Sony Ericsson W200i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
walkman telefonokba Memory Stick Micro (M2) kell, nem Micro SD...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Jah, szerintem is..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem lehet, hogy kevered a Micro SD-t a Mini SD-vel? Mert azok tényleg nem ugyanazok. Körülnéztem interneten, a Micro SD kártya mindenhol ugyanolyannak tûnt, max a kártyaadapter volt más méretû..
Micro SD és Mini SD:
Ezen látni, hogy az adatperek nem ugyanolyanok:

Micro SD és Mini SD:
Ezen látni, hogy az adatperek nem ugyanolyanok:

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
hát ha kipróbálod az 1-est és 2-est akkor nem fér bele a másik telóba....tehát elméletileg a mérete nem egyforma...én ezt észrevettem...hatalmas felfedezés mi? 😄
Mi a külünbség a kettõ között? amúgy én is a napokban nézegettem a Micro SD kártyákat, itt egész jóak az árak.
upsz...forditva írtam a topic címet....Sony Ericsson W200i akart lenni...no mind1.Remélem kijavítja valaki.Lenne egy kis gondom a telóval.Micro SD M2-es kártyát keresek hozzá.Sokat kerestem a Google-ba de hiába írtam be hogy 2-es kell akkor is csak Micro SD 1-est dobott ki.Pedig jó lenne ha valaki dobna egy linket hogy hol vásárolhatok 2-es Micro SD-t.
No meg az is jó lenne ha 128X160-as játékokat,képernyõkímélõket,képeket,videókat szúrnátok be.Elõre is köszönöm 😊
No meg az is jó lenne ha 128X160-as játékokat,képernyõkímélõket,képeket,videókat szúrnátok be.Elõre is köszönöm 😊