4718
Városok felismerése képről
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
-
simirizsa #548 Ja hogy amerikába van olvasni kéne -
#547 segítség? -
LaciMaci #546 Kár, hogy az nem amerikában van, amúgy egész jó :) -
simirizsa #545 Dubai ? -
Andr3j #544
Home Alone Church, on Lake Avenue and 11th Street near Downtown Wilmette in Wilmette, IL
Szal a város neve: Wilmette
Chicago és Milwakee között található
Google maps
Remélem elég hasznos és pontos az info :) -
#543 lacimacijét (503 hsz) -
simirizsa #542 Na most melyiket kell kitalálni ? :D -
#541 Nem ez a neve. :P -
#540 nem te jösssz -
#539 Nesztek, lehet rágodni :P
Város név kell. Segítség, nem Magyarországon van. :) -
gaben4 #538 Jólvan hát azért kösz a segítséget... -
#537 Szerintem foglalkozzunk lacimaci képével most -
gaben4 #536 Ahham De a filmben azthiszem Chicagot emleget.. És már in is kerestem rá de ott teljesen más környék van.. Nemtom.. -
#535 rákerestem googlén a lincoln boulvardra és kalifornia jött ki -
gaben4 #534 1.. Tudod mikor először találkozik a betörőkkel és azthiszik mikor mennek utánna kocsival hogy beszaladt ebbe a templomba de ott bújt el a templom előtt abban a jászólban.. -
#533 én láttam/melyik rész? -
LaciMaci #532 California -
gaben4 #531 De gondolom itt sokan láttátok a filmet.. Így a film alapján hol lehet az a környék? Mert sztem qrva hangulatos kis hely. -
#530 amerika,szerintem washingtom -
gaben4 #529 Neeem nem Anglia... Öhm Reszkessetek Betörők.. És van egy ilyen cím is hogy Lincoln Boulevard.. Ez hol lehet?? -
#528 melyik filmböl? -
dieselG #527 Szerintem valahol Angliában -
gaben4 #526 Nah iggen ő lenne az. Hülye összevágás de hol lehet ez a Templom? -
gaben4 #525 Hát nagyon nem akar működni.. Nah majd kitalálok valamit. -
dieselG #524
ezekszerint kis jpg-vel kellett :) -
gaben4 #523 [IMG][img=http://image.fiberhost.hu/upload_dir/20071227/thumb/afjlvw67_templom1.JPG][/IMG] -
#522 ez nem jött össze legalábbis nálam -
gaben4 #521
Elég hülye összevágás de csak így tudtam kimenteni a filmből -
dieselG #520 Na mindegy. Tehát akkor amerikai kontinensen van a kép, de nem az USA-ban. Hmm..
Mexikóváros? :) -
#519 buenos aires? -
Andr3j #518 Ha kép alapján akarod, akkor töltsd fel a kepfeltoltes.hu oldalra, majd másold be ide a linket a képhez, aztán majdcsak kitalálja valaki :) -
dieselG #517 ott a kép beszúrása gomb a szövegablak alatt... -
#516 http://image.fiberhost.hu/index.php ide feltöltöd a képed és az sg-n ahova írod a szöveger ott alatta van olyan hogy kép beszúrása és oda a webhely címét beírod és oké -
LaciMaci #515 Földrész -
gaben4 #514 LaciMaci de azért kaphatnék egy msn-címet csak elküldöm a képet vagy inkább abban segíts hogy ide hogy tehetek be képet Topicba mert nemtom.. Lécci -
#513 a föld rész amerika vagy az ország? -
#512 Miami? -
LaciMaci #511 én nem tudok segíteni :S -
LaciMaci #510 nah mivan? -
gaben4 #509 Sziasztok.. Szükségem lenne egy olyan személy msn-címére aki elég jó hely és épület ismeretekkel rendelkezik ahhoz hogy nekem segítsen.. Szükségem lenne egy Templom helyének meghatározására vagy csak a nevének a meghatározása is elég lenne. Fontos.. Pls valaki segítsen mert nemtom hogy ide hogy kell berakni képet.