Érkezőben a HD Radeon 3400 és 3600

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sh4d0w808!
Nem tudom 50-60 dollárért mit vársz? Ezek az olcsó kártyák is 64 bittel együtt is verik a 3 évvel ezelõtti csúcs kártyákat 3D-ben is.
jojo!
Egyáltalán nem. Újratervezték a chipeket, akár nagyobb testvérnél.
LOL, no és az a "felvértezés" szerinted hogy ment? Esetleg át kellett tervezni a chipet, amit mellesleg finomabb gyártástechkel is gyártanak...

Jaja, szerintem is. Én elõzõ év májusában vettem egy 2600PRO-t azóta nagyon jól megvagyok vele.

Hm... 3670-en nincs tv-out? Váááá...

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

jojo
újradobozolt HD 2400-sek HD2600-k direectX10.1 tudással felvértezve,
ennyi.
meg a sorozatszámai mások...bla bla....
ezám a nagy fejlesztés!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Úgy tudom némileg optimalizáltak valamit a felépítésben is, így nagyjából 20% al gyorsabbak mint az elõdjeik... A textúrázókat használó számításokban meg annál is gyorsabbak...

Egyébként én nem igen veszek 100 dollárnál drágább kártyát... a lélektani határom valahol 120 dollár környékén van...

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

na ja valami ilyesmire gondoltam én is, cska kicsit morc állapotban írtam.. mindenesetre ez a HD2600XT és HD2900GT közötti teljesítmény azért nem annyira hasraejtõ.. igaz, árcédulán ha egy kicsit kisebb szám lesz, akkor szó-szó.. de ezek még mindig nem igazi DX10-es (->10.1-es) kártyák

Blackmail the Universe

AMD/ATI kiadta mar a GPU specifikaciokat ? Mert, mar regota igergeti.

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

Nem hivatalos infók szerint a HD3600 szériában ugyanannyi shader és egyéb egység van, mint a HD2600-ban, a különbség ...
65 nano helyett 55 nano
DirectX10 helyett DirectX 10.1
és ami a lényeg, megduplázzák benne a textúrázók számát.
Ebbõl azt lehet kikövetkezttni, hogy a sebessége a HD2600XT és HD2900GT között lesz valahol, de (elvileg) olcsóbb lesz mint a HD2600 széria.

rotator
Hát szerintem 1024-ben a leggyengébb is vinni fog mindent. AA nélkül biztos.

Számomra ez a cíkk igen is hírétékkel bírt , mert nem egy komplett teljeskörû teszt és bemutatás van benne , mit amit vártatok ,hanem maga a hír , hogy januárba jönnek ...
És mivel nem tudja még senki (az atin) kívül , hogy mire képesek , nem biztos , hogy le kellene húzni egybõl õket , inkább reménykedni , hogy egy új "9600xt" születik meg ... és nem egyszereplõs lesz a piac , mert azt a legelvakultabb nvidia fanok is nagyon megkeserülnék (mert verseny van )
Én személy szerint várom nagyon ezeket, mert a csúcsot nem tudom megfizetni , de a középkategóriásokkal is elég jól el lehet boldogulni...
arty
shader egységek száma lett volna a lényeges, enélkül kb annyi hírértékkel bírnak a fentiek, mint h "az uj radeonok piros nyákra épülnek" ...

Forza.

El kellene már felejteni a 64 bites memóriabuszt. Az ilyen kártyák csak 2D lassításra valók, semmi másra; akkor viszont nem értem, minek a GDDR3 memória...?!
n3whous3
Az ellenben szánalmas, hogy az alsó kategória el sem éri az elõzõ család közép kategóriáját általában... sztem ez legalább minimum lehetne generációváltáskor.

púúúúú

Még az õsrégi TNT 2-mmel is lehetett Hitman-ezni, akkor nehogymár egy ilyen zsír új cucc csak office-ra legyen jó... Tuti lehet ezzel is játszani, csak szerény grafikával.

> Mivel pontos tesztek és adatok még nem kerültek nyilvánosságra

Honnan tudod, hogy "szar"?

jajj be jó neked ilyen célókra ízirájder gumicsimmma <#eplus2><#taps>

38x0 alatt nem érdemes kártyát venni, max ha valaki office-ot használ.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

mikloss
A 100 dolláros kártyák már középkategóriának számítanak?!... Szerintem azok legalább 200 dollártól kezdõdnek....

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

de ezt most nem értem tök ugyanolyan teljesítményû (értsd: kegyetlen szar kártyacsaládot dob ki megint az AMD? hát ez télleg kellett... :S

Blackmail the Universe

BaliBoy
Szvsz ez nem túl jó hír. Ez azt jelenti, hogy a 38x0-eknek nem fog lejebb menni az ára. <#szomoru1><#boxer>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bertino
jajjdejó, épp ma adtam el minden régi cuccomat, lehet gyûjtögetni jövõre a zsét ilyen célokra <#taps>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!