Lelassult az OTP számítástechnikai rendszere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janyikzs
Ez sem reklám, de a K&H-nál az elsõ 2 kp. felvétel ingyenes, amit eddig 1 év alatt egyszer sem léptem túl, én is ha lehet, kártyáról fizetek, ráadásul 2 kártyánk van a feleségemmel, amelyikból az egyik ingyenes, a másik is sokkal olcsóbb, mint az OTP-nél.

Ha bárki megnézi a számokat, akkor nem sok okot lehet találni, hogy valaki miért maradjon az OTP-nél, máshol szinte minden olcsóbb: a számlakezelés, a kp.felvétel, internetes bank, az átutalás, stb. Bár még csak 1 éve váltottunk, de már sok ezer forintot spóroltunk meg emiatt.

Díjoldalról a korábbi, csak a saját hálózatban használható bankpont-kártyákhoz hasonló helyzetet teremt az OTP januártól: az ország legnagyobb bankkártyás pénzkiadó (atm) hálózatával rendelkezõ pénzintézet ügyfelei számára más bank atm-jeinek, illetve bankfiókjainak használata 50 százalékkal drágult meg az év elejétõl. Mindez azt jelenti, hogy az eddig sem csekély 500 forint helyett 750 forintba kerül a pénzfelvét az OTP-világon kívül. A növekvõ díjjal ugyanakkor a bank szakít azzal a furcsa helyzettel, hogy 100 ezer forint feletti pénzfelvételkor jobban megérte idegen bankot felkeresni, mint OTP-automatát - mivel a saját hálózatban a felvett összeg százalékában van meghatározva a díj. A saját atm használata is drágult az OTP-nél. A fix rész 10 forintos emelése után a pénzfelvét után 49 forintot +0,49 százalékot von le a pénzintézet. Mindezzel szemben ugyebár az UniCredit ingyenessé tette a saját atm használatát.

silanor
En is ezert valtottam CIB Bank-ra (nem reklam). Eloszor csak a ceges szamlat vittem oda. OTP-hez mentem be, de akkora volt a sor, hogy atmentem a CIB-hez. Nagyon nem bantam meg.

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

lelassult? Sosem volt gyors, a netban szimplát használhatatlan munkaidõben. Néha azon kívül is, amint lehet lelépek tõlük ...

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

uniu
kértérítést kérhetsz érte!

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Troger banda...

Ilyen 1 homoszexuális kislány... http://kepfeltoltes.hu/view/070620/1168196502_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

akyyy
hát nekem csak a kártyát nyerte el az automata, ami még 1 hónapos se volt😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Legalább észbe kapnak, hogy szükség van a kapacitások növelésére, ill. jobb kihasználására. A készpénz ideje (remélem) kezd lejárni.