1365
-
jah és mikor emel a LÉGNET?:D -
Hát ezt én is gondoltam:D
várható valami parisatos móka, hbo vagy valami mostanság? -
karajjj #603 nah, megkérdeztem, parisatos webmester is azt mondta, amit én
Szia,
Ez nem így van
Az mtv ugyan azt sugározza HD-ben és SD-ben is, ezért látható néha HD logó.
-
karajjj #602 jaaaaaaaaa, így már érthető :D -
hát mert akkor én megyek kamerázni:D -
karajjj #600 szavaztam, de kik ők, meg mért kell szavazni? :D -
annyira nem fontos.
inkább szavazzatok plz:D -
karajjj #598 mert nem mindi van HD adás rajta, pl egy régebbi magyar filmet nem fognak hd-ben adni...
ezen a coaxkábeles rendszeren meg így nemtudod fogni a hd-t de ha gondolod, megkérdem neked a parisatos fórumon -
de az m2 pont hogy hd-be adják annak aki előfizetett rá, meg akinek van antennája, és azoknak végig HD m2- logót látnak, de akinek nincs tányérja meg nincs hd csomagja, az csak sima m2 logót lát, de néha néha, mint most is, mégis Hd, miért? -
karajjj #596 ennyire ne legyél láma :D
az m2 ugye digitálisan is fogható parabola antennával ezért ha van megfelelő cuccod hozz akkor ha kintvan a hd logo, tudod hd-ben nézni, a parisat ugyanúgy adja ahogy eddig, attól, hogy kintvan a hd logó még mindig nem változik a felbontása...
ha hd-t akart, vagy veszel egy nagy tányért az erkélyre, vagy bemész a pasiathoz és előfizetsz a hd csomagukra :D -
néhaaz m2-ón ott a HD logo, most ez mi, parisat hd-be adja?:D mert van fasza tv tunerem, rákötöm gépre, akkor nagyfelbontásba adja? -

-
az nincs, ott, 10 percenként lehet szavazni, egy ip-ről, úgyhogy még még még:D -
megvolt:) -
Hejj, szavazzatok légyszi:D aláirásom -
mlégsem, csak sima d40 , de ilyesmi:D -
karajjj #589 na igen, nekem csak 40-em volt rá... :DDDD -
havernak ilyen van:D
meg nemrég vett egy fasza vakut -
fasza képet csinál 
tavaly én is gondolkoztam h kéne venni fényképezőt, de én tudom magamról h nem használnál:D nemtom miért:P -
karajjj #586 ja és ezt a lelátóról fényképeztem úgy kb a félpálya felével egyvonalban -
karajjj #585 na mivel nem találtam olyan képfeltöltőt ahova fel lehet tenni egy 5 megás képet, ezért átméreteztem :D
link -
akarom:D -
karajjj #583 40 ropi
mutatok képet, hogy milyet csinál, ha akarod :D -
kúl, mennyibe fájt? -
karajjj #581 mostmár nekem is van egy ilyen kis szépségem :D
-
jó ötlet
-
olvastátok oponton ezt itt
ki kéne majd menni, ha majd tiszta lesz az idő haveromat rábeszélem mennyünk ki, ő fotozik én kamerázok, elég komoly gépe van, hátha lekapjuk a Tátrát:D -
ha lenne pénz akkor barciak is job lenne... meg a sok nindzsát ki kéne innen söpörni:D
-
hát nemtudom, de az a helyis tök szar. debrecenbe, nah ott aztán vannak tényleg jók -
már nem az a vén pöcs van:D am. nemtom kire gondolsz
-
világ legrosszabb fogorvosa 
-
karajjj #574 :DDDDDDDDDDDDD -
ne foglalkozz azzal, kihúzzák és készXD
a kórház előtt, a hámis suli mellett:D
Május1 út 44el szemben, zöld kerítés:D én tudom ott lakik nagyim:) -
karajjj #572 de még csak tömésem esett ki:D
amúgy azt se tom, hogy itt hova kell menni, mióta ittlakok, még nem volt gond a fogammal -
nem kell időpontot kérni, bemész és kihúzzák...2 hónapja húzták nekem is:D -
há az ajó
-
karajjj #569 aha, úgyse kapok már időpontot max csak jövőhétre :D vagy még akkorra se :S -
mennyél fogorvoshoz:D -
karajjj #567 szerintem én itthon a drágalátos fogfájásommal, vagy nemtom -
miért?a teszkóban fogsz szilveszterezni?