Ismerd fel a képről a várost!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ázsia
Dubai?
OFF:
Szerintem senki nem szenvedett sérülést vagy bármilyen szellemi fogyatékosságot.Amúgy ez csak egy játék!Olyan mint ha véletlenül rosszul lett volna nyomtatva egy kártya amin egy városnak kéne lennie nem pedig egy falunak!
ON
Szerintem senki nem szenvedett sérülést vagy bármilyen szellemi fogyatékosságot.Amúgy ez csak egy játék!Olyan mint ha véletlenül rosszul lett volna nyomtatva egy kártya amin egy városnak kéne lennie nem pedig egy falunak!
ON
Elutasítva!
Nem értem,hogy miért de mindenki tévedhet!Én se tudtam annyira csak azt,hogy ott voltam de azt nem,hogy falu de akkor se egy akkora bûn.
Fellebbezek az ítélet ellen!
Fellebbezek az ítélet ellen!
pont.
Bannoltunk!<#felkialtas>#felkialtas>
Bibinje is a village in southern Croatia, situated southeast from Zadar, between the Adriatic tourist road and the sea, having a four kilometer coastline with beaches and pathways. It has 3,923 residents (census 2001), 97% which are Croats.
"varosok felismerese keprol"
Bibinje is a village in southern Croatia, situated southeast from Zadar, between the Adriatic tourist road and the sea, having a four kilometer coastline with beaches and pathways. It has 3,923 residents (census 2001), 97% which are Croats.
"varosok felismerese keprol"
Born to win

Ez a buli megdöglött
Bibinje vagy mitököm, Zadar mellett.
Akkor viszont Vitaljina a helyes megfejtés!
Makarska?
Kicsi, vagy nagy ez a város?
Trieszt , Koper , Porec , Pula , Rijeka , Krk , Senj , Karlobag , Zadar , Sibenik , Split , Kardeljevo, Ston
ha egyiksem,feladom 😄
ha egyiksem,feladom 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
észak-, közép-, vagy dél-dalmát régió?
Losinj?
Rimini?
Europában van amit keresünk?
rakjon valaki más,én már 1x köcsög voltam ma 😄 hajrá.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Amszterdam?
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Ön nyert, te írtad elöbb
Ebben az országban van...
Tessék még segítség: A Bledi-tó kis szigetén a Csodatevõ Madonna (Mati bojana otoku) barokk kegytemplom található.
nem
Najó, annyit még segítek, hogy fõváros
Nem nem
Pozsony