10497
![1418666835.png](https://media.sg.hu/forum/posts/2014_12/1418666835.png)
-
Szóval azért az 1millióért X órát kell játszanom,és utána azt a 100 G akármit meg kb. 2 perc alatt elköltöm egy valami semmiségre..
-
-
énis nyomom ezt a játékot A játékban a nevem {-HUN-LeWyTy} ez az én kis kocsim a játékban
[IMG] http://kep.ivpicture.hu/58571.jpg[/IMG] -
szép kocsi D: -
császtok!énis nyomom ezt a játékot:D A játékban a nevem {tothlevi} ez az én kis kocsim a játékban -
options -> audio -> mute/on
játék közbe megya winapm vagy akármi -
nekem az volt az első hogy kikapcsoltam a játék zenéit :D -
Taven #4432 bemész a drift city mappájába(ahova felraktad) vhogy így:
Drift City\Data_US\audio\bgm
itt van az összes dal ami megy a játékban -
Honnan vannak a dalok a játékban? Lehet tudni a címüket + h ki az előadó? -
Nemtom elmondjam-e de kb 1.000.000mittóé lehet szerezi 100gcoint
de ezt majd csak 50-60-lvl-nél lesz meg.
Én se értek hozzá csak tudok róla -
kb50?! -
Utálom,hogy amint jó egy játék,az már valami lehúzós fizetős baszomság rögtön:( -
Ha olyan lesz mint a nfsu vagy az nfsu2 akk jó ha meg undercover meg carbon hoz hasonló akk 1 nagy fos -
hát "motortuningnál" is kellesz gcoin a partokhoz -
Szóval akkor optikai tuningot csak G-vel tudok majd csinálni,de motortuningot nélküle is? -
Taven #4424 nyugi kitt meg partok mitosak (ha van elég pénzed venni aukcióban :D)
kocsit is lehet aukción ha van pénzed meg szinted hozzá
gcoinos cuccok inkább csak kinézetre vannak semmi több (kb 8pontot ad 1 és az szinte észrevehetetlen) -
Sziasztok!
Egy kérdés: Látom,hogy lehet Mito-val fizetni,meg ilyen G izével.. a mito-t kapom a missziókért,a G-ért viszont fizetni kéne.. És ahogy elnéztem a cuccok 90%-a csak G-vel vehető meg,és a maradék mito-s cucc is drágán van..most akkor ez hogy van?ha nem fizetek tuningolni se akarjak? Elég lehúzósÉs ez elszomorít,mert amúgy marha jó játék lenne:(
-
Taven #4422
-
nfos egy kaki lesz..mint mindig .-} -
mennyi magyar játékos lehetne DC-n, csak a fórumozókból kiindulva:) -
lesz is online NFS ingyen -
Taven #4418 az fasza lenne :D -
Jaja! -
netes játékok közül a dc és a cod4 multi a legjobb -
Soorry off!
De ez érdekes.
videó -
Lesz egy online NFS?
(Need for Speer World Online) -
ez a kedvenc játékom, rohadtul szar grafika, de nagyon feelinges és nekem ez számít, meg mekkora ötlet az h autókkal fejlődgetsz. szóval állat, de azzal, hogy minden coinért lehet venni, lassan elveszik a kedvem(ironia Im not going to bored of this game). -
Szabi1991 #4412 milyen leírás kell ? -.- -
állat lesz, csak én nem fogok ennyi pénzt erre költeni, h minden már szinte coinos
kurva ijji =( -
jáááááááááááá welcome noobs
éjféltől játszok:DD de msot is felzúzok mert nincsenek a parentek:D -
friend, crew f1
gift: ajándékba megveheted másnak
az f6 és az f8 mostantól f1 alatt van, f9-ből f5 lett -
Mi az a GIFT-es cucc a Drift Shopban?
És hova lettek a F5-F8 menük?
Se friendek se crew? -
Hali!
Nincs valami magyar leírás a játékról (a faq-ban nincs sok minden... :D)? -
gyaaaaaaaaaaa
a grafika kicsit jó lett....
meg saab nagyon jó l néz ki (L) -
tutika14 #4405 mi az a pg coin?nem g coint kérdezem hanem a pg coint! -
Taven #4404 jól néz ki de.... MÉ MINDEN 2. KIT GECI COINOS????????????? -
ure masodik aero kit -re kivancsi vagyok :D
meg asszem scratch -elek magamnak egy naturat, mar bekeszitettem 400G -t a cuccokra :D
epp most vettem meg szoval, ahogy haza keveredek (eppen melozom - illetve eppen nem :D
mar megyek is aztan dropolok item drink -et 1millio mitot meg egy v8 -s naturat amit fel is tolok 9 -re :DDD
na jo jatekot, menjetek mar van 180 online jatekos gondolom mar lehet kuzdeni rendesen. majd jovok en is kesobb..
csokozon -
esküszöm, nem értem mér kell állandóan újra letölteni minden peccset minden update után... -
megy a szerver -
hmmm...
(bár lenne lóvém ilyesmire.... Így is a túlélésért küzdök, igazán megadhatnák a ROOnak legalább a felét az OMDs küldetéspénzeknek mer ez így nagyon szarrr)