3008
Milyen legyen a számítógépház?
-
#807 AEROCOOL ZeroDegree
18.840Ft -
#806 Van gagyi-plexis változat is:
-
#805 THERMALTAKE VF4000BNS Bach Vx
22.356Ft
Illetve minden ami Chieftec/Antec :) -
#804 Milyen házat ajánlanátok MAX: 20-25 ezerért?
Én ezeket néztem:
Raidmax X-Force
Thermaltake Armor Junior - Fekete -
#803 ja csak azzal meg az a baj pillekönnyüek és kisporoltak
amugy ennek az lajén van 1 kis szálcsiszolt fémlap is -
#802 Vannak szerencsére ízlésesebb házaik:
-
#801 Az előlapja olyan gagyi-fröccs öntött műanyagnak tűnik. Plusz ízléstelen. -
#800 mondjuk akárhogy is nézzük ezzel is el lehet vágni a kezedet
de van bent anyag meg villog az eleje össze vissza -
#799 a szaros gagyibájtom meg van vagy 4kg- azt csá -
#798 nem hittem el ilyen nehéz
mikor felemeltem azt hittem betonból van :D -
#797 17 kiló .. Ez már igen. Az aluváltozat feleennyi. Csak ne lenne ilyen ocsmány. -
#796 belül fémrács van a plexi alatt
-
#795 ilyen ház van most nálam van súlya
http://www.hardcoreware.net/reviews/review-67-1.htmhttp://www.hardcoreware.net/reviews/review-67-1.htm -
#794 Tacensek nem elég ismertek nálunk. Amúgy nem rossz. -
#793 nem hallottam róla még
nem rossz kinézetű
de az is scce alapagyag tehát nem minőségi az biztos -
#792 Ilyet gondoltam venni majd az új géphez..Tapasztalat, vélemény?(Tacens Sagitta)
-
#791 -
#790 az enyémbe is meg pár HDD
-
#789 Mekkora dög, ez már szerverház (7 vinyó) :) -
[A CeBIT-en élőben láthattuk, most pedig már idehaza is megvásárolható a Chieftec új Aegis CX-05 nagytornya. Az 53 cm magas és egy centiméterrel mélyebb ház ugyanazt a jól bevált belsőt kapta, mint a gyártó eddigi termékei, de külsejét alaposan modernizálták. Előlapján két ajtó van, a felső négy 5,25 colos és egy 3,5 colos meghajtóhelyet, az alsó érdekes CD-tartót rejt. A közöttük húzódó sávra kerültek a gombok és csatlakozók, köztük egy eSATA aljzat. A belső szellőztetéséhez a hét merevlemezt befogadó részen három 92 mm-es, hátul és felül pedig további két 120 mm-es ventilátorhelyet alakítottak ki. A Chieftec Aegis torony vételára táp nélkül 22 500 Ft.
] -
#787 ezért mondom
az is érdekes pl a 300W-os Delta tápegységre rá van írva up to 350W
ezért eladják 350W-os ként
a kötsög anyjukat ez magyarország az átverések hazája -
#786 Azt jelenti az opcionális hogy nincs hozzá :D
Mistral-nál a márkás házakból kiszedték a jó kis tápegységet és külön árulták. -
#785 magyarországon tudod mit jelent az opcionlis?
ha nem többet fizetszt az mégse kapod meg, mert itt olyan terméket be se hoznak :-( -
#784 Ha az elite, akkor mit bénázol, már megbeszéltük... Hátulra van hozzá 12cm-es, előre opcionális 12-es. -
#783 Kéne vmi banner ide.Ötletek? A házikó meg jövőhéten jön.Aúgy hány vnti megy bele és mienek.Bocs itt nem nézek utánna csak levok tiltva a netről és nincs időm rá.THX -
review -
#781 sztem 331 vagy 332 v. 333
felesleges annyi ventihely az életbe nem használod
vagy nagyon hangos lesz a gép tőle -
#780 a 690 előnye a "szabadon variálható" a ventillátor-elrendezés, ha ez+ a vízhűtés nem izgat, akkor az Elite. nagyon jó ár érte.
16ezres házikón játék-műanyag előlap...
-
#779 hALI!jÖVŐHÉTEN VESZEK HÁZAT és kérdezném megéri-e a 2* anyi pénzet a CM 690-en vagy elég egyí sima RC-331 ELITE?
THx az ans.-ot.Egy idejig nem szeretnék venni házat szal beleférjen egy jó kis rendszert ATX lap ,1 VGa-s rendszer max CF.
THX -
#778 -
#777 -
-
#775 chifi haus
-
#774 hivd fel a boltot linkeld nekik hogy a weboldalukon találtad ezt a képet
kerytsék elő -
#773 Aha, oké, azért kössz szépen. -
#772 akkor már mondtam volna
googleba találtam -
#771 Tisztavéletlenül nem emléxel a márkájára, ugye? -
#770 nem vagyok oda a külső cuccokért
én a beépítetteket szeretem
a Logitech Gamepadom külső vevője és az egér vevője is idegesít -
#769 -
shrike7973 #768 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kőkorban abit bunkós alaplapokkal, corsair buzogánnyal, samsung ijjal, de psszt, elfut a vad...:D:D