18
  • ffxi
    Mi lett volna, ha MK filmet nézték volna? Akkor a kábelszolgáltató vagy a tévétársaság tehet minderről? :P
  • InfectedMann
    /A hírekben természetesen máris feltűntek a "Játékok miatt van az egész"/

Szerinte józan ember nem csinálta volna ilyet úgyhogy írjuk csak szépen az alkohol számlájára.
    Bár nekem ittasan sem jut eszembe ekkora faszság.
  • DompR
    Aki -akár részegen- képes egy gyerekre kezet emelni, annak nincs rendben valamelyik fogaskerék odafent. Az alkohol tényleg csak másodlagos tényező. Józanon max titokban scinálták volna.
  • szurka
    Ezek szimplán elmebetegek, amerikai észjárás:P Biztos nem tanították meg nekik az iskolában, h ilyet nem szabad. Ha már részegek, inkább keféltek volna egyet, az jobb szórakozás
  • Cat 02 #14
    srácnak vicces feje van
  • Cat 02 #13
    ez most mi ?
    nem akarok belekötni de hivatalosan nem is kaphattak volna piát...
    v amcsiban is 16 tól lehet ? mert én úgy tom h 21 től
  • menetrend
    gratulálok...
  • Matt234
    Mindíg lesz valamilyen indok amivel az ilyen undorító férgek ki tudják mosni magukat a sz*rból...
    És az egészben az a leg röhelyesebb, hogy a sok majom (tisztelet a kivételnek), állat ember még be is veszi ezeket a dolgokat. Ez kb olyan, mintha valakinek azt mondják, hogy ő hülye és onnantól kezdve ő hülyének tartja magát, ergo ugy is viselkedik. Nah ugyan ez a játékokkal.
    Joo öreg Jack Thompson barátunk is jön állandoan a marhaságaival, nehogy azt higgyétek, hogy ő valaha is hitt abban amit csinál...
    Egyszerűen annyira erőlteti, hogy már kezd ő is hinni a saját maga igazában, holott az nem is igaz!:D
    Nah erre varrjatok gombo(ka)t! :)
  • Csaba42
    Anno a columbine-i kölkökről is kiderült, hogy n*cisták voltak, de akkor is a videójátékokra kenték a gyilkosságok kibontakoztatóit. Azért ez elég nagy LOL.
  • Aradebil2
    heh...akkor a sok apa,aki részegen szarrá veri a gyerekét,feleségét stb. is biztos sokat mortalozott...
  • Kensin
    És hol ebben a Mortal Kombat? Max ha egymással csinálták volna. (Nagy kár, hogy nem)
    17 és 16 éves s*** részeg szerelmes pár... hát igen, a Midway most túl messzire ment
  • creed13
    Ezelőtt 10-15 ével ezelőtt ezeket az eseteket az alkoholnak, tv-nek vagy szimplán a sátánnak tulajdonították az elkövetők.Manapság a játék iparnak, kiváncsi vagyok mit fognak kitalálni még...Ha valakiben megvan a hajlam ilyen beteg dologra, akkor ezeket csak azért mondja, hogy enyhítő körülménynek hasson.Szerintem...
  • adios
    Szerintem viszont az agyukkal volt a baj,mivel nem tudták megkülönböztetni a játékot a valóságtól még részegen sem.
  • Csaba42
    Nem tudom, miről beszélsz; egyértelműen a videójátékok hibája, a részegség csak egy elhanyagolható, másodlagos tényező, figyelembe sem kell venni (amúgy sem lenne úgy ilyen nagy hírértéke az egésznek)!

R.I.P. Zoe!
  • Sance231
    Hát, ez tényleg Home Edition. Amúgy furcsa lelki világuk lehet, valaki agresszív részegen, na de ennyire?
  • Loverman
    "ám a két tini totál részeg volt"
    Ennyi a hír lényege. Úgy is megölték volna részegen ha sose hallottak volna az MKról.
  • pitbulllll
    made in USA :s
  • pitbulllll
    RIP :( szegény kicsi lány... avvaaaal a két kis hepirkockával én meg asszem hitmenest játsznék... vagy carmagedont