Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<50/30as nettye van és gecire menõnek érzi magát, és ezt csak azért irta be, hogy irigykeggyetek gecik>50/30as nettye van és gecire menõnek érzi magát, és ezt csak azért irta be, hogy irigykeggyetek gecik>
és mien a géped? mondom enyimet:
2x2.1mhz dual core intel processzor
2x512 + 2gb kingmax ram
128mb intel integrál vidi
2x2.1mhz dual core intel processzor
2x512 + 2gb kingmax ram
128mb intel integrál vidi
=D
ne, akkor inkább segítsetek kitalálni, hogy mi lehet MÉG a probléma, de akk valószínû, hogy a vidi, mert 2x2.1Mhz-s proci, nem hiszem, hogy annyira szar lenne, dual core-os, vagy igen? nektek mien van?
ne, akkor inkább segítsetek kitalálni, hogy mi lehet MÉG a probléma, de akk valószínû, hogy a vidi, mert 2x2.1Mhz-s proci, nem hiszem, hogy annyira szar lenne, dual core-os, vagy igen? nektek mien van?
nah az jobban hangzik
viszont ha még mindig laggolni fogsz bzbe én kikcellek a picsába :ASDa
viszont ha még mindig laggolni fogsz bzbe én kikcellek a picsába :ASDa
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
na anyum elintézte és most már 8mbitem lesz, holnaptól
ha még midnig van lagg, ak videókártya kell és kész!
ha még midnig van lagg, ak videókártya kell és kész!
Akkor folytatom 😄 msot épp lvl41 😄 Skyline al rohangálok.... nemsoká fent is leszek... am még a HUN Drifters crew él?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Sziasztok! egy buta kérdés.... msot újra szeretnék játszani a game el csak valaki anynit segítsen hogy mondja meg plz hogy a feltelepített játék mennyit foglal? mert most szar vinyóm van 7.5gb os szar és nem töltöm le feleslegesen ha ugyse lesz elég helyem...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
lol jó tudni,amugy még sose láttam O_O 😄
jó mi, bzbe lenooboztam mert Maddriverdie-el összehaverkodtam és õ nem szereti romii-t, de erre írta nekem h kussolj, nézek mi a fasz van, aztán dumáltunk, MAGYAR õ is és berserks be figyel^^
hello
romilol=dezsõ nénje(gondolom)
0:/ wall hack on
/ aimbot on
/ godmode on
( =<*HK*>*HK*>=dnb ) <#violent>#violent> (ez 1 fal-->😉 || <#banplz>#banplz>
=Headshot
/ aimbot on
/ godmode on
( =<*HK*>*HK*>=dnb ) <#violent>#violent> (ez 1 fal-->😉 || <#banplz>#banplz>
=Headshot
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
Nekem 512 es a net és nem laggol (igaz nem full a grafika 2x képkisimítás meg a látótáv le van véve többi ful)
de ezt a játékot attól az upptól kezdve mikor betették a külömbözõ enhancereket (N,S,H) azóta csak szarabb.. még mikor lvl 30 körül voltam akkor volt a jó
de ezt a játékot attól az upptól kezdve mikor betették a külömbözõ enhancereket (N,S,H) azóta csak szarabb.. még mikor lvl 30 körül voltam akkor volt a jó
hát figy nem mondanám h 4mbit túl sok
nekem anno a celeron 2,2es procis gépem mellett egy 10mbites cselló volt,és hiába szagattam mint a szar (kajak csak patroloztam és 15fpsnél nem volt több ottse,nemhogy versenyeken) de sose volt ilyen hogy késõn kapok boostot,meg hasonlók,szal ha van egy értelmes neted,akkor erõsen kétlem hogy még mindig lagg problémád lenne
a mostani netem meg 30/20as,itt már azt is megengedhetem magamnak h töltsek 2mbittel lefelé,és még ugyse laggolok dcbe😄
nekem anno a celeron 2,2es procis gépem mellett egy 10mbites cselló volt,és hiába szagattam mint a szar (kajak csak patroloztam és 15fpsnél nem volt több ottse,nemhogy versenyeken) de sose volt ilyen hogy késõn kapok boostot,meg hasonlók,szal ha van egy értelmes neted,akkor erõsen kétlem hogy még mindig lagg problémád lenne
a mostani netem meg 30/20as,itt már azt is megengedhetem magamnak h töltsek 2mbittel lefelé,és még ugyse laggolok dcbe😄
aki nem laggol és aki laggol is írja, le h mien netje van? és azt is írjátok le, hogy ezzel a nettel, ha viszonylag sokan versenyeztek, akkor megkapjátok-e a boostot azonnal, vagy késik a kapu?
hát figy anno a régi gépemmel 3fps-el ment a cb...és mégse laggoltam sose,ezt szivikpapa is alátámaszthatja 😄
szal neked mindenképp a neted szar-
szal neked mindenképp a neted szar-
kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa drift city, kezdem utálni mint a fost
nemcsam emiatt, hanem harmadik voltam egy versenyen, de 11iket kaptam mert egy cigány fos geci a gépem ehhez a bohóc játékhoz<#rinya>#rinya>
nemcsam emiatt, hanem harmadik voltam egy versenyen, de 11iket kaptam mert egy cigány fos geci a gépem ehhez a bohóc játékhoz<#rinya>#rinya>
látod én most kis accal játszogatok néha és ott nincs crew nincs ilyen probléma XD
V1-es Caliber N partokkal lvl29 en 600Total point 😄
V1-es Caliber N partokkal lvl29 en 600Total point 😄
csukaegyköcsög<#gonosz1>#gonosz1> remélem ezzel is egyetértesz<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
VÉGREEEEE, lehet h megtörik a jég, és Massa világbajnok lehet?
örülnék, mert most kábé leszartam és nem is néztem a futamokat, mert massa vagy kiesett vagy nagyon szarul állt
Forza Ferrari! Forza F. Massa!
örülnék, mert most kábé leszartam és nem is néztem a futamokat, mert massa vagy kiesett vagy nagyon szarul állt
Forza Ferrari! Forza F. Massa!