16
LG 42PT81 plazma tévé tapasztalatok, problémák
 • zoliii
  #16
  Vegyél egy TV tunert a számítógépbe, vedd fel a kedvenc adásaidat, majd nézd vissza pendrivról, külső (Fat32) vinyóról! Jobb 5letem nincs! :D
 • MuchACHO79
  #15
  A fat32es fájlrendszert csak olvasni tudja. A rögzített dolgokat nem engedi átmásolni külső merevlemezre csak abban az esetben, ha előtte formázást hajt rajta végre. És persze nem FAT32re formáz... De még csak nem is ismert fájlrendszerre.
 • zoliii
  #14
  Fat32-es fájl rendszer? a pendrive is fat32-es, és azt tudja kezelni a tv!
 • MuchACHO79
  #13
  Na gyerekek eltelt majdnem 4 év. Továbbra sincs senkinek ötlete miként lehetne letölteni a TV által formázott merevlemezről a felvett dolgokat?
  Annyit már tudunk, hogy hivatalosan nincs rá lehetőség.
  Sajnos elérhető szoftverfrissítés sincs a készülékhez.
  A TV leformázza a merevlemezt egy saját fájlrendszerrel és azt tölti vissza. A merevlemezt felismeri az XP, de a fájlrendszert nem, mindenáron formázni akarja.
  A FROM LG HDD TO PC nevű szoftver nem működik ezzel.
  Egyéb ötlet?
 • oadi
  #12
  Hi
  Nézd meg itt hátha:)

  http://hup.hu/node/49196

  üdv
 • oadi
  #11
  Hi

  Valaki tudja a menuben ezek mit jelentenek?  thx előre is :)
 • oadi
  #10
  Valaki tud ehez a TV-hez firewire frissítést?
 • oadi
  #9
  Hi!
  LG support tájékoztatása a problémáról:

  "A külsõ memória egységre másolt anyagok számítógépen történõ visszajátszása nem kivitelezhetõ semmilyen körülmények között. Tisztelettel: LGE Ügyfélszolgálat"

  Eddig sajna ennyi, remélem lesz rá valamilyen megoldás :)
 • coltkotkot
  #8
  na csá mindenkinek aki olvassa az oldalt. Szóval nekem is LG 42pt81 plazma tv van szerintem is jó készülék mindent olvas amit le ir de én már eljutottam addig hogy a 60 GB merevlemezemet látja ment is rá adatot csak hogy amikor megnézem PC-vel nem lát semmit
  :)))
  érdekes de erőlködöm talán a matuska vagy mi fene progi majd látja nem tudom
 • szexmobilfilmek
  #7
  Sajnos a hiba nálam is ugyan ez! Fujitsu siemens usb merevlemez adat TV-ről kiír de amikor a számítógépre be szeretném juttatni akkor formázza a lemezt felirat jelentkezik!! Van valakinek valami ötlete mert a gutaütés keringet... azt gondoltam ennél a mai technológia már többre képes!!!
 • Dzsini
  #6
  akkor valószínű saját filerendszert használ, és archiválni enged csak... nézz körül neten, nincs-e valami kezelőprogram PC-re, amivel tudod olvasni az általa írt adatokat.
 • MuchACHO79
  #5
  A panelban is van plafon nem?
 • MuchACHO79
  #4
  Nos valamivel előrébb jutottam.
  1GBos, és 2Gbos kingston pendrive: felismerés usb eszközként, a rajta levő filmeket lejátsza.

  KingSton USB kártyaolvasó adapter, benne 1Gbos SD kártya: felismeri, a rajta levő filmeket lejátsza.

  Pocket PC usb csatlakozóval a TVre kötve: : nem támogatott eszköz felirat.

  64Mbos Pendrive: bedugom, semmi reakció.

  Tescos mp3lejátszó: rádugom, felismeri, zenéket lejátsza róla.

  USB bluetooth adapter: nem támogatott eszköz.

  Notebookhoz való 40gb-os HDD usb adapterrel: felismeri, csak lejátszás:
  Notebookhoz való 100Gb-s HDD: felismeri merevlemezként, megjelenik a formázás menü, de amikor rábökök azt irja a tv: nem támogatott eszköz.

  Asztali PCbe való 320Gb-os HDD usb mobil rack adapterrel: Felismeri, felajánlja a formázást, a formázás megtörténik a tárolt filmeket engedi másolni. Bedugom a PCbe, a csatlakoztatott eszközt új meghajtóként felismeri, mikor rábökök azt irja a PC: a meghajtó nincs formázva...

  USB-s floppy meghajtó: felismeri, a floppyt formázza, de egy 1mp-s klip sem fér rá, mivel nincs elengendő tárhely.
 • Dzsini
  #3
  gondolom másolásvédelmi, jogi dolgok vannak vele, nézd meg a dokumentációt, hogy mire szabad kimásolni (vagy mit) - lehet, hogy csak ha kívülről másolsz fel valamit, azt lehet kifele másolni, hiszen a TV felvétel védett tartalom. Az asztali HDD-s felvevők is a kiírt filmeket ellátják másolási (meg van, ahol lejátszási) védelemmel.
 • akyyy
  #2
  jó kis tv, panelba elfére?:D
 • MuchACHO79
  #1
  Üdv mindenkinek!

  Nos vettem egy ilyen tévét, de sajnos még az LG supportnál sem tudtak segitséget nyujtani. Van a tévén egy USB2.0 csatlakozó, a rányomott pendriveokat, és USB-s vincsesztereket is felismeri, és a rajtuk található divx, mp3, mpeg, és jpg fájlokat megjeleniti, lejátsza. Van egy olyan funkció is, hogy a televizió belső merevlemezére rögzitett filmeket a külsőre lehet másolni, de sajnos ez a menü folyamatosan inaktiv marad, és az okát nem tudom. Akinek ilyen, vagy a óz 50"os nagytesó tévéje van, és van már tapasztalata a leirt problémában az ossza már meg velem a tapasztalatait. Kösz!