193
aki ismeri vagy szereti a hardstyle-t
  • akos0729
    Hali öö elöször is :D
    Holnap 14:00 kor meet up hatvanban! a vasútállomáson
    Másodszor: Tudtok e nekem segíteni?
    Amikor a zenébe van egy lassú rész lábbal nem sok mindent lehet csinálni.Szeretnék valami jó kis kombot kitalálni / megtanulni oda amit kézzel kellene.... hol találok ilyen tutorialt vagy segítséget?
    Elöre is kösz all
  • Macal
    Most értem haza, sajna kimarad...:( Utálom az ilyet, régóta várok már egy jó bulira és mindig valami közbejön...fakkkkkk
    Majd legközelebb...:S:(
  • rever
    Macal te jossz ma Total Destructionre nem?
  • Masakari
    köszi
  • Macal
    Youtube ra felmész, és keress rá BigMilan Videóira. Nála megtalálsz mindent egyben, de tőle elnavigálva az ajánlott videknél még sok más érdekességet is találsz...
    Üdv:
    Macal
  • Masakari
    Hellósztok!
    nekem ma mutatott 1 vidót haver és nagyon megtetszett,és érdekelne hogy hol találok alaplépésekről videót(shuffle érdekelne),az elején a linknél jópár videora azt irja hogy nem elérhető szal...:/

ilettve nincs valaki miskolcról?:D
  • zolo
    Yep, új kedvenc:
  • Daza500

Így kényelmesebb
  • rever
    nemnem, az ez

http://www.youtube.com/watch?v=qCPG5Iyy6Lg

^^
  • Macal
    Egy kis élet...Persze még mindignemtoklinketbeszúrni hogyaQéletbekitaláltaeztki???:S

Timbaland - Apologize (Energy-Junkies Remiksz)

http://www.youtube.com/watch?v=jP8-53cTBzQ&feature=related

Amúgy a legjobb remiksz erről a számról:)
  • Daza500
    Valaki Pesten szervez egy ilyet szombati napon, esküszöm elmegyek rá.
  • akos0729
    Köhhm Köhhmm

Lezárult a Hatvani Meet Up http://www.youtube.com/watch?v=yek2pa-voKc

Legközelebb November 29 - én Hatvanban ismét Shuffle Találka!
    Gyülekezés Délután2 kor(3ig) Aztán megyünk a fötérre vagy az állomáson maradunk:D

GYERTEK SOKAN MERT IGAZ MOST KEVESEN VOLTUNK DE JÓ VOLT!!!!!!!!
    HA TÖBBEN LENNÉNK SOKKAL JOBB LENNE ÉS TEGYÜK NÉPSZERÜVÉ :P
  • nerz
    valaki van nagykanizsáról?
  • Daza500
    Ez jó
  • Daza500
    ühüm
  • Macal
    Egy kis humor:
    "Szerintem marhaság, hogy a videojátékok befolyásolják a gyerekek tudatalattiját. Ha annak idején miránk is hatott volna a Pac-Man, akkor most szórakozásból sötét termekben rohangálnánk repetatív, elektronikus zenére, és kis fehér tablettákat ennénk..."
  • Macal
    Ő a 127es hozzászólásra válaszolt :) Ami Hatvanban lesz... :)
  • Deeroy
    őőő LOL

ez Budapesten lesz :D
  • Daza500
    Ha Budapesten lenne szervezve egy ilyen, lehet én is elmennék...
  • Deeroy
    Sensor Base 3. Születésnap + Előszilveszteri Party :: 2008-12-27 Szombat

DJ LUNA (Q-dance - NL)
    Rocco (Aqualoop, Hardbass Chapter - D)
    Hardstyle Mafia (Bazz Implant - FIN)
    Kodex (Sigma - AT)
    Denoiser vs. Gabriel Miller (Sensor Base - H)
    Gregor X vs. Tshwest (Sensor Base - H)
    Adam Bass (Total Destruction - H)

Kisterem: Kisterem: Julian (Highlander) , Deeroy (Experience Records), Slave (Adult, Experience Records), UFI (Forward Club), Nils (Guerilla Crew), Roland O'Slide (Experience Fusion, Prozak), Christoph

Helyszín: Diesel Club (Volt E-klub) - Népliget

Jegyár Hamarosan!
  • akos0729
    bocsa ha zavart...2 szer irtam am be :S
  • Anfara
    M3-as autópályán kell menni! 58 km-re pesttől!!!
  • rever
    akos ne ird mar be 77x letszi, kosz
  • Macal
    De melyik irányba?:P
  • Anfara
    60 km-re pesttől:D
  • habel196
    hol az a hatvan?:D
  • akos0729
    Én jövök....Te jössz??? :D
    Kedves Shufflerek vagy akiknek tetszik a müfaj!
    Örömmel értesítünk hogy Hatvanba rendezésre kerül " maszek " alapon egy Meet Up..
    Idöpont : 2008.11.15 ( szombat) 14 óra
    Találkozo: Hatvan vasútállomás
    Indulás: az állomásról
    Minden érdeklödöt várunk
    Pa!nt &Ákcii

• habel196
    :)
    SHUFFLEREK FIYGELEM! SOPRONBAN: A FŐTÉREN: VASRÁNAP: NOV.9-ÉN: 15:00-KOR SHUFFLE TALÁLKOZÓ! GYERTEK SOKAN! mindenkit várunk:P ;>;P:] HARDSTEPPESEKET IS VÁRUNK! JÖJÖN MINDEN HARDSTYLEOS!!! HIRDESSÉTEk:D
  • Daza500
  • Macal
    Érezd jól magad, az a lényeg:) Amúyg is bővebb nacikat hordok, a szük irritál:) Az hogy valaki felvesz egy pulcsit amire az van írva hogy "Hardstyle" meg miért lenne gond? Aki akar hordja, személy szerint én is szívesen velvennék egy ilyet, inkább mint a tokiohotel feliratút..:P
    Volt már olyan, hogy két szűklátókörű bige "lerapperezett" mert baseball sapi volt rajtam...mondjuk kb oylan mint autóversenyzőnek hívni akin ferraris polót látsz..De a lényeg: aki szereti a shufflet csinálja, aki akarja, vegyen ilyen polót, pulcsit, tangát, akármit...Nem a ruha teszi az embert, de ha jól érezzük magunkat benne, akkor miért ne? Van X+1 polóm, pulcsim amik eddigi pályafutásaimat fejezik ki, szabadmerüléstől, a focicsapatig...Ha Justin Tiberlakeről lenne szó biztos nem lenne kérdés hogy ne legyen poló:P de a Hardstyle felirat egyértelműen jelzi, hogy nem átlag vagy, nem paradicsomot árulsz, vagy backstreet boys hallgatsz, esetleg közterületes vagy...nem, Te Zenét hallgatsz...de amúgy engem tökéletesen kielégít az érzés hogy jól érzem magam ahogy éppen vagyok...kényelmes gúnya stb
    Emberek! Az egésznek arról kell szólnia, hogy jól érezzük magunkat! Ha engem az tesz boldoggá hogy "pirosra festett farokkal szaladgálhatok meztelen és közben azt énekelem, hogy férfiasan tökéletes" (A Pusztító, csúcsfilm, nézzétek meg:)) akkor sincs gond. Najó most komolyan, érezzük jól magunkat, jó zene, jó arcok, és azért áldozni lehet egy kicsit a divatnak is...de ezt ki-ki döntse el maga...:)
  • Daza500
    Nem a ruha teszi az embert.
    Én pl. terepszínű nadrágban meg cippzáros-kapucnis pulóverbe Jump-olok.
    És jól érzem magam.
  • Anfara
    Gatyát az ember csak azért kell hogy vegyen mert tud táncolni? Mi van akkor ha csak egyszerűen tetszik neki te se érts félre nekem nem jön be egyáltalán ez a gatya az hogy tanulom ezt a táncot egy dolog a stílusomon nem fogok változtatni meg ez a stílus mármint ruha stílus nem jön be. 2 logós pulcsi egyszerűen csak egy ötlet meg mi köze van annak hogy egy csapathoz tartozunk meg hogy tudunk e táncolni egy csapathoz azért tartozik az ember hogy megtanuljon vagy mutasson új lépéseket. Példa: ha te focizni szeretnél elmész egy egyesülethez befizeted a bérleti vagyis az edzés díjat és megtanítanak focizni aztán már te kapod a lóvét ha pro vagy és te tanítasz focizni de a logó ugyan az ugyan úgy viseled az egyesület mezét vagy pulcsiját vagy tréningjét. Mellesleg csak egy ötlet volt egy logós pulcsi 1 nem fogunk nyomtatni lesz egy logó amit adott esetben ha többen leszünk akkor alkotunk valamit és aki akar csináltatni az megteszi magának és ha eljön valamilyen meet up-ra vagy rendezvényre akkor felveszi nem arról beszélek hogy éjjel nappal abban van és mindenki látja hogy valami HS felirat vagy faszom felirat van a szaros pulcsin és senki nem tudja mi az. Tehát a gatya ha tetszik valakinek vegye meg vagy szabasson ő dolga nem kell ahhoz tudni táncolni (rengeted Elvis imitátor van a világon aki olyan ruhákban jár mint Elvis mégse tud énekelni vagy úgy táncolni) ha meg logós pulcsit akar akkor beáll a csapatba közösen eldiskurálunk a dolgon milyen lehet és ha akar akkor adjuk a logót vesz magának egy pulcsit és rányomtatja ennyi! Nem nekünk fizet hanem magának illetve a pulcsiért ennyi nem tudom miért kell ilyeneken kiakadni nem hogy inkább te is támogatnál és lépnél be tudnánk esetleg ha jó vagy akkor tőled tanulni nem inkább ledarálod a népet mekkora barmok. Na mind1 majd írtok.
  • akos0729
    osztom a véleményt am....
  • nerz
    félreértettetek... akkor tisztázzuk. azzal teljesen egyetértek, hogy gyakorolni, bulikba járni legjobb a haverokkal. persze otthon is lehet egyedül, azzal sincs semmi gond. de az, hogy valaki még az alaplépéseket se tudja, és már gatyán meg logo pulcsin gondolkodik, az már számomra nem nyerő...
  • akos0729
    Én jövök....Te jössz??? :D
    Kedves Shufflerek vagy akiknek tetszik a müfaj!
    Örömmel értesítünk hogy Hatvanba rendezésre kerül " maszek " alapon egy Meet Up..
    Idöpont : 2008.11.15 ( szombat) 2 óra
    Találkozo: Hatvan vasútállomás
    Indulás: az állomásról
    Minden érdeklödöt várunk
    Pa!nt &Ákcii
  • Anfara
    Egyet értek Macal pajtással közösben ökörködni jobb mint egyedül többet tanul a másiktól én is még béna vagyok de gyakorlok szorgalmasan és nekem is jobb ha másoktól tudok valamit tanulni nem mint hogy itthon egyedül tolom és azt se tudom, hogy ez most jó vagy rossz. Na mind1 Macal-al már elkezdtünk valamit akit érdekel még mindig elér a lent említett címen!
  • Macal
    A gatya elrejti a béna lábmozgást:P Amúgy meg milyen jó a szemed hogy neten keresztűl látod ki hogy tolja:D Amúgy jogos a felvetésed, de: mivel nincs minden hétvégén 3-4 buli ahol lehetne nyomatni, valahol meg kell tanulni, gyakorolni, stb. Személy szerint én beismerem, szarul tolom, ezért is akarok találkozni másokkal, hogy tapasztalatot cseréljünk és kijavíthassuk egymás "hibáit"...Az hogy meg pulcsi meg anyámkínja...hadd lássák hogy van más is nem csak a tucat fos ami a vivából és mtvből ömlik...amúgy nem kötelező senkinek semmi, a felvetés lényege, hoyg aki akar hozzá hasonló arcokkal eszmét cserélni, vagy csak jól érezni magát, az nyugodtan jöjjön, mindenkit szívesen látunk...Együtt csak könnyebb és jobb a hangulat is...szerintem...kint a levegőn, jó fej emberekkel, barátokkal, ökörködés, fejlődés, tánc...inkább mint otthon egyedül...
    Mondjuk ez a személyes véleményem, nem akarom senkire se ráerőszakolni...
  • nerz
    jézusom emberek... előszőr táncolni kéne megtanulni rendesen nem? amikor már jól megy, akkor jöhet a gatya, pulcsi egyéb... nem értem mire jó ez, hogy az ember még táncolni se tud, de már logo pulcsit meg gatyát akar. ez ilyen tipikus "JAJDEJÓLNÉZKIAKAROKÉNIS" felfogás -.-
  • leho94
    jól van 1x is elég..-.-"
  • habel196
    SHUFFLEREK FIYGELEMSOPRONBAN: A FŐTÉREN: VASRÁNAP: NOV.9-ÉN: 15:00-KOR SHUFFLE TALÁLKOZÓ! GYERTEK SOKAN! mindenkit várunk:P ;>;P:] HARDSTEPPESEKET IS VÁRUNK! JÖJJÖN MINDEN HARDSTYLEOS!!! HIRDESSÉTEk:D