3008
Milyen legyen a számítógépház?
-
#327 ezt nem tudhatod bizotsra én se tudom -
shrike7973 #326 -
#325 ez is tetszik
Aerocool
-
shrike7973 #324 [IMG]javascript:ippopup('?insidepwd=&menu=8789&termekid=00002918&fullfilename=cache/images/kep_1193935097.jpg&termeknev=Super-Flower 465',400,400)[/IMG]
Ez sztem egy nagyon jó ház, nem huszonezrekbe kerül (10-12000 huf)
Elöl hátul oldalt ventik...ledek... -
#323 Ez így van a CM-nél is, nem hiszem hogy náluk pl szélesprések hada állna.:D -
#322 BOSCH javítva -
#321 General Motors amúgy, de bosh, hella stb beszállítóktól van
az egész autó akár 70%-a is -
#320 Abit/Samsung gyártósoron... (by Maszka) -
#319 hogy ne csak off legyen Asus ház szép szögletes
amúgy ha hallanád milyen BMW rajongó vok:D -
#318 ha mindenki megvenné a gyártógépeket, semmi értelme sem lenne azoknak cégeknek akik megrendelére gyártanak mindenféle cuccokat. szerinted az opelek indexét stb cuccait az opel-gyárban készítik?:D De mind1 hagyuk, nagyot kaszálnak rajtuk, mert külömben nem gyártanák. -
shrike7973 #317 Énis tele vagyok Samsung cuccokkal (Tommyg eltünt a folt a monitorrol!!)
DE attól még ugyanugy lehet jó asus /pioneer/nec... -
#316 Írigylem az Abit és Samsung szó hallattán fellépő ötszöri orgazmus miatt -
#315 itt más minden ismerősőmnek Samsungból van még a cipője is :D -
#314 te kezted el mondani irodai VC ez -
shrike7973 #313 Haggyadmá':D
Jóarc, csak kicsit sok a samsung dvd író -
#312 Valaki mentsen meg maszkától... -
shrike7973 #311
Tulajdonképpen nem mert még lehet h kacsa a 9800gx2 szal most mi is röhögünk egy jót... ennyi -
#310 leírtam a tapasztalataimat a házról
mi volt ebben ami nem értelmes? -
#309 én is mondok ilyet :D
a 9800GX2 az gyorsabb mint a Hercules monitorvezérlő XD -
#308 Erőltes meg magad, és egyszer végre próbálj meg értelmesen hozzászólni a témához... -
#307 a fejlesztési és a gyártógépeket is meg kell venni
az összes munkás és a gyár alkalmazottait fizetni kell
szállítás is pénzbe kerül és az alapanyag is
és még nagyon sok mindekinek kell fizetni ktg-ket
pl. áram környezetszennyezési adó stb
1 hétig sorolhatnám mik ezek....... -
shrike7973 #306 Mi a vicces? -
#305 hidd el, elég vicces ár jönne ki egy darabra, többezres széria után, persze mire mindenki lehúzza a hasznát... -
#304 A 88GTS klassz kártya. Még az is lesz 1 ideig. Rommá veri a 86 GTS-t.
ezzen nnagyott röhögtem
talán akkor a GF2mx-et is leveri :D -
shrike7973 #303 A designer munkásokat is meg kell fizetni -
shrike7973 #302 Jó lenne, ha meglenne a bios frissités, akkor megtudnám tuningolni a procimat anélkül h a pci express frekit állitgatnám, vgat meg inkább nem kockáztatom, majd vmikor beviszem a szervizbe.. -
#301 najó, kell készíteni présre egy szerszámot, esetleg egyes darabokat ki kell adni élhajlításra, vackokat kiönteni műanyagbol, szegecselni vagy csavarozni és ennyi. Amit meg kell venniük hozzá az a présre a szerszám+ anyag(szegecs/csavar, alapanyag stb vackok). préselés, hajlítás, szegecselés, festés kooperációban elmegy. -
#300 Semmit? Ne idegesíts.. A 88GTS klassz kártya. Még az is lesz 1 ideig. Rommá veri a 86 GTS-t. Pedig azon is szépen szaladgálnak a játékok. -
shrike7973 #299 Semmi :D...csak vhogy kezdem ugy érezni semmit se ér a karim :S:D -
#298 Komplett gépet vette meg hawer, kártyástúl... :( Egyébként mit aggódsz, gyorsabb az iceq ;) -
shrike7973 #297 8800GTS-t lecseréled 3850 iceqra? :S -
#296 miért te szted? ft ból lettél előállítva :D és látod
nem csak az anyagárat kell nézni -
#295 A gyártónak van 60e Forintos háza is.. Balf@sz is akad aki megveszi. -
#294 Adtak a házra 1 év átrozsdásodási garanciát?:D:D:D -
#293 Vettél egy 2e forintbol előállított házat 8ezerért. Nem lepődnék meg ha a CM házat sem gyártana, nem is igazán számít egy háznak a márkája. -
#292 Most jön hozzá a 3850 iceq3 Turbo. Jó lesz a lomha 8800 GTS után :) -
#291 Csak egy kis vacak, netezésre... Gigabyte GA-MA69G-S3H, 5000+ Black Edition, 4GB Geil Ultra 800, tápot tudod már eleget vitatkoztunk -
#290 Tudom, hogy megérné, de a gép csak 2 hónapos és anyám nem örülne, ha ilyen hamar eladnám a VGA-t.
Szerintem majd márciusban vagy a nyáron lesz bele véve új VGA.
De nekem annyira nem is fontos, mert ritkán játszok.
-
#289 HD3850 az megérné bele hidd el +20e -
#288 Bőven elég játékra. Nekem is hasonló van.
Crysis-on kívül minden szépen fut vele.
Medal of Honor:Airborne, Pro Street maxon fut
Gears of War medium-high
Szvsz most felesleges venni drága VGA-t, mert úgysem fut vele normálisan maxon a Crysis.