7
-
Travelos #7 hát ízlések és pofonok!
én most egyben megnéztem a 4 részt, és azt kell mondjam szinte minden a helyén van.
zseniálisan van felfűzve a sztori, és az idősíkokban való ugrálás, meg a szálak összefutása frenetikus.
ellentétben veletek, nekem a 4. rész tetszett a legjobban, várom a következőket :) -
#6 Kíváncsi lennék, hogy ha olyan nézi meg mondjuk a negyedik részt aki soha nem hallott a sorozatról, hogyan vélekedne a filmről.Gyanítom pozitívabb képet festene le(már ha szereti az ilyen filmeket).Az első rész azért ütött akkorát és azért emlékezetes, mert első volt, mindenki közömbösen állt hozzá, nem tudták mire számítsanak.A többi részhez már nagy elvárásokkal ülsz le a, így tuti, hogy a büdös életbe nem fog ütni akkorát egyik folytatás sem.Főleg, hogy tudod, hogy kb. miről fog szólni a film(értsd:halálos csapdák,Jigsaw stb.) és a végére egy "kötelező" csattanót is vársz. -
#5 Én is hasonlóan látom. Az első klasszikus, igazi egyedi film volt. Folytatás várható volt, de igazság szerint tetszett is a 2. rész. Harmadiknál már közel sem lestem akkorákat, mint azt elvártam volna ha már van folytatás. Negyediket én sem említem inkább. A többihez sem fűzök már nagy reményeket.. -
Reg5 #4 Remélem bukni fogNem értsétek félre, az első 2-t bírtam, a 3-at meg nézhetőnek titulálom, de a 4 ehh... -
URH #3 Én is úgy vagyok vele, hogy az első rész jó volt. Második részt meg lehetett nézni, de ugyan az volt az egész film szinte.
Harmadik Nekem is jobban bejött, mint a második bár már eléggé más volt, mint az első rész.
Negyediket meg még nem láttam, de majd egyszer bepótlom valamikor. -
Segal #2 Az első király volt a második nekem picit nem jött be túl sok volt a 8 szereplőnél a ha, a harmadik megint nagyon jó volt de ugye meghalt a végén Jigsaw, a négybe fel is boncolják ez még okés de az 5 be vajon mit csinálnak vele? Hamvasztják? :D
Persze biztos abba is ilyen visszatérő emlékképeket kap mint szerep de valahogy már a 4. től sem voltam elájulva a csapdák nevetségesek voltak -
Mister #1 az első hármat láttam, de szerintem már kezd kifulladni...