1365

-
istenem egyre elviselhetetlenebb ez az esti szarszag :( -
karajjj #1324 hát, ahogy most így olvasgattam erről, kb még semmit nem tudni, meg szó se volt ilyenről, csak valaki kitalálta :D -
napi/heti/havi/(évi) téma:
költözzön minden lépcsőházba 2 család a putriból...
MADDÖFAKKA MOCSKOS kurvaanyád!!!43543WFE
-
karajjj #1322 AXN? mit kell azon nézni? :D -
de parisat hiv parisatot ingyen és ugy beszének muterék kurvva sokat. tudom ott a skype, meg miegymás, de ő k akkor sem fognak gépről telefonálni :D. plusz ahogy látom axn nincs légnetnél, ami az egyik legfontosabb csatorna:P -
karajjj #1320 minden sportcsatorna van, ami a parisatnál van :D, a telefon meg nem annyira olcsó, ahogy néztem -
de akkor nem lesz muternek occó telefon :D meg sok sport csatorna. -
karajjj #1318 csak mondjuk ha ez ingyen van, nem kell parisatot fizetni pluszban -
jo, de kb acsak a dixnes chanel van benne ami nincs benne a parisatnba:D viasat 6-ot bele tehetnénk és akkorömömbodottá -
karajjj #1316 szólni kell nekik, ingyen jár a net mellé -
egyébként légnetnél mi kell a tv-hez? hozzánk csak utp kábel jön be -
gondolom ó ponton te vagy a karesz, hát szörnyű mily politizálás megy már ott a légnet topikba is :D -
karajjj #1313 egyre szarabb az egész cég, én váltok a hónapban a légnetre -
imádom a parisatot, komolyan, 16:-9ben egy 4:3-ra szétnyujtott kép a viasaton, valami zseniálisan szép a kép :D -
mi történt a profival? miért lett belőle coopos bolt, és miért nem mcdonalds esetleg burgerking??? (jah tudom miért, egyrészt megvette a coop meg a cba (bár még az is lehetett volna az úgysincs a környéken :D )
meki meg nem nyilik mert nincs közelbe autópálya amin tudnék hozni a fagyaasztott sajburgereket -
hát pizzabázist válaltam be, az mindig bevált, nem csalódtam, még mindig jót csinálnak (bár igaz mióta megkostóltam az agárdit, annak nyomába se ér :D) -
karajjj #1309 eldorádó -
barcikán hol finom jelenleg a gyros(tál)? -
-
de, meg a Cool is ha reklám van :D -
másnál nem ordit a tv2 parisaton? -
kurvára büdös van barcikán!!!! -
karajjj #1303 mert arra vett fel jelzáloghitelt a város és nem tudják fizetni -
miért? :o -
linket -
karajjj #1300 ojjé, bezárják az uszodát -
karajjj #1299 a filmvetítés már nem a moziban van, hanem az egressyben, a jegy pedig 400-500 forint körül van évek óta -
skygt90 #1298 hejhóóó,,,barcikai moziba nemtudjátok véletlenül mennyibe kerül egy jegy ? Legutóljára vagy 3éve voltam :D fogalmam sincs mennyibe kerülhet,,,gondolom nem annyiba mint miskolcon :D -
redbullos liszt remixet meg lehet valahol nézni teljesben? vagy tv-be nem fogják adni? el akartram menni rá, és igy visszanézve pár videót, vétek volt kihagyni de ha egyszerüen már nem volt jegy :SSS -
karajjj #1296 ja tényleg, mert ahhoz külön olyan bögre kell, ami nyomtatható -
voltam az előbb, szar a nyomtatojuk xD
meg csak fehér bögrére tudnak -
karajjj #1294 bemész és megcsinálják -
egy piros bögre felirattal:D -
karajjj #1292 mondjad mi kellene -
kinek van ismerőse pepecopinál? -
text
Augusztus végén, a balekhét végén visszautaztva fehérvárra, egy aluljáró alatt láttam egy grafitis feliratot. Először én se akartam elhinni, de miután utánna sokszor elmentem azon hid alatt, de sose láttam többé a feliratot, elhittem hogy csak képzelődtem, másnapos voltam, vagy részeg, és az a felirat nincs.
Aztán eljött a május 21, biciklivel elmentem Agádra, majd vissza Dinnyésre (csak azért mert hülye ellenőr nem ellenőrzött, és nem ellenőrzött jeggyel másnap is lehetett utazni) észrevettem a feliratot megint.
Dinnyési megálló aluljárónál ezt láttam. Senki se hitte el, pedig ott van:
-
karajjj #1289 ebben nem voltam biztos, azért nem írtam bele, de akkor ezek szerint igaz -
zotja22 #1288 a ságvárit meg a don bosco fogja "vinni" ;) -
karajjj #1287 a jókainak kurvanagy a tartozása, nyáron csukják, az osztályokat meg a tanárok egy részével szétszórják az irinyiben és a surányiban, meg ha jól tudom összevonják így intézmény szinten az iskolákat, a ságvárit meg azért nem, mert az meg egyházi iskola lesz -
irinyi meg surányis tagiskola lesz? WTF?????????????????