20
-
gilgames94 #20 Ez engemis elszomorít!Örülök hogy lecseréljük a 7és fél éves,maxra felturpózott gépemet(ami már nagyon öreg és rossz,már a másfél évvel ezelőtt megjelent játékok se futnak rajta)nemhogy szerezzek még egy PS2-ŐT VAGY XBOX360-at vagy bármin amin megjelent a Force Unleashed(Eddig megjelent összes pc-és star wars játék megvan nekem nagy fan vok)De, ha már nem jelenik meg a Force Unleashed pc-én akkor csinálhatnnak egy msik star wars gamet pc-re!!! -
Inquisitor #19 Ha már játék nincs a gépre ;) -
#18 Hát nagyon elszomorítana ha nem készülne el PC -re :( -
#17 És játék helyett gépspecifikációt olvasol? :P -
#16 Ja én meg vagy 5 percig kerestem google-ba hogy mi a fene lehet az, azthittem én vok hülye h nem találom
De ezt annyira bírom, h nem adják ki pc-re mert "a gépek nem bírnak ennyi számítást véghezvini". De PSP-re meg N-gage -re kiadják...
Pedig már vártam a játékot :( -
#15 "és N-Cage 2 konzolokra érkezik a Force Unleashed"
Ha nem megy, minek erőlteted?
1. A "cage" az a hozzértőknek való ^^
2. A Rev 2.0 N-gage nem konzol, nem egy újabb N-Gage kiadás, hanem azon N-series telefonok összessége, melyek képessek futtatni az N-Gage-re eddig kiadott játékokat, meg az újabb 3D-s mobilra készült fejlesztéseket.
3. A teljesség igénye nélkül, a köv. telefonok képessek erre: Nokia N73, Nokia N81, Nokia N81 8GB, Nokia N82, Nokia N93, Nokia N93i, Nokia N95, Nokia N95 8GB.
4. Nincs tervben N-Gage 2, mert orbitális bukás volt. /Fake képektől kíméljetek.../ -
sanner011 #14 Szerintem N-Gage 2 akart lenni.
Lesz egyáltalán olyan? Nekem még megvan a régi jó N-Gage-em. De arról volt szó, hogy N-Gage 2 nem lesz, mert az új N-Gage játékok a jobb N-szériás Nokiákra jönnek ki. Akkor ezek szerint mégis lesz..?:) -
#13 Mi a fene az az n-cage 2? :| -
#12 Mert a PSP annyival jobb mint a számítógépek, nem? ^^ -
#11 jó lesz nekem a PSP-s verzió is, ha nem jön PC-re -
#10 Kicsi az esélye hogy lesz pcre. Egyébként hosszú távon jobban megéri egy ps3 (hosszabb távon jön x360ra a három piros ledes hiba) -
neoG #9 nem a játéknak kell tudnia mit tud, hanem Nekünk.azért van ott a link -
Cat 02 #8 arra mint egy 1 éves gép, én úgy vettem le -
gyuri12 #7 eddig egy játék sem mutatta meg,hogy mireképes a cell.
emiatt a játék miattvennék egy 360-at(ps3-at max úgy,ha nekem fizetnének:)) -
cateran #6 Valóban lenyügözö, kár hogy a linkekből pont nem derül ki mire képes a cell.... -
#5 Részletesebben. -
#4 A Jézuska hozott egy Playstation 3-at. Döbbenetes, mire képes a Cell processzor, összesen 512 MB RAM-mal!
link. -
#3 Valami olyasmit mondtak hogy "a pc-k nem képesek azokat a hiperszuper szubatomi számolásokat elvégezni a játéknál amit a konzolok igen" ha jól rémlik... de mi ez, valami kvantum-konzolra írják hogy csak azon fut? -
Loverman #2 Lesz az, higyjétek el, max 2009-ben. Először úgy volt hogy GoW sem lesz PC-re. -
#1 Fenébe pedig szívesen láttam volna PC-n is:S