9
World of Kung Fu
-
Fbn Lx #9 hát, a kék szócső ikonnal nem voltam egyedül, ketten toltuk, de nem jöttünk rá. Ugyanis ha rávittem az egérkurzort, whisper helyett nagyjából azt írta ki magyarázatnak, hogy Áfaűs438fhaő :D
Én nem szeretem a wowot, sőt, de abba hogy "egy wow-al megegyező minőségű játék" azért belekötnék... Ez a játék semmiben nem emelkedik ki a több ingyenes béta közül. Sőt, a neve nem árul el róla semmit, azaz nincs semmi Kung Fu ebben a játékban. Ha nmár a neve ez, az ember elvárná, hogy a skillek - ha már egyszer kasztonként csak 15 van belőlük - valós kung fu mozdulatokról legyenek mintázva, mint pl. a 9 Dragonsban. holott ezek egyszerű, klasszikus hack n' slash mozdulatok, ráadásul harc közben az az érzésem, mintha darabos lenne a fegyverforgatás, nem olyan folyamatos, egybefüggő mint pl. silkroadban, vagy akár a wowban. -
flexike #8 Nagyjából stimmel a leírás.
De pár negatívumot át tennék a pozitívumok közzé. :-)
Ingyen egy wow-al megegyező minőségű játék és még csak bétás.
Működő shop rendszer.
Stallokat is láttam benne, de az lehet hogy extra.
Egyszerű Craft rendszer.
Minden skillt meg lehet venni, így nem kell három különböző ijjászt is kipróbálni, melyik a jobb...
Csak a távolabbi karakterek darabosak csak, amik alig látszanak.
Azt hogy a kék szócső ikont, jobb alul, egy óra alatt sem találja meg valaki, az nem a játék hibája. ;-)
Itt ott pár kixkrax megjelenik még ahol nem fordítottak le mindent de gondolom ez már csak benne felejtett pár mondat.
Asszem a wow-osoknak solkroados, a silkroadosoknak meg wow-os a játék. :-)
Grafika miért csúnya?
Esetleg átlagos mint a két legjátszhatóbb ilyen játéké.
Flex -
Dexantreal #7 Thanks infot.
Akko nem kell, me csak gondolkoztam rajta, h esetleg, de jól tettem, h nem :P. -
Fbn Lx #6 Kipróbáltam a játékot.
Röviden:
-szar.
Óvakodjon mindenki a kipróbálástól.
Pozitívumok:
-hangulatosak a tájak.
Negatívumok:
-csúnya grafika.
-szarok a küldetések.
-gyenge skillrendszer.
-szaggatott, darabos mozgású karakterek.
-az első 6 szint szörnyét ugyanazon kinézetű szörny teszi ki, csak 6 különböző szinttel. persze ez a többi ellenféllel is így lesz. 6 szintenként új szörny.
-átláthatatlan interfész, a privát csetet egy óra után sem sikerült megtalálni.
-gagyi rpg rendszer. már ami van benne egyáltalán. Semmi elosztható pont, minden magától fejlődik, mint a wowban.
-folyamatos grind. -
#5 szoval= ótvar grafika (WoW) + lagg , és DC (silkroad) akkor elég jó játék lessz :D -
Fbn Lx #4 na leszedtem, hamarosan írok véleményt -.- -
Fbn Lx #3 ejha, egy WT tanuló... üdv :D
5-ös fokozatom van, most sajna kihagytam egy fél évet :c -
#2 Igen, a való életben... sajna még csak lvl 2 vagyok, de nem adom fel ^^ -
flexike #1 http://www.worldofkungfu.com/
Pár napja indult a beta. Ingyenes mint a Siklroad.
Mintha World of Warcraft és a Silkroad egyvelege lenne.
Valaki indított már karit benne?