3008
Milyen legyen a számítógépház?
-
#1287 Kulon !!!! Amugy a normalisabb hazak tap nelkul vannak ( ez nem azt jelenti hogy nem lehet jo hazat kapni tappal !!!! ) -
csingacsguk #1286 Olyan kéne amiben már alapból van tápegység. Vagy inkább külön vegyek tápot? -
#1285 Mercury? Hehh.. Vegyél inkább Coolermaster Elite-t: 7800 Ft. -
csingacsguk #1284 Sziasztok!
Ehhez az alaplaphoz jó lenne ez a ház ?
Ha nem akkor tudnátok ajánlani másikat erről az oldalról, kb ilyen árban?
Kössz -
#1283 Max. ár? -
#1282 Tudtok valami,jó házat nekem ajánlani? -
#1281 belemegy -
mnorbert0308 #1280 Sziasztok!
Lehet sőt biztos hogy most hülyeséget fogok kérdezni, de a Micro ATx lap belemegy az ATX házba? Vagy csak forma-forma. -
#1279 Nembaj akkor is ez lesz a belső a lényeg -
#1278 -
#1277 ez 1 fos Codegen Spy -
#1276 Nah mgvan melik házat veszem végül
Lesz benne 2db 12 cm-es (1 elöl egy hátul) és oldalt egy 8cm es faxa hűtő -
#1275 :D az jó féle
csak ne csak barna szinből lenne -
#1274 Úgy is kicserélem valami Noctuára vagy Scythe S-Flexre... :) -
#1273 szép kék venti :D
ismi 1,5 hónap múlva siverstone-t vesz
majd beszámolok róla ha tudok -
#1272 Új számítógépházak a Lian Li kínálatában
Qrvajó.. Következő kuckóm tuti a cég termékéből lesz :) -
#1271 nem rossz csak kell hozzá vmi szálcsiszolt alu előlap a DVD-nek is. -
#1270 Köszi a segítséget de már megrendeltem :) nagyon bejön a dizájna.
A bekapcsolásról meg annyit, h egyszer bekapcsolom aztán max az ármszünet kapcsolja ki xD -
-
#1268 Dizájnos, tényleg jól néz ki, engem két és fél dolog zavar, de nem akarok kukacoskodni.:)
-Minden bekapcsolásnál nyitogatni kell az ajtót; -a vga magasságában nincs kialakítva hely ventinek (a c2d, 45-65 nm procik korában már nem kell airduct, meg oldalról fújó venti, de egy plusz légáram a vga-nak mindig jól jön; -hason árban szerintem(saját vélemény) jobbat lehet találni.
De ha az tetszik, azt vedd meg, magadra hallgass, te használod, biztos jól jársz vele, pofás kuckó!
re: nyullabsheriff: ha megnézted a teszteket, akkor láthattad, hogy nagyon jó áron, nagyon jó kis ház, sokkal érdemesebb 8-ért a CM, mint 5,5-ért a CG, hűtés, külső, használhatóság, ergonómia miatt is!
re Isolo: na annak meg én nézek utána, mert jó lenne lassan lecserélni a mostani házamat, a szálcsiszolt alu mindig is tetszett, árérzékeny vagyok, eddig az NZTX alpha és Thermaltake VI1000BWS M9 tetszik legjobban...
De az ár mellett nekem fontos a jó szellőzés, 12 cm.-es ventihelyek, és nem feltétlen pártolom a perforált előlapot, mert esténként szeretek töltögetni is...
Mondjuk van hangszigetelő szivacs is a világon...^^
-
#1267 nem tudom de a CoolerMaster cuccok mindig jó ár/teljesítmény arányba vannak
és elég jók -
#1266 Gigabyte Isolo230 az új és 18eFt csak és alu előlapos szálcsiszolt 8.8kg a cakk pack most ezt venném
króm bekapcsoló -
#1265 akkor ezt rendelem :D -
nyullabsheriff #1264 Lehet hogy hülyeséget kérdezek de a CoolerMaster és a Logtech mennyire áll közel 1máshoz mert mindenhol vagy G5-ös egerek vagy Logitech billentyűzete akarnak adni az Elite 330-hoz. Nagyon megtetszett az Elite 330-as ház azt fogom megvenni remélem nem bánom mEg. Köszönöm a segítséget. -
#1263 Na igen, ez az a Codegen ami normális anyagokból van. -
#1262 és ez milyen?Dizájnos az biztos ;) -
#1261 Ha low end, akkor ahogy ajánlották a CM elite egy jó választás.
ph! CM elite teszt.
A codegen-el kapcsolatban nem véletlenül hallod a szar jelzőt. Mert a legtöbb termékük az is. Ha mindenkép ragaszkodsz a márkához, ez viszont nem feltétlen szar: Briza.
ha eladod belőle a tápot, akkor árban szerintem jó, de akkor már CM elite...:)
Solten említette a Sharkon kuckókat, érdemes megnézni őket...
Ha arra az 5500-ra még rá tudsz dobni néhány ezer forintot, sokkal jobban fogsz járni, mind minőség, hűtés, külső, használhatóság szempontjából...;) -
#1260 Raidmax Saggitta 15k..
Ez az év vicce. Aki teheti nézze meg élőben, a plexije fél mm talán. Ízléstelen műanyag az egész. -
#1259 pl...
COOLERMASTER RC-590-KKN1 Centurion Fekete: 12.948 Ft
THERMALTAKE VD6000BNS Soprano VX: 14.184 Ft
ENERMAX ECA3050 Chakra: 14.561 Ft
CHIEFTEC GH01BWOP: 15.336 Ft
COOLERMASTER RC-690-KKN1-GP: 15.840 Ft
THERMALTAKE VB6000SNS Tuba: 16.788 Ft
GIGABYTE iSolo 210 Fekete: 17.004 Ft -
#1258 Most ez a ház-dolog kényes ügy, szubjektív ízlés szerint, de figyelni kell az árra és a minőségre: amit mindenkinek ajánlunk:
COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite: 7801 Ft
Jók a Spire-kuckók, Gigabyte drágább házai, a Sharkoon-ok. Legjobbak szerintem: Enermax, Thermaltake, Coolermaster, Chieftec házai. És a Lian Li, Antec, Silverstone a best :) -
#1257 ezt miért kérded
köztudott a codegen 1 szar -
nyullabsheriff #1256 max ár 18.000Ft ennél többér télleg nem akarok vennI! -
#1255 köszi szerintem az Aerocool-t választom vagy a Ninja-t -
#1254 max ár?
R3TRO: igénytelen, gagyi minőség (szerintem). -
nyullabsheriff #1253 hát nem annyira good house de akkor mégis milyet vegyek??? -
#1252 Mi a gond a Codegennel?? -
nyullabsheriff #1251 akkor milyet vegyek??? -
#1250 Ez egy hulladék, meg ne vedd. Codegen-szint. -
#1249 manapság a márkás házakat nem nagyon kell csavarozni
ez meg 1 fos -
nyullabsheriff #1248 Hy all!
Én sem tudom hogy milyen házat vegyek de valami olyasmit szeretnék amit nem kell csavarozni se az optikai meghajtó résznél, se a winchester és a pc slotok résznél sem. Én ilyenre bukkantam már csak azt nem tudom hogy jól szellőzik-e és tágas-e abelseje valaki vmit mondana rá: