WhatPulse

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Requiem88
ez is csak statisztika... ebbõl nem lehet kivenni mi volt amit beírtál sg-re bejelentkezéskor pl O_o

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

😄D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Requiem88
jó nagy hülyeséget mondtál tudod-e ^^
nem jegyzi meg betû szerint hogy melyik billentyût ütötted le, csak azt hogy hányat...
<#kocsog><#lama>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

aham
itt tartok xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Super Saiyan
na méri?

>:C

játék közben is méri?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zomil
😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Végül is, csak abban különbözik egy szimpla keyloggertõl, hogy egy oldalon vezetik azt is, melyik országban van a legtöbb hülye, aki feltelepíti?

Legalábbis, ha hekkervekker lennék biztosan rámozdulnék a témára, zseniális ötlet!

VRSDM
l....arom a feltöltést, meg a versenyt, simán kiváncsi vagyok hogy a téliszünetet milyen stat-al zárom

u dont have to listen anybody else but me

Zomil
lol majd megnézem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bertino
mán megint egy hazárdjáték <#zavart2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Requiem88
...és nem csak ennyi!
tehát kicsit konkrétabban: windows indulásakor elindul ez a kis program is, ami méri hogy hányat kattintasz, hány billentyût ütsz le, illetve a kurzorod a képernyõn mekkora távolságot tesz meg. Aztán a Pulse! menüpontot választva feltöltheted az internetre a statisztikáidat, ezzel növelve országod, esetleges csapatod és saját magad rangját.
Program letöltése, regisztráció: WhatPulse
Gyertek minél többen és pörgessük fel Magyarországot (most 18. helyen van), s ha igény van rá akkor csapatot is alakíthatunk ^^