3008
Milyen legyen a számítógépház?
-
#2208 Jesszus Mária!
Hijj, de brutál csúnyák. Na, mind1, ezt sem fogom megérteni, hogy ezekben mi a jó...
Átlátszó oldal plexis, LED-es ventis és egyéb csicsával (hűtőmágnes?!) ellátott házakból Dunát lehet rekeszteni.
Külsőre eddig legjobb az Enermax ház volt szerintem(!). Jó házak még a Gigabyte Triton ill. ott van a Poseidon amelyik LED-es.
De amit írtál GIGABYTE GZ-X6 az is teljes jó kis házikó lehet, de elég nagy a szórás a házakban, amiket linkeltél... (külsőre is, Enermax tápegységgel együtt, többi nem, stb...)
GIGABYTE Poseidon Fekete Plexi
GIGABYTE Triton 180 Fekete
PH teszt: Isteni házak -
#2207 találtam újakat!mondjatok véleményt róluk:
1.
2. -
#2206 akarnék én csak csúnyásak eléggé
most ph-n volt egy ház az igen bejövős,nemtudom iponon lessz e,mert nincs nagy választék ATX Cm házakból -
#2205 1-be nem fért volna el...
Jó az a Gigabyte ha CM elite-t nem akarsz... -
#2204 van olyan ház ami hasonló árkategóriás(12k)és jobb mint a GIGABYTE GZ-X6 -
#2203 ez jofajta?
kinéztre nemteccik de szarom le:D -
#2202 A Cm-nek lesznek normálisan kinéző házai mostanában?de olyan amik az iponon is lesznek:)jajj de kurva lrtelmes vagyok:D -
#2201 -
#2200 Ha nem érdekel a téma, ne nézd...
A következő gépedet gondolom cipős-dobozba teszed?!... -
#2199 Naon vicces. -
vasziszdasz #2198 Ez jobb:
^^ -
#2197 üdv!
érdekelne hogy lett terhelésre 3,3V-ból 3,09V...
majdnemolyan -
#2196 Klassz cucc, tetszik: Cooler Master Elite 360 Case
-
#2195 Jól van. Akinek ez így szimpibb, áááááám legyen ;) -
#2194 "De akkor meg mi értelme annak, ha alul van?!"
Pl. hogy nem a haziko forro levegojet szivja magaba :) Hanem par fokkal huvosebbet: alacsonyabb homerseklet -> alacsonyabb zaj, hosszabb elettartam. -
#2193 De akkor meg mi értelme annak, ha alul van?!
(max. csak annyi, hogy fizika törvénye alapján a meleg levegő felfelé száll :)
Írtam: OK, hogy alul is van szűrő, de azt hogyan lehet tisztítani, kivenni az ilyen házakból?!
(csak úgy lehet kivenni, hogy tápegységet is kivesszük, vagy pl. gép "oldalra fordít" és eltávolít?!) Nekem spec. ez sem nyerő, mert úgy van becsúsztatva egy szgép asztal "ház fiókjába". R-GO ilyen művelethez minden kábelt ki kellene húzni a gép hátuljából, stb... :(
Asztalra?! Nem, Én. De biztos jobb.
Én olyan alsó szűrőt tudnék elképzelni, amit pl. mint egy tálcát ki lehetne húzni a gép elején, aminek a végén lenne a szűrő. Aztán tisztít, visszapasszint és "tálca" visszatol.
(ill. légkondis helyiségben, ahol kevesebbet szellőztet az ember...)
-
#2192 Jobb hazaknal alul is van szuro... ;) Mellesleg ha a "fold kozelebe" tesszuk a gepet, ott van a legtobb por, erdemes az asztalra helyezni. Ekkor mar is nem kell parazni hogy a tap 2 kilo port fog beszivni. -
#2191 Nekem az volt ( ANTEC P182 ) szerintem sokkal praktikusabb mint a felso "tapos" hazak. -
pista89 #2190 Nekem szerencsére felfelé néz :) -
#2189 Azt értem és teljesen logikus is, hogy ha a venti alul van és lefelé néz, akkor nem a meleg, hanem a hideg levegőt szívja be. Ez OK!
De Nálam parketta van.
7vgén takarításkor pl. döbbenet mi port találok a szgépház első ventijének szűrőjén. Azt viszont lekapom és lefújom...
Ha elképzelem, hogy ennyi por kerülne a tápegységbe is, akkor kiráz a hideg. Ha csak nincs vmi baromi egyszerű módja a szűrő tisztításának, Nekem akkor sem kellene ilyen, ha ingyen adnák.
Légkondis helyiségben más lenne a helyzet, de lakásban, szobában, ahol száll a por, szellőztet az ember, stb... Én sajnálnám a tápegységet. Hidegnek hideg levegőt kap, de legalább annyira porosat is. Azt meg, hogy állandóan az egész gépet erkélyre vinni azért, hogy kifújni a tápegységet?! :( -
#2188 Nekem nincsenek. -
#2187 Nekem fenntartásaim vannak az alsó "tápos" házakkal szemben.
-
#2186 Ez tök jó!:D -
#2185 Nem rossz. -
#2184 Cooler Master Gladiator RC-600
-
#2183 ezzel szemezek
1,2 -
#2182 Ezt a szerkezetet figyeljétek...
DimasTech Bench Table Easy V2DimasTech Bench Table Easy V2
-
#2181 ha már low-cost akkor ezt tudom ajánlani ár/értékben elég jó, bár a tápot érdemes elfelejteni/ventit cserélni, újraforrasztani... -
#2180 oksa^^ maga a GMC nem adná a nevét egy ilyen szutyokhoz sztem... -
#2179 Nem, ez nem a General Motors Corporation... Valami koreai csodaceg, Codegen-szintu hazakat nyomatnak. -
#2178 csak azt tudnám mi köze van ezekhez a GMC-nek...(vagy ez nem az a GMC cég??) -
#2177 PH-partnernel kb... Az meg jo draga shop. Iponon lesz vagy 8-9k, 690 meg 17-18k. -
#2176 Ez keggyetlen profi és 5letes!
A második meg rájöttem mire emlékeztet, főleg így fehár színben:
Nekem olyan mint egy konyhai mixergép, turmixgép, de akár presszókv főző is lehetne.
(bocsánat akinek ilyen van, vagy ilyet tervez!) -
#2175 de komoly... -
#2174 10k az az izé, 690+ 15K ?!?!? -
-
#2172 -
#2171 Ertelmesebb helyeken kettot vehetsz a 690 araert, nem egy kategoria (entry). -
#2170 inkább nemszép, és kissé gagyi szerintem(cm690-hez képest) -
#2169 Nekem nagyon tetszik, és az ára is baráti. Pont mostanában nézegettem házakat, és nem szeretnék sokat költeni rá, de ez jó választásnak tűnik... Na majd egyszer talán:)