26
-
Gramory8 #26 nézzétek meg -
blackgamer #25 az a Balaton mod mit takar? -
pasy01 #24 ThankYou Hardzsi :) -
Hardzsi #23 Akit érdekelnek a 'hivatalos'/bejelentett Crysis modok, itt egy átfogó lista:
http://crymod.com/moddbslist.php
Egyébként pár héten belül kigyomlálják belőle a komolytalanokat, vagyis elég használható tájékozódási pont lesz. -
VvD #22 Teljesen egyetértek. Ha ki akarok kapcsolódni, akkor már inkább vmi ügyességi vagy reflexet igénylő játék. De mondjuk én szoktam hoszabb játékokkal is játszani :P -
pasy01 #21 Valaki tud küldeni linket a Farcry Jurassic park mod-ho? ez csak multiplayer vagy singleben os játszható? Köszi szépen -
pasy01 #20 Suerintem marha jó volt a Trespasser, leszámitva a bug-okat. Miért nem lehet olyan játékot csinálni srysis graffal vagy hasonlóval Far Cry-ossal is kitünö lenne. De önállójátékként nem medig modkét :(:(:( -
#19 Eleget gondolkodok én a suliba, az ügyességi játékok jobb kikapcsolódást nyújtanak szerintem :P -
#18 Számomra az rpg meg a stratégia az uncsi. FPS-ek között is van ami nem agyatlan (nem a crysisra gondolok xD ). Az igaz, hogy fps-ekbe többnyire ügyesség kell, még taktikai fps-eknél is, míg rpg-nél inkább csak gondolkodni.
Nem kell az emberek szemének felnyílni, van aki az ügyességi játékokat kedveli, mint például én (platform játékok, fps játékok, sb. ^^). -
#17 Nem biztos, hogy csak nekem, még 100'000-et sem adtak el belőle...
Talán felnyílt az emberek szeme. A G3 technikailag bukás volt, de mégis ennél SOKKAL többet vettek belőle. -
Loverman #16 neked. -
#15 Akkor bocsánat, tévedtem. -
#14 Nem mindenki olyan -félre-tájékozott mint te :D -
blackgamer #13 ha informáltabb lennél akkor tudnád hogy csak tervben volt a mod -
#12 Első ránézésre a videó olyan mintha a filmből vágták volna ki...dúrva! -
ldavid #11 nagyon király, kár hogy nem különálló game -
#10 Ha a motorral majd elkészül egy jó RPG akkor talán érdekleni fog, de amíg szutyok FPS-hrz írnak ilyet, nem érdekl. Az FPS az csak FPS, semmi több. Uncsi, szar, agyatlan. -
#9 Maga a Crysis nem érdekel, de bitang jó modokat jelentettek már be hozzá. Mire elkészülnek, remélhetőleg az alapjáték már budget kategóriás lesz. :)) -
#8 És mi ebben a meglelpő tisztelt cikkíró? Én kb. 5 percet játszottam a Far Cry-jal, de mégis tudom, hogy ahhoz van ilyen MOD? Akkor ehhez miért ne lenne???? Atyaisten... -
vejnemojnen #7 nekem detto ilyan konfigom volt (a proci csak 6400) elkezdtem krájziszolni, majd annyire szaggatott, hogy levettem low-ra de akkor meg bűnronda volt, így hagytam a picsába az egészet. most nemrég beújítottam egy evga 8800gt ko edition-t és azzal már ment high-on min 22-25 fpssel de altaqlában 30-60 között mozgott -
#6 ha a többi részt is úgy kidolgozzák, mint a T-Rex elszabadulását, akkor faja kis mod lesz^^ -
pasy01 #5 Crysis-t futtatam 7600GT 2GB RAM Core 2 Duo 6420 CPU ASUS P5B alaplap... hát.... Nem tudja lejeb venni Low-nál és 800*600-nál :D:D:D:D WEhhh. Kivi vagyok ha belerakom a EvGA8800GT-t akor menyivel javul, ha a többi vas marad. Jurassicnak Legaláb ijen követetelménye lesz , ha ezen alapul :( De mire kijön, csak többen tudjuk majd tolni vele. Akit érdekel persze :) -
pasy01 #4 Az még kidolgozás alatt van :)))) -
Cat 02 #3 lol, a dínók milyen rondák lesznek majd többihez képest -
jeti00 #2 jah és olyanom nincs :P marad a trespasser :D -
pasy01 #1 Hu. Ezt nagyon Várom. Hol van már a Régi Trespasser :):) Mennyit nyomtam vele, csak ne lett volna annyi hiba benne :DDD
Gondolom majd ehez, minimum a QuaD proci kell 4 SLI 8800GTX-el :DDD