Mortal Kombat Home Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi lett volna, ha MK filmet nézték volna? Akkor a kábelszolgáltató vagy a tévétársaság tehet minderrõl? 😛
Fákjúal!
/A hírekben természetesen máris feltûntek a "Játékok miatt van az egész"/
Szerinte józan ember nem csinálta volna ilyet úgyhogy írjuk csak szépen az alkohol számlájára.
Bár nekem ittasan sem jut eszembe ekkora faszság.
Szerinte józan ember nem csinálta volna ilyet úgyhogy írjuk csak szépen az alkohol számlájára.
Bár nekem ittasan sem jut eszembe ekkora faszság.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Aki -akár részegen- képes egy gyerekre kezet emelni, annak nincs rendben valamelyik fogaskerék odafent. Az alkohol tényleg csak másodlagos tényezõ. Józanon max titokban scinálták volna.
Ezek szimplán elmebetegek, amerikai észjárás😛 Biztos nem tanították meg nekik az iskolában, h ilyet nem szabad. Ha már részegek, inkább keféltek volna egyet, az jobb szórakozás
srácnak vicces feje van
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ez most mi ?
nem akarok belekötni de hivatalosan nem is kaphattak volna piát...
v amcsiban is 16 tól lehet ? mert én úgy tom h 21 tõl
nem akarok belekötni de hivatalosan nem is kaphattak volna piát...
v amcsiban is 16 tól lehet ? mert én úgy tom h 21 tõl
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
gratulálok...
Mindíg lesz valamilyen indok amivel az ilyen undorító férgek ki tudják mosni magukat a sz*rból...
És az egészben az a leg röhelyesebb, hogy a sok majom (tisztelet a kivételnek), állat ember még be is veszi ezeket a dolgokat. Ez kb olyan, mintha valakinek azt mondják, hogy õ hülye és onnantól kezdve õ hülyének tartja magát, ergo ugy is viselkedik. Nah ugyan ez a játékokkal.
Joo öreg Jack Thompson barátunk is jön állandoan a marhaságaival, nehogy azt higgyétek, hogy õ valaha is hitt abban amit csinál...
Egyszerûen annyira erõlteti, hogy már kezd õ is hinni a saját maga igazában, holott az nem is igaz!😄
Nah erre varrjatok gombo(ka)t! 😊
És az egészben az a leg röhelyesebb, hogy a sok majom (tisztelet a kivételnek), állat ember még be is veszi ezeket a dolgokat. Ez kb olyan, mintha valakinek azt mondják, hogy õ hülye és onnantól kezdve õ hülyének tartja magát, ergo ugy is viselkedik. Nah ugyan ez a játékokkal.
Joo öreg Jack Thompson barátunk is jön állandoan a marhaságaival, nehogy azt higgyétek, hogy õ valaha is hitt abban amit csinál...
Egyszerûen annyira erõlteti, hogy már kezd õ is hinni a saját maga igazában, holott az nem is igaz!😄
Nah erre varrjatok gombo(ka)t! 😊
Anno a columbine-i kölkökrõl is kiderült, hogy n*cisták voltak, de akkor is a videójátékokra kenték a gyilkosságok kibontakoztatóit. Azért ez elég nagy LOL.<#levele>#levele>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
heh...akkor a sok apa,aki részegen szarrá veri a gyerekét,feleségét stb. is biztos sokat mortalozott...
És hol ebben a Mortal Kombat? Max ha egymással csinálták volna. (Nagy kár, hogy nem)
17 és 16 éves s*** részeg szerelmes pár... hát igen, a Midway most túl messzire ment <#falbav>#falbav>
17 és 16 éves s*** részeg szerelmes pár... hát igen, a Midway most túl messzire ment <#falbav>#falbav>
Ezelõtt 10-15 ével ezelõtt ezeket az eseteket az alkoholnak, tv-nek vagy szimplán a sátánnak tulajdonították az elkövetõk.Manapság a játék iparnak, kiváncsi vagyok mit fognak kitalálni még...Ha valakiben megvan a hajlam ilyen beteg dologra, akkor ezeket csak azért mondja, hogy enyhítõ körülménynek hasson.Szerintem...<#gun>#gun>
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Szerintem viszont az agyukkal volt a baj,mivel nem tudták megkülönböztetni a játékot a valóságtól még részegen sem.
Nem tudom, mirõl beszélsz; egyértelmûen a videójátékok hibája, a részegség csak egy elhanyagolható, másodlagos tényezõ, figyelembe sem kell venni (amúgy sem lenne úgy ilyen nagy hírértéke az egésznek)!<#phone>#phone>
R.I.P. Zoe!<#rinya>#rinya>
R.I.P. Zoe!<#rinya>#rinya>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Hát, ez tényleg Home Edition. Amúgy furcsa lelki világuk lehet, valaki agresszív részegen, na de ennyire?
"ám a két tini totál részeg volt"
Ennyi a hír lényege. Úgy is megölték volna részegen ha sose hallottak volna az MKról.
Ennyi a hír lényege. Úgy is megölték volna részegen ha sose hallottak volna az MKról.
made in USA :s
RIP 😞 szegény kicsi lány... avvaaaal a két kis hepirkockával én meg asszem hitmenest játsznék... vagy carmagedont