26
  • Gramory8
    nézzétek meg
  • blackgamer
    az a Balaton mod mit takar?
  • pasy01
    ThankYou Hardzsi :)
  • Hardzsi
    Akit érdekelnek a 'hivatalos'/bejelentett Crysis modok, itt egy átfogó lista:
    http://crymod.com/moddbslist.php
    Egyébként pár héten belül kigyomlálják belőle a komolytalanokat, vagyis elég használható tájékozódási pont lesz.
  • VvD
    Teljesen egyetértek. Ha ki akarok kapcsolódni, akkor már inkább vmi ügyességi vagy reflexet igénylő játék. De mondjuk én szoktam hoszabb játékokkal is játszani :P
  • pasy01
    Valaki tud küldeni linket a Farcry Jurassic park mod-ho? ez csak multiplayer vagy singleben os játszható? Köszi szépen
  • pasy01
    Suerintem marha jó volt a Trespasser, leszámitva a bug-okat. Miért nem lehet olyan játékot csinálni srysis graffal vagy hasonlóval Far Cry-ossal is kitünö lenne. De önállójátékként nem medig modkét :(:(:(
  • Balumann
    Eleget gondolkodok én a suliba, az ügyességi játékok jobb kikapcsolódást nyújtanak szerintem :P
  • Balumann
    Számomra az rpg meg a stratégia az uncsi. FPS-ek között is van ami nem agyatlan (nem a crysisra gondolok xD ). Az igaz, hogy fps-ekbe többnyire ügyesség kell, még taktikai fps-eknél is, míg rpg-nél inkább csak gondolkodni.
    Nem kell az emberek szemének felnyílni, van aki az ügyességi játékokat kedveli, mint például én (platform játékok, fps játékok, sb. ^^).
  • Molnibalage
    Nem biztos, hogy csak nekem, még 100'000-et sem adtak el belőle...
    Talán felnyílt az emberek szeme. A G3 technikailag bukás volt, de mégis ennél SOKKAL többet vettek belőle.
  • Loverman
    neked.
  • Molnibalage
    Akkor bocsánat, tévedtem.
  • Seth
    Nem mindenki olyan -félre-tájékozott mint te :D
  • blackgamer
    ha informáltabb lennél akkor tudnád hogy csak tervben volt a mod
  • skodatuning
    Első ránézésre a videó olyan mintha a filmből vágták volna ki...dúrva!
  • ldavid
    nagyon király, kár hogy nem különálló game
  • Molnibalage
    Ha a motorral majd elkészül egy jó RPG akkor talán érdekleni fog, de amíg szutyok FPS-hrz írnak ilyet, nem érdekl. Az FPS az csak FPS, semmi több. Uncsi, szar, agyatlan.
  • rotator
    Maga a Crysis nem érdekel, de bitang jó modokat jelentettek már be hozzá. Mire elkészülnek, remélhetőleg az alapjáték már budget kategóriás lesz. :))
  • Molnibalage
    És mi ebben a meglelpő tisztelt cikkíró? Én kb. 5 percet játszottam a Far Cry-jal, de mégis tudom, hogy ahhoz van ilyen MOD? Akkor ehhez miért ne lenne???? Atyaisten...
  • vejnemojnen
    nekem detto ilyan konfigom volt (a proci csak 6400) elkezdtem krájziszolni, majd annyire szaggatott, hogy levettem low-ra de akkor meg bűnronda volt, így hagytam a picsába az egészet. most nemrég beújítottam egy evga 8800gt ko edition-t és azzal már ment high-on min 22-25 fpssel de altaqlában 30-60 között mozgott
  • NEOreg3
    ha a többi részt is úgy kidolgozzák, mint a T-Rex elszabadulását, akkor faja kis mod lesz^^
  • pasy01
    Crysis-t futtatam 7600GT 2GB RAM Core 2 Duo 6420 CPU ASUS P5B alaplap... hát.... Nem tudja lejeb venni Low-nál és 800*600-nál :D:D:D:D WEhhh. Kivi vagyok ha belerakom a EvGA8800GT-t akor menyivel javul, ha a többi vas marad. Jurassicnak Legaláb ijen követetelménye lesz , ha ezen alapul :( De mire kijön, csak többen tudjuk majd tolni vele. Akit érdekel persze :)
  • pasy01
    Az még kidolgozás alatt van :))))
  • Cat 02 #3
    lol, a dínók milyen rondák lesznek majd többihez képest
  • jeti00
    jah és olyanom nincs :P marad a trespasser :D
  • pasy01
    Hu. Ezt nagyon Várom. Hol van már a Régi Trespasser :):) Mennyit nyomtam vele, csak ne lett volna annyi hiba benne :DDD
    Gondolom majd ehez, minimum a QuaD proci kell 4 SLI 8800GTX-el :DDD