1365
  • Bulykin
    nagggyon gáázXD

uccsó volt ígérem:D
  • Bulykin
  • akyyy
  • karajjj
    looool
    ezt pont tegnap találtam :D
  • akyyy
    de miértnem tezed be képként?
  • Bulykin
    beszarásXD
    katt ide
  • karajjj
    jajaja
  • Bulykin
    Karesz te mondtad h kéne neked a Szökés mostani évadja? scak mert most írom ki, és ha kell akkor elviszem suliba^^
  • akyyy
    majd vmikro kicsippeltetem vagyis flesselteltem, de majd csak jó 1-2 év mulva, addig megveszek néhány játékos, és el - el cserélgetem valakivel:)

jelenleg van egy fifa09-em meg egy cod4-em, bár az még fel sincs bontva:D

• karajjj
    akkor nemtudok, eredetit nemtudok sajnos :S
  • akyyy
    nem
    ingyen vót
  • karajjj
    mennyiér vetted?
    flesselt amúgy?
  • akyyy
    kinek van xboxa? vagy valam iismerőse? akivel lehetne játékokat cserélni?

[vadiuj xbox360 tulaj]
  • karajjj
    looool :D
    nekem ez egyik gépem olvassa a másik meg nem :\
  • Bulykin
    Karesz, tényleg szar a Lost dvd:D
    befagyott az eegész gépem tőle, a dvd lejátszómba meg be se merem tenniXD
    de azért köcce^^
  • akyyy
    és miért nem hirdeti?:)
  • karajjj
    _AS:D:AS_D:AS:_D:AS:Dasdasd
  • akyyy
    nah ez barcika!
  • karajjj
    egy hétig lesz, megkérdeztem
  • karajjj
    lehet, hogy van, majd megnézem
  • akyyy
    nem fontos, bár, nincs egy feles parisatos email cimed?:D jó lenne regisztálni oda:P
  • akyyy
    az is jó, ember cnn-t akar nézni, erre valami szuhakállós szart adnak helyette:C
  • akyyy
    amugy az is milyen már embernek parisatos telefonja van parisatos tvje, csak a netje nem, de fórumba nem regisztálhat, csak akkor ha netje olyan van.

inkább valami ügyfél kódot kérnének:)
  • karajjj
    haggyad már magad
    nemtom hányszor reklámozták már, hogy így úgy amúgy kódolatlan lesz és még se volt az... gondolom olyan szerződésük van, hogy ők fizetnek egy X összeget, amiért van HBO is a műsotárukba aztán ők szabják meg, hogy kinek mennyiért adják és szokott ilyen egyhetes adás lenni minden évben :\
    de ha ennyire érdekel, megkérdezhetem neeked a parisatos fórumon :D
  • akyyy
    de te összekevered ezzel és most NINCS ilyen. olyan meg nincs hogy csak a parisat indit ilyen akciót mert akkor hbo beperelhetné őket simán, meg is szünhetznéenk annyit kéne fizetniük:)(
  • karajjj
    TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!!4
  • karajjj
    amúgy
  • karajjj
    minden évben van, tavaly nyáron tudom, hogy volt
  • akyyy
    mikor volt még ilyen?
  • karajjj
    tegnap is volt már meg ilyenkor egy hétig szokott lenni
  • akyyy
    de akkor reklámoznia kéne, vagy kiirni a főoldaukon hogy ezen napon promociós okokból diák tv helyett hboT láthatnak a nézők, de semmi ilyen nincs. meg mi van ha diák tv-t akarok nézni?:D

de lehet az szünt meg és valamit betettek a helyére, de akkor lehetett volan tv6, vagy vh1/comedy central.
  • karajjj
    de attól még a parisat tarthat ilyet... bár lehet tényleg jól elkútak valamit, de nemhiszem, hogy ez véletlen lenne...
  • akyyy
    jah meg mikor legutobb kodolatlan napok voltak, akkor cnn-n helyén volt hbo.
  • akyyy
    nincsennek kódolatlan napok.

az csak szombatonként van 1 napig tart, ott lennének a karikák, meg sg is irt volan róla

itt a parisat baszott el valamit de nagyon.

esetleg igy akarják a diák tv-t reklámozni, hogy mindenki jól beállitja magának az hbo-t, majd egyszer csak valami szart lát mindenki:D
    vagy csak a hasulyó vagynemtudom ki az üresjáratokba direkt hbo-t adja, valami megállapodás értelmében. és tán egy héten 2 nap diák tv megy, képujság helyett meg hbo menne.ez nem lenne rossz végülis:)
  • karajjj
    de most biztos valami kódolatlan napok vannak, majd visszateszik úgyis, csak most promózzák az écsbijót
  • akyyy
    de érted diák tv az alap csomagba van bene 500 ft havonra erre a paraszt kap egy olyan csatornát aminek előfizetési dija vagy 3000:_D
  • karajjj
    nemrossz csere :DDDDDD
  • akyyy
    loál

diák tv helyett hbo jön be:D
  • Bulykin
  • akyyy
    ott van valami csillag, és ott katt a legmagasabbra:D