Ugrott a Fűrész 4 hazai bemutatója

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

menjenek má' a bánatba. bezzeg fûrész 2 bemutatója már szilveszterkor ment. bezzeg minden más filmet már az amerikai premierrel egy idõben is tudnak adni...nemtudom mi a francért nembírják ezt a filmet emberi idõszámítás keretein belül elkezdeni játszani. általában a felirat amúgy is siralmas..kérdem én: miért kell majd' fél évet várni pluszba...siralmas..
Pont valentin napon lesz a .premierje
Ne hagyjátok ki.😄

Blasta
Muhaha
Jóhir

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Én egy picit meglepödtem a 4-rész befejezésénél,sokkal véresebbre számitottam !
akyyy
nem értem miért nem egy hétem az amcsi premier után kezdték el vetiteni. mire mozikba lesz, hddvd-n fogjuk nézni itthon, ugyanúgy feliratosan😄😄😄

nah jó, hülyeségen kivül mikor is lesz dvd belõle külföldön???

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Atkamon
ez jó😄

Én is láttam, és nagy csalódás<#zavart2>Sajnos a színvonal már a béka alsó fertáját súrolja(a csapdák sztem röhejesek, csakúgy mint a videók).

BASSZUS!!!

A BF igazgatójával szeretnék játszani egy játékot.
Február közepére tolták el a bemutatót. Forrás: Budapest Film honlapja.
Engem nem érdekel, már rég megvan<#vigyor3>

A mennyből az összes érdekes ember hiányzik

Karez
Hát kösz BP film...
Bár gondolom mi miatt tolták el hisz az elõzetesekben is láthatunk már egy halott ember felboncolását(SPOILER: Jigsaw-ét), aztán ki tudja mégis mik vannak a most következõ részben. Így sztem a megszokotan csak dvd-n tolja ki a BP film teljesen vágatlanul (mert ott ugye szabad).
Ez volt a motel 2 és a 28 hétel késõbb-nél is az se került már a hazai mozikba beteni a film "elégé" gyomrot próbáló jelenetei miat.

Seth
Köszönöm Internet 😄

PSN ID.: Beegabor

Köszönjük BP film...

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"