190

• GTheo
    Oneal-Nash-Stoudamire triót :P
  • John Cena
    klassz Oneil NAsh Párost vertük:)
  • GTheo
    LAL - PHX 130-124
    Megvertük a Phoenixet, Kobe 41et dobott
    37-17re állunk, ugyanúgy mint a PHX, jelenleg másodikak vagyunk Nyugaton, a New Orleans van előttünk. De a PHX előtt kell maradni mindenképp, mert akkor nagyon jól végezzük az alapszakaszt :)
  • GTheo
    http://www.nba.com/games/20080208/LALORL/boxscore.html

Hát ja elég jó, Orlando nem gyenge csapat.
    Előtte kikaptunk az Atlantától Kobe 11 pontot dobott, előtte a Netset vertük, Kobe 6ot dobott, szóval féltettem h vmi rossz forma, de most evvel a 36al kárpótolta :)
  • John Cena
    JÓÓÓ
    PAUL GASOL 30pont
    KOBE BRYANT 36pont

többiek 15 és 2 közt elég jó meccs volt Orlando ellen
  • John Cena
    úristenXD ősember:D
  • Doktor Lucsok
  • MrSpock
    Ma is nyertünk simán Washingtonban!Csak így tovább!
    Gasollalmeg mégjobbak leszünk!
    Kobe 30-ast hintett,az uccsó negyedben már csak pihizett.
  • John Cena
    jaja lazán!!
  • GTheo
    Így már azért bőven bajnokesélyesek vagyunk :P
    Amit Kobe kihagy annál Bynum vagy Gasol összegyűjti a lepattanót :D
  • John Cena
    jeeee csodálatos!!!
  • John Cena
    szóval Paul Gasol LAkersnél?? lessz mikor?
  • GTheo
    Megvertük a Torontot
    Kobe 46 pontot dobott
    Elcseréltük Kwame Brownt, Crittentont + 2 elsőkörös draftjogot Pau Gasolra
    Mi kell még ? :P
  • KeKKSZike
    Már nem... :)
  • GTheo
    Első a Lakers Nyugaton ;]
    Igaz hogy holtversenyben de akkor is :P
  • KeKKSZike
    De állítólag nem olyan komoly a sérülés! Nagyon remélem... :)
  • banok
    Viszont Bynum lesérült.
  • MrSpock
    Ismét nyertünk igaz csak 1 ponttal,de megvan,és már 9-1-es mutató az uccsó 10 meccsből!Zsinórban 6.győzelem!Csak így tovább!Kobe 37pont!
  • MrSpock
    Ma hajnalban ismét nyertünk!
    Egyre jobb eza csapat,mostmár szerintem nemkell tartani senkitől,bár még nem bajnokesélyes,bár kitudja.
    Ahogy a többiek is játszanak nincsen nagyon kiugró ,mindenkit meglehet verni!
  • John Cena
    Los Angeles Lakers (23-11)

D.Fisher 6pts
    K.Bryant 7assist 19pts
    L.Odom 11pts
    L.Walton 14pts
    A.Bynum 17pts

azt ne mondjátok hogy most önző volt Bryant
  • John Cena
    hát majdne mugyan azokat bírjuk BArcát nem szeretem és én a Dallas Staersot bírom de apittsburg is elég fasza
  • MrSpock
    Hajnalban is sziporkáztak a srácok a New Orleans ellen.
    Megint hamar eldöntötték a meccset.
  • MrSpock
    Igen,természetesen az,lentebb irtam Magic Johnson idejében kedveltem meg,mert szinte mindig őket adták a jugók,mert akkor csak az a tv jott meg a magyar 1-2 kivül.(Meg a Mario Lemieux féle Pittsburgh-öt,most is bírom azért őket Crosbyék jól nyomják.NFL_ben:Green Bay Favre apó miatt,és majdnem mindenki a Patriotson,Chicagon, kívül:-),nascar:Jeff Gordon:-)ami látszik is.,Foci:Barcelona,már sok-sok éve,évtizede:-)
  • John Cena
    köszi gomndolom te is lakers fan vagy:D
  • MrSpock
    Az egy meccs volt,hajnalban már nemvolt önző!
    És ott is csak azért,mert a többiek is akkor fakezűek voltak,hát többet vállalt nemjött be.Sorry!!Nemlehet mindig 81 pontot dobni:-)
    Remélem ma is nyerni fognak a nekem meglepetés New Orleans ellen!
  • John Cena
    nem is!XD
  • KG21
    Celtics győzelem, ahogy azt reméltem. Kobe 25/6 a mezőnyből... aha nem önző ááá
  • mstummer
    Dosbox
  • John Cena
    áá ez m,eg volt enekm:D az a progit si be tudnád linkelnI?
  • mstummer
    Nos irtam ugye arról a régi NBA progiról 1989-es... Akit érdekel töltse le: NBA: Lakers vs Celtics / and the NBA playoffs /

Dosbox nevü progi kell hozzá.
  • GTheo
    Így igaz :)
    Különben most Bynum sem játszik rosszul centerben... Idén nagyon jók a kiegészítő emberek azért megy ennyire jól a Lakersnek
  • John Cena
    :D semmi baj szívesen látunk:)
  • KG21
    Mostanában tényleg nem láttam Lakers mecset, de ez ma változni fog, ugyanis a Celtics hozzájuk látogat, streamen nézni fogom élőben, nagyon várom már!
    A Lakers sosem volt nekem szimpatikus, mikor a Wolvest 2003-ban az első körben, 2004-ben meg a főcsoportdöntőben verték ki, ezek után alakult ki bennem ellenszenv irántuk, és mint említettem, Kobet is öncélú játékosnak tartom, szóval ne haragudjatok, de Beat LA! :)
  • John Cena
    ez igaz de azért Kobe mellé kéne még 1 be vállalós valaki HOPPÁ Kés zabannerunk:P:D
  • MrSpock
    Ha megnézed mostanában nem mindent dobál el Kobe,és meglátszik a dobott pontokból is,eléggé kiszolgálja a társait.persze azért ő a rutinjával bevállalósabb akritikus helyzetekben,de legyen is ilyen ne csak alibiskedjen.
    lentebb írták,hogy Oneil nélkül nemjutottvolna erre a szintre,de szerintem fordítva sem.Sokkal jobb játékos mint Shaq,persze más méretek,meg poszt.
    De egy center nemél meg jó labdák nélkül,és persze nemárt,ha nemcsak rajta csüngnek.
    Azt hogy Shaq, Miamiban is bajnok lett,hááát a szerencsének is köszönhetik,meg az ellenfél lámaságának:-)
  • John Cena
    Én szeretném ha Lakers lenne de Garnettnek is nagyon örülnék amúgy Lakersnél úyg tom vannak kisebb viták hoyg KKobe vagy el megy vagy nem tudtok róla valamit??
  • KG21
    Kevin Garnett nem center. Power Forward, és annak is inkább a távolróldobáló fajtája. Én speciel nem örültem volna ha a mindenténdobokel kobival került volna össze. Jó ott a Bostonban neki, idén bajnokok lesznek! :D
  • John Cena
    ebbe én is egyet értek de szerintem Center posztra kéne valaki leeht ott az Odom az is olyn mint a Miaminal a Wade oda jött 1 sztár ez esetbe el ment és ő is kb. bekerült a közép pontba!! Kevin Garnett asszem Center na őt me gvehették volna amikor a "Bostonba készült volna":D
  • mstummer
    Fisher visszaszerződtetése sztem jó ötlet volt. Nem egy irányító géniusz, de jobb mint akik utánna voltak.
  • John Cena
    Úgy tudo mvissza vonult az exel 2006ban de lamar Odom és Derek Fischer msot kb. segítik őt Fischer aszsmeaz Utah Jazznél volt onnan szerződteték vissza