10497
-
#9884 kuss ulow:d
.inkább toltad volna fel a pofádat cbre... -
#9881 gondolom CBről kéne,, nem? -
KRTuning #9880 ZzZzZzZz képet vagy valamit igazán kirakhatnál peet... -
#9879 :D:D
na ez jó volt :D -
#9878 te még mindig csicska vagy, csak nem szürke :D -
#9877 fasz se tudja, eddig csicska szürke voltam mint te :) -
Taven #9876 legyen mit kérdezned :D -
#9875 jóvan bátyó legyen, mert bátyó az bátyó de pulika?._ -
#9874 pulika az mi a hátamért ROO Special? :O
megy bátyó is ._ -
#9873 mizujsvan ;;;;, -
KRTuning #9872 Nem ide tartozik de leírom. (nem személyes) Tessék anyut, aput, nagyszülőket, minden választókorút hibáztatni aki miatt ez van! Kellett nekünk a naracshatalom? Jelenleg a saját bebetonozásukon dolgoznak kb 20 évre. Ott tartanak hogy bármi amit kitalálnak meg lesz szavazva, köszönhetően a 2/3nak. Aztán lehet majd sírni! Örüljetek ha nem tiltják be a népszavazást, vagy hogy lehessen másra is szavazni majd. Lehet rugdosni a sok beetetett: nyugdíjast, határon túli magyarokat, agymosott véglényeket, "megfélemlített" cigányokat, pénzes, de "otthontalan" zsidókat.
Birka nép a magyar. És tudják ezt jól. Tessék a dolgok mögé látni. Már rég lógniuk kéne!
Tessék több Barikádot olvastatni a családdal. Ez szól mindenkinek! -
#9871 dikk ki hallott erről a nyári szünet rövidítésről? ::::: -
KRTuning #9870 Pörgés kell, Pupák? :D
Pörögjél rá xpre és szerezz kocsit cbre ::_::-:-:-:_::_:-:::...:_:-:_.-:_:-:::_.-:_:-:_: -
#9869 nincs semmi ujdonsag egyenlore majd update utan lesz mirol dumalni addig marad ingame pofazas -
#9868 mi ez a pangás? zzzz -
KRTuning #9867 Remélem végig készültek képek, mert jöhet ide fel hamar hamar... -
KRTuning #9866 Nemtudom melyik nagyokosnak jutott eszébe a háborús gépeket is betenni egy ilyen játékba... -
#9865 pedig aztan nem keves exotikum van a kocsik vilagaban amibol lehetne ihletet meriteni... -
#9864 hm hát nem szép -
-
regisztrálvavan #9862 nekem valamelyikőtök ugyan ezt írta gcdcre még kicsit korábban :(
ha elkezdeném eudc-t akkor tuti az is beszarna :) -
#9861 eudc mar tulelte az elso evet es nem is fog megpunnyadni egyhamar -
regisztrálvavan #9860 én csak annyit szeretnék hogy legyen egyetlen dc ami nem szarik be fél év után
de szerintem olyan nem lesz -
#9859 termeszetesen -
KRTuning #9858 Elsőnek első volt de nem alap. Csak nem volt más alternatíva. Mindenki Skidre menne ha lehetne, ez nem kérdés. -
regisztrálvavan #9857 hát eddig a 3. dcnél tartok asszem de egyik se volt hibátlan
talán nekem a legelső alap dc tetszett legjobban -
KRTuning #9856 DC exéje fals pozitív vírusos. AV kitörli és akkor írja h nincs fent. Rakj be vmi másik exét átnevezve, úgy befrissíti majd. Nameg rakd kivételre AVdban. -
#9855 ááá azt írja h a nem telepítettem fel amikor elakarom indítani, már megtettem rendszergazdaként is... faszomat :DD
-
#9854 kvak -
#9853 :_: -
#9852 gyere fel irc -re inkabb SG chat idegesito. azert raktam ki irc linket mert szinte mindig fenn vagyunk. illetve ahogy az idonk engedi de ettol fuggetlenul lassan mar tobb idot tespedek ott mint a jatekban :D -
KRTuning #9851 Ha az itt lent megjelenőre gondolsz, azt kikapcsoltam mert idegesített. Ha másra, fejtsd ki mert nem értem amit írtál. -
#9850 hallode ha ittvagy miért nem vagy fenn ezen cseten? :O nem itt sg-n van iken facebookos csetem :D
-
KRTuning #9849 Ezt ja. Mindenki itt van aki számít. -
#9848 tudomh nem laksz messze, azért kérdeztem :P 1npos verseny lesz, reggel megyünk késő délután jövübk haza pestre. ezt kell újra kezdeni, ami itt van link? :D -
#9847 de majd lesz ha jon az update :DD
-
#9846 am pulika, kezd má ujra EU dct, vagyunk páran, de hát nincsen 1 pónika se :C -
#9845 teljesen veletlenul nem leszek :D
meg kedden keson erek haza szoval meg kimenni se tudok pedig nincs messze.
meddig leszel ott? -
#9844 petyuska, kedden nem leszel véletlen balatonudvariban? :D am mi a gecimmel játszol,ez mellik dc? :OO -
#9843 hát az a baj a gdcvel, hogy iszonyú mennyiségű csíter van, de a parts árak is nagyon nagyo, 1 itteni 4,5 millás part oss 80-90mil...