10497
-
#10006 unatkoztam úgyhogy feltoltam a legutóbbi versenyeket
-
KRTuning #10005 na gc megkapta a magáét. sziriszar láma uppot kaptak :D -
KRTuning #10004 Mondjuk egy world of tanks topiccal nem vesszük fel a versenyt se időben se hozzászólásban:D
De nem is vagyunk annyian mint ők, soha nem is voltunk. -
#10003 hm pedig tenyleg nem voltam SG -n, vagy csak elkerulte a figyeltemet. de minden esetre szep mennyisegu hsz :D -
KRTuning #10002 4 órán át semmi se történt, nehogy azt mond h nem jártál erre:D -
#10001 :DSADSDSdasdsa
kabbe! takerkáci -
KRTuning #10000 10k -
KRTuning #9999 Jólvan legyen -
KRTuning #9998 valószínüleg konvertálás közben lefut rajta egy zenefelismerő is ami valahogy így működik. -
#9997 jaja ezt írja hogy emiatt tiltja le...csak azt nem értem hogy egy dc-s videó ami alatt megy egy zene,honnan a picsából látja a youtube rögtön hogy védett -
KRTuning #9996 én csak amiatt tudom hogy letiltják, hogy szerzői/kiadói vita miatt a youtubeon nem lehetnek fent bizonyos együttesek számai. ha így van más zenét kell aláraknod -
#9995 tudna valaki segíteni abban,hogy ha feltöltök egy videót youtubra,akkor miért tiltja le a hangsávot? :C -
#9994 köszi -
#9993 reggel -
#9992 reggel 7kor vagy este 7től teszik be az ápdétet? -
#9991 -
#9990 -
KRTuning #9989 -
#9988 :_: -
KRTuning #9987 Aztán ne buzgálkodjatok amíg nem vagyok o.O -
#9986 kicsit visszaolvastam unalmamba itt fórumon,vicces dolgok vannak ám....
~ báttyó02 2009. szept. 07. 17:21 | privát | galéria | válasz erre | #8141
detto igyvagyok ezzel énis,komolyan 2perc után szétbasz az unalom abba a német szarságba
minimum 1év kéne annak a játéknak mireaz ápdétekkel utolérik az amcsi dc mostani szintjét,énmeg arra nemfogok várni ugyhogy részemröl is ennyi a német dc
azért kemény hogy most is ugyanez van :C -
#9985 -
KRTuning #9984 ugyse vág földhöz, mire visszajövök ugyis mindenki unni fogja... -
#9983 a faszt jo ez tokeletes igy ahogy van -
KRTuning #9982 Nah kirakták previewot. nem vagyok lenyűgözve. kibaszottul utálom delit, huvozni akartam végre. bús picsába. -
KRTuning #9981 oké hogy vannak hülyék dcben, de ez azért sok. tudnám 8 évesek (vagy idősebbek 8 évesek inteligenciájával) minek játszanak online...
ericbouters:
can jou also dauwnload on your phone dc
i cant find it any where
eredeti -
#9980 a kurva anyjukat már. komolyan mondom visszasírom az ijji-s időket -
KRTuning #9979 Nagyon baszakodnak. Fasz kivan velük. Készül állítólag, de ngecik lusták mint a szar. meg állítóalg sok dolgot fogunk kapni egyszerre. tudnám miért nem jó több kisebb... -
#9978 mi a jó isten van már? lesz update?? -
Szabi1991 #9977 -
#9976 JPDC galleriabol
-
#9975 ┏━━━┓
┃┏━━┛
┃┗━━┳━━┳┳━━┓
┃┏━━┫┏┓┣┫┏━┛
┃┗━━┫┗┛┃┃┗━┓
┗━━━┫┏━┻┻━━┛ -
#9973 -
#9972 fasza kis pillanatkep
-
KRTuning #9971 Nköcsögök wilágversenyt programozzák, ezzel nincs is gond, de addig minden más gameben ez idő alatt van eventjük, mi meg szivornya. emiatt sikeres emberek nem lehetünk ha dcröl van szó. -
#9970 mi a gáz? -
KRTuning #9969 Mingyá elkötök egy sárkányt, amivel koreát elvontatom a marsra. nem vagyok ki bazmeg, áhh. -
#9968 s mi lesz a vacsi? lófej? -
KRTuning #9967 Geci rizsszemű lusta banda és ne kapjak agyvérzést?
Levágnék egy lovat bazmeg... -
KRTuning #9966 Most már ismered a problémát is. De itt legalább nem basznak át, meg nem geciskednek.
Hamarosan update, akkor fel fog pörögni minden.