10497
1418666835.png
  • phappa
    kuss ulow:d
    .inkább toltad volna fel a pofádat cbre...
  • phappa
    gondolom CBről kéne,, nem?
  • KRTuning
    ZzZzZzZz képet vagy valamit igazán kirakhatnál peet...
  • phappa
    :D:D
    na ez jó volt :D
  • phappa
    te még mindig csicska vagy, csak nem szürke :D
  • pul0sz
    fasz se tudja, eddig csicska szürke voltam mint te :)
  • Taven
    legyen mit kérdezned :D
  • phappa
    jóvan bátyó legyen, mert bátyó az bátyó de pulika?._
  • phappa
    pulika az mi a hátamért ROO Special? :O
    megy bátyó is ._
  • báttyó02
    mizujsvan ;;;;,
  • KRTuning
    Nem ide tartozik de leírom. (nem személyes) Tessék anyut, aput, nagyszülőket, minden választókorút hibáztatni aki miatt ez van! Kellett nekünk a naracshatalom? Jelenleg a saját bebetonozásukon dolgoznak kb 20 évre. Ott tartanak hogy bármi amit kitalálnak meg lesz szavazva, köszönhetően a 2/3nak. Aztán lehet majd sírni! Örüljetek ha nem tiltják be a népszavazást, vagy hogy lehessen másra is szavazni majd. Lehet rugdosni a sok beetetett: nyugdíjast, határon túli magyarokat, agymosott véglényeket, "megfélemlített" cigányokat, pénzes, de "otthontalan" zsidókat.

Birka nép a magyar. És tudják ezt jól. Tessék a dolgok mögé látni. Már rég lógniuk kéne!

Tessék több Barikádot olvastatni a családdal. Ez szól mindenkinek!
  • pul0sz
    dikk ki hallott erről a nyári szünet rövidítésről? :::::
  • KRTuning
    Pörgés kell, Pupák? :D
    Pörögjél rá xpre és szerezz kocsit cbre ::_::-:-:-:_::_:-:::...:_:-:_.-:_:-:::_.-:_:-:_:
  • PeeTeR
    nincs semmi ujdonsag egyenlore majd update utan lesz mirol dumalni addig marad ingame pofazas
  • phappa
    mi ez a pangás? zzzz
  • KRTuning
    Remélem végig készültek képek, mert jöhet ide fel hamar hamar...
  • KRTuning
    Nemtudom melyik nagyokosnak jutott eszébe a háborús gépeket is betenni egy ilyen játékba...
  • PeeTeR
    pedig aztan nem keves exotikum van a kocsik vilagaban amibol lehetne ihletet meriteni...
  • báttyó02
    hm hát nem szép
  • PeeTeR

• regisztrálvavan
    nekem valamelyikőtök ugyan ezt írta gcdcre még kicsit korábban :(
    ha elkezdeném eudc-t akkor tuti az is beszarna :)
  • PeeTeR
    eudc mar tulelte az elso evet es nem is fog megpunnyadni egyhamar
  • regisztrálvavan
    én csak annyit szeretnék hogy legyen egyetlen dc ami nem szarik be fél év után
    de szerintem olyan nem lesz
  • PeeTeR
    termeszetesen
  • KRTuning
    Elsőnek első volt de nem alap. Csak nem volt más alternatíva. Mindenki Skidre menne ha lehetne, ez nem kérdés.
  • regisztrálvavan
    hát eddig a 3. dcnél tartok asszem de egyik se volt hibátlan
    talán nekem a legelső alap dc tetszett legjobban
  • KRTuning
    DC exéje fals pozitív vírusos. AV kitörli és akkor írja h nincs fent. Rakj be vmi másik exét átnevezve, úgy befrissíti majd. Nameg rakd kivételre AVdban.
  • pul0sz
    ááá azt írja h a nem telepítettem fel amikor elakarom indítani, már megtettem rendszergazdaként is... faszomat :DD
  • pul0sz
    kvak
  • báttyó02
    :_:
  • PeeTeR
    gyere fel irc -re inkabb SG chat idegesito. azert raktam ki irc linket mert szinte mindig fenn vagyunk. illetve ahogy az idonk engedi de ettol fuggetlenul lassan mar tobb idot tespedek ott mint a jatekban :D
  • KRTuning
    Ha az itt lent megjelenőre gondolsz, azt kikapcsoltam mert idegesített. Ha másra, fejtsd ki mert nem értem amit írtál.
  • pul0sz
    hallode ha ittvagy miért nem vagy fenn ezen cseten? :O nem itt sg-n van iken facebookos csetem :D
  • KRTuning
    Ezt ja. Mindenki itt van aki számít.
  • pul0sz
    tudomh nem laksz messze, azért kérdeztem :P 1npos verseny lesz, reggel megyünk késő délután jövübk haza pestre. ezt kell újra kezdeni, ami itt van link? :D
  • PeeTeR
    de majd lesz ha jon az update :DD
  • phappa
    am pulika, kezd má ujra EU dct, vagyunk páran, de hát nincsen 1 pónika se :C
  • PeeTeR
    teljesen veletlenul nem leszek :D
    meg kedden keson erek haza szoval meg kimenni se tudok pedig nincs messze.
    meddig leszel ott?
  • pul0sz
    petyuska, kedden nem leszel véletlen balatonudvariban? :D am mi a gecimmel játszol,ez mellik dc? :OO
  • phappa
    hát az a baj a gdcvel, hogy iszonyú mennyiségű csíter van, de a parts árak is nagyon nagyo, 1 itteni 4,5 millás part oss 80-90mil...