20
  • gilgames94
    Ez engemis elszomorít!Örülök hogy lecseréljük a 7és fél éves,maxra felturpózott gépemet(ami már nagyon öreg és rossz,már a másfél évvel ezelőtt megjelent játékok se futnak rajta)nemhogy szerezzek még egy PS2-ŐT VAGY XBOX360-at vagy bármin amin megjelent a Force Unleashed(Eddig megjelent összes pc-és star wars játék megvan nekem nagy fan vok)De, ha már nem jelenik meg a Force Unleashed pc-én akkor csinálhatnnak egy msik star wars gamet pc-re!!!
  • Inquisitor
    Ha már játék nincs a gépre ;)
  • InfectedMann
    Hát nagyon elszomorítana ha nem készülne el PC -re :(
  • narumon
    És játék helyett gépspecifikációt olvasol? :P
  • Balumann
    Ja én meg vagy 5 percig kerestem google-ba hogy mi a fene lehet az, azthittem én vok hülye h nem találom
    De ezt annyira bírom, h nem adják ki pc-re mert "a gépek nem bírnak ennyi számítást véghezvini". De PSP-re meg N-gage -re kiadják...
    Pedig már vártam a játékot :(
  • Tinman #15
    "és N-Cage 2 konzolokra érkezik a Force Unleashed"

Ha nem megy, minek erőlteted?

1. A "cage" az a hozzértőknek való ^^

2. A Rev 2.0 N-gage nem konzol, nem egy újabb N-Gage kiadás, hanem azon N-series telefonok összessége, melyek képessek futtatni az N-Gage-re eddig kiadott játékokat, meg az újabb 3D-s mobilra készült fejlesztéseket.

3. A teljesség igénye nélkül, a köv. telefonok képessek erre: Nokia N73, Nokia N81, Nokia N81 8GB, Nokia N82, Nokia N93, Nokia N93i, Nokia N95, Nokia N95 8GB.

4. Nincs tervben N-Gage 2, mert orbitális bukás volt. /Fake képektől kíméljetek.../
  • sanner011
    Szerintem N-Gage 2 akart lenni.
    Lesz egyáltalán olyan? Nekem még megvan a régi jó N-Gage-em. De arról volt szó, hogy N-Gage 2 nem lesz, mert az új N-Gage játékok a jobb N-szériás Nokiákra jönnek ki. Akkor ezek szerint mégis lesz..?:)
  • Balumann
    Mi a fene az az n-cage 2? :|
  • Balumann
    Mert a PSP annyival jobb mint a számítógépek, nem? ^^
  • NEOreg3
    jó lesz nekem a PSP-s verzió is, ha nem jön PC-re
  • zola2000
    Kicsi az esélye hogy lesz pcre. Egyébként hosszú távon jobban megéri egy ps3 (hosszabb távon jön x360ra a három piros ledes hiba)
  • neoG
    nem a játéknak kell tudnia mit tud, hanem Nekünk.azért van ott a link
  • Cat 02 #8
    arra mint egy 1 éves gép, én úgy vettem le
  • gyuri12
    eddig egy játék sem mutatta meg,hogy mireképes a cell.

emiatt a játék miattvennék egy 360-at(ps3-at max úgy,ha nekem fizetnének:))
  • cateran
    Valóban lenyügözö, kár hogy a linkekből pont nem derül ki mire képes a cell....
  • OliApa
    Részletesebben.
  • OliApa
    A Jézuska hozott egy Playstation 3-at. Döbbenetes, mire képes a Cell processzor, összesen 512 MB RAM-mal!
    link.
  • Lost Lont
    Valami olyasmit mondtak hogy "a pc-k nem képesek azokat a hiperszuper szubatomi számolásokat elvégezni a játéknál amit a konzolok igen" ha jól rémlik... de mi ez, valami kvantum-konzolra írják hogy csak azon fut?
  • Loverman
    Lesz az, higyjétek el, max 2009-ben. Először úgy volt hogy GoW sem lesz PC-re.
  • adios
    Fenébe pedig szívesen láttam volna PC-n is:S