk magunkat istenné emelni, csak poénnak tartottuk, hogy két smarttal vipereket és mergákat verünk. Nem csak ezeket másokat is. Tudom, hogy sokmindenen múlik, de vagy 40 versenyt toltunk tegnap meg ma, és általába hasonló eredmény jött ki. Csak kicsit fel akartuk dobni a topikot, de rossz ötlet volt. Legközelebb nem fogjuk -.-
autoszimulator
Na azért ez a játék nem feltétlenül az a játék, ahol egy screenshotból istenné lehetne emelni bárkit is.. Pl gondolom ti sem alap smarttal mentek. S bár a csávó mergája is tutira tuningolva van, akkor sem lehet csak úgy mondani, hogy egy mezei smarttal levertél egy ilyen merdzstó. Ettõl független szép teljesítmény.
Nomeg attól, hogy a mergás srác 60 valahányas lvl-es, nem jelenti azt, hogy játszani is tud.. Mert a levelek naggyát nem a Battle zoneban szedik össze, szal a városban összehozta azt a kismillió xp-t, attól még "vezetni" nembiztos hogy tud. No meg a battle-ban sokmindenen múlhatnak dolgok, ki milyen bõnuszt kap a GATE-nél, stb stb...

.: mobilize.hu :.

mabbak
Ezt is 1433at nem láttam.
mabbak
Én kérek elnézést -.-
semmi, este vagyok, fáradt vagyok, és megint sok hülye volt cod4 szerón, del plz

be lett linkelve 1 kép, honnan tudthattam volna h 10 szer vertétek meg õket. mekkora láma vagyok :(

mabbak
Figyi már, azt miért nem látod meg a képben, hogy jééé két csira v2es smarttal vertek meg a srácok 2 jópár klasszissal feljebb levõ verdát, csak tudhatnak vmit? Nem csak ezt a két gyereket vertük meg hanem másokat is, ugyanilyen szinten, biztos nekik is rossz napjuk volt, meg mi még csiterek meg hekkerek meg protekciosak is vagyunk nem? Kajak nem értem ezt a hozzáállást -.-
báttyó02
lol
v2 vs v8 ha rossz napom van akkori egy egyenessel verném v8al...

amugy kb 20versenyt tolunk smarttal ma meg tegnap is ennyit,és kb 95%os nyereség volt a smartok javára akárki jött:P