Imperium Romanum - hangulatos stratégia készül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok ismét az nekem is kellene ha megvan!ha nagy leszek meghálálom!
Tinky
Sziasztok.
Havertol kaptam ezt a gamet ingyé mert neki ez bonyolult<#vigyor2>
És hát nem kellet sokk idõ hogy bele zavarogyak (mert angol)<#duma>
Erre nekiállok nézni a magyaritasok.hu
De nekem olyan verzió van amiben nincs Magyar csak Angol, Német, Francia.

Akinek meg van ez a game és magyar az irjon nekem PÜ-t és küldje ell nekem :D
1000Hála jár érte
<#awink>

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törõ.

Nektek eddig hogy tetszik ?

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

HoReSz1975
Nem ártana <#bohoc>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Ha valakinek megvan a Glory of the Roman Empire akkor örülhet mert annak van magyarosítása és 80%ban azonos ezzel a játékkal. Az Imperium Romanum szebb jobb és több építési lehetõség van. Öszetettebb a kereskedelem és a városvezetési rész. De a többi részében ( épületek és foglalkozások ) megegyezik. Mivel emléxem a magyarosított részekre így már nem okoz akkora gondot a játékmenet :) Sõt. Így már nyelvtanulási hatása is van :)

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Vorpal
Vagy tanulunk nyelveket inkább?

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

HoReSz1975
Nagyon szép grafikával, rengeteg lehetõséggel bír, a Settlers 6 -nál jobb játék, szerintem, pedig nekem az is nagyon tetszik, nagyon gáz, hogy nincs hozzá magyarítás. Mármint azoknak akik nem vágják az angol, pld.: én <#zavart2>

Ajánlom mindenkinek, és nagyon szeretnék hozzá minél elöbb magyarítást látni, hátha valami profi forditó GAMER megcsinálja <#awink>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

megjelent a virágboltos verzió<#nevetes1>
De a korhûségre azért törekednek. Biztos kicsit megártott nekik a Gladiátor.
Én is dobtam 1 hátast ettöl a mondattól:D
dronkZero
"Tetszés szerint képezhetjük ki a gladiátor arénában az ütõképes haderõt."

Aha, persze. A péknél meg fejleszthetjük a páncélt.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Szép nagyon.. de vajon ami a grafika mögött van van-e olyan jó mint az elõd?!