Újabb GeForce 9 pletykák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 9600gt közelében sem lesz a 3850-nek.
a legnagyobb vicc a 64bites 8400...

Blackmail the Universe

én nem.

Blackmail the Universe

arty
8800gt: 112 stream processor, 600mhz
9600gt: 64 stream processor, 500mhz
8600gt: 32 stream processor, 540mhz
8500gt: 16 stream processor, 450mhz

remélem igy már mindenki be tudja lõni, hol lesz sebességben az uj 9600as

az biztos, hogy a 8800as kozelebe sem er majd, de az ati 3850esenek akár ellenfele lehet ...

Forza.

drága nemdrága, új 8800GTSnek korlátja/limittényezõje a 256bit. Vagy gyorsabbr am kell vagy min 320bit vagy vegyék át(meg) az ATI RingBust.... 😊

Drága a gyártása a 256 és fõleg az afeletti Cross-bus -nak (többrétegû nyákot igényel így bonyolúltabb és kölcségesebb a sorozatgyártás)...

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

én azt nem értem mért raknak bele 256 bites iterféjszt, amikor a 8800-as típusok már mind 320 fölött vannak? Legalábbis a GTS meg a GTX 😊
Vagy annyira nem számít a memó sávszélesség ? Vagy ennek a hiányát behozzák más területen? De még ha így is lenne, a 384 bites technológia kiforrott, sorozatban gyártott, nemértem mért hagyják ki az új csúcsmodellbõl....

bardocz
ha hasonló jó mint 8800gt,és olcsóbb nála,akkor megéri szerintem😊
Árban talán nem (lehetne vitatkozni), de teljesítményben mindenképp csúcskategóriába sorolnám a 8800GT-t!

"Ami a teljesítményt illeti, ez a pletyka szerint a 8800 GT alatt marad, ám itt nem is az a cél, hogy mindent verõ példánnyal álljanak elõ."

Azért úgy illene, hogy igencsak a közelében legyen.. SÕT, le is gyakhatná, legalábbis én ahhoz szoktam hozzá, hogy az újabb generációs videókarik az elõzõ generáció csúcskategóriás darabjaitól maradnak le valamennyivel... 8800GT még csak nem is csúcskategória..

Blackmail the Universe