WhatPulse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
nem jegyzi meg betû szerint hogy melyik billentyût ütötted le, csak azt hogy hányat...
<#kocsog>#kocsog><#lama>#lama>
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Legalábbis, ha hekkervekker lennék biztosan rámozdulnék a témára, zseniális ötlet!
u dont have to listen anybody else but me
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
tehát kicsit konkrétabban: windows indulásakor elindul ez a kis program is, ami méri hogy hányat kattintasz, hány billentyût ütsz le, illetve a kurzorod a képernyõn mekkora távolságot tesz meg. Aztán a Pulse! menüpontot választva feltöltheted az internetre a statisztikáidat, ezzel növelve országod, esetleges csapatod és saját magad rangját.
Program letöltése, regisztráció: WhatPulse
Gyertek minél többen és pörgessük fel Magyarországot (most 18. helyen van), s ha igény van rá akkor csapatot is alakíthatunk ^^