10497
-
Taven #5679 gyerek pezsgővel vagy kólával?:D -
#5678 Csá kecyek, visszajöttem, anyásd szarrá piáltuk magunkat osztkiránduláson, de bazzeg a tóba nem is fürödtünk(velenceinél voltunk) ÁÁÁ, faszom, nincs semmi:DD -
romii #5677 -
Taven #5676 -
#5675 ja szoktam olyat mivel CB az motival hogy kurva jol kell mennem csak ugye amikor belaggolok meg jon a szellem forgalom egyszeruen nem tudok menni mivel nehez lesz a kocsi nem tudok kanyarodni illetve a semmibol jon a traffic es egy nehez kocsival ezt egy csoppet nehez kikerulni. -
#5674 nincs mit :) -
#5673 Thx -
#5672 el kell menned a mission girlhöz, minden városban a csillag jelzi a térképen és akor kapod meg a tokenedet -
Ezzel még kell valamit csinálni vagy csak úgy kell hagyni? -
#5670 csak a gépem szarozik de megbaszom -
#5669 beszart a szarod eh? ?DASD:ASD -
#5668 lol BESZAROK H MOST SZARIK BE EZ A SZAR -
#5667 °---------------° -
KOBRA9 #5666 HAJRÁ MANCHESTER!!!!!!!!!! vagy már vége :D:D -
#5665 AZ A KOCSOG CASUALL VÁÁÁÁÁÁÁÁ
buntudatot keltett bennem....
mondta h mennyek aerosolba erre a cb re....
oszt mint mondjak??? -
KOBRA9 #5664 Hol találok 8v8 HUV race-t? -
Taven #5663 REMÉLEM VESZTENEK -
#5662 BARSZA 4 EVER NYERJÉTEK MEG BLT ME ABBA HAGYOM EZT A FOSTALICSKA GAMET OSZT DEPIS LESZEK :__________:_____________: -
KOBRA9 #5661 jó nekem angol azért nem tom és thenks PeeTeR -
#5660 am egyszerübb ha játékban megnomjátok az F5öt, és ott levan irva h melyik kuponhoért mit kel lcsinálni -
#5659 8vs8 vHUV -ot kell nyomni es 10 -szer nyerni -
#5658 Az engem is érdekelne,hogy coupon-t hol tudok beszerezni! -
KOBRA9 #5657 Ja és még 1 gyors kérdés a FondoX V5-ös coupon-t hogy tom megszerezni mit kell csinálni? -
KOBRA9 #5656 és ha véletlen 2x kattintottam és 2 kocsit vett meg? ja és mi az a OMD Gold Coin?? -
#5655 -
#5654 most jelenleg nem lehet, minden hónap első hetében nyílik ki a car ah, ez ugyanaz a hely mint az auction house, és ott megtalálod;) -
KOBRA9 #5653 Hy hogy lehet eladni a kocsit? -
#5652 srácok pls ide, te is battyo
te is civic, ja am emgvan a zsé -
#5651 lol nem lenne rossz, de fos a gép. és nem tudok iet menni mindig
=)
peet amatőr lol, egyik cb mapon nagyon bezúzott mindenkit :DD -
#5650 de amúgy ez szerintem teljesen így van, ezt golfból tanultam meg. egyszer sikerült végig sbb-zni ezt a pályát(legskillesebb) úgy, hogy egy repair-t sem kaptam, és követtem azt az olasz srácot, aki legjobban begyakorolta ezt a mapot(máshol nem is mindig megy "synergy-set") és ez nekem nagy szó =) -
Taven #5649 ponty =) :d -
#5648 mi van már megint???
kezdesz az idegeimre menni :_: -
#5647 csuka =( -
#5646 lol mate ez jo volt XDDDDD -
#5645 én nem járok versenyezni mert nalmas mindíg győzni xD -
#5644 simán beférnél a synbe Oo
de most komolyan zsir vagy =)
ja peet te tényleg amatőr vagy ._. -
#5643 akkor amator vok vazeg... -
#5642 A profit és az amatőrt az különbözteti meg egymástól, hogy az amatőr is tud olyan jó lenni, mint egy profi, de a profi kivétel nélkül mindig jó.
-
#5641 A profit és az amatőrt az külömbözteti meg egymástól, hogy az amatőr is tud olyna jó lenni mint egy profi, de a profi kivétel nélkül mindig.
-
#5640 LOOOOOL ACE VMIEN PROJECT SYNBE VAN LOOOOL