1365
-
nagggyon gáázXD
uccsó volt ígérem:D -
-
#521 -
karajjj #522 looool
ezt pont tegnap találtam :D -
de miértnem tezed be képként?
-
beszarásXD
katt ide -
karajjj #519 jajaja -
Karesz te mondtad h kéne neked a Szökés mostani évadja? scak mert most írom ki, és ha kell akkor elviszem suliba^^ -
majd vmikro kicsippeltetem vagyis flesselteltem, de majd csak jó 1-2 év mulva, addig megveszek néhány játékos, és el - el cserélgetem valakivel:)
jelenleg van egy fifa09-em meg egy cod4-em, bár az még fel sincs bontva:D
-
karajjj #516 akkor nemtudok, eredetit nemtudok sajnos :S -
nem
ingyen vót -
karajjj #514 mennyiér vetted?
flesselt amúgy? -
kinek van xboxa? vagy valam iismerőse? akivel lehetne játékokat cserélni?
[vadiuj xbox360 tulaj] -
karajjj #512 looool :D
nekem ez egyik gépem olvassa a másik meg nem :\ -
Karesz, tényleg szar a Lost dvd:D
befagyott az eegész gépem tőle, a dvd lejátszómba meg be se merem tenniXD
de azért köcce^^ -
és miért nem hirdeti?:) -
karajjj #509 _AS:D:AS_D:AS:_D:AS:Dasdasd -
nah ez barcika! -
karajjj #507 egy hétig lesz, megkérdeztem -
karajjj #506 lehet, hogy van, majd megnézem -
nem fontos, bár, nincs egy feles parisatos email cimed?:D jó lenne regisztálni oda:P -
az is jó, ember cnn-t akar nézni, erre valami szuhakállós szart adnak helyette:C -
amugy az is milyen már embernek parisatos telefonja van parisatos tvje, csak a netje nem, de fórumba nem regisztálhat, csak akkor ha netje olyan van.
inkább valami ügyfél kódot kérnének:) -
karajjj #502 haggyad már magad
nemtom hányszor reklámozták már, hogy így úgy amúgy kódolatlan lesz és még se volt az... gondolom olyan szerződésük van, hogy ők fizetnek egy X összeget, amiért van HBO is a műsotárukba aztán ők szabják meg, hogy kinek mennyiért adják és szokott ilyen egyhetes adás lenni minden évben :\
de ha ennyire érdekel, megkérdezhetem neeked a parisatos fórumon :D -
de te összekevered ezzel és most NINCS ilyen. olyan meg nincs hogy csak a parisat indit ilyen akciót mert akkor hbo beperelhetné őket simán, meg is szünhetznéenk annyit kéne fizetniük:)( -
karajjj #500 TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!!4 -
karajjj #499 amúgy -
karajjj #498 minden évben van, tavaly nyáron tudom, hogy volt -
mikor volt még ilyen? -
karajjj #496 tegnap is volt már meg ilyenkor egy hétig szokott lenni -
de akkor reklámoznia kéne, vagy kiirni a főoldaukon hogy ezen napon promociós okokból diák tv helyett hboT láthatnak a nézők, de semmi ilyen nincs. meg mi van ha diák tv-t akarok nézni?:D
de lehet az szünt meg és valamit betettek a helyére, de akkor lehetett volan tv6, vagy vh1/comedy central. -
karajjj #494 de attól még a parisat tarthat ilyet... bár lehet tényleg jól elkútak valamit, de nemhiszem, hogy ez véletlen lenne... -
jah meg mikor legutobb kodolatlan napok voltak, akkor cnn-n helyén volt hbo. -
nincsennek kódolatlan napok.
az csak szombatonként van 1 napig tart, ott lennének a karikák, meg sg is irt volan róla
itt a parisat baszott el valamit de nagyon.
esetleg igy akarják a diák tv-t reklámozni, hogy mindenki jól beállitja magának az hbo-t, majd egyszer csak valami szart lát mindenki:D
vagy csak a hasulyó vagynemtudom ki az üresjáratokba direkt hbo-t adja, valami megállapodás értelmében. és tán egy héten 2 nap diák tv megy, képujság helyett meg hbo menne.ez nem lenne rossz végülis:) -
karajjj #491 de most biztos valami kódolatlan napok vannak, majd visszateszik úgyis, csak most promózzák az écsbijót -
de érted diák tv az alap csomagba van bene 500 ft havonra erre a paraszt kap egy olyan csatornát aminek előfizetési dija vagy 3000:_D -
karajjj #489 nemrossz csere :DDDDDD -
loál
diák tv helyett hbo jön be:D
-
-
ott van valami csillag, és ott katt a legmagasabbra:D