21
-
Power #21 sh4d0w808!
Nem tudom 50-60 dollárért mit vársz? Ezek az olcsó kártyák is 64 bittel együtt is verik a 3 évvel ezelőtti csúcs kártyákat 3D-ben is. -
Power #20 jojo!
Egyáltalán nem. Újratervezték a chipeket, akár nagyobb testvérnél. -
dez #19 LOL, no és az a "felvértezés" szerinted hogy ment? Esetleg át kellett tervezni a chipet, amit mellesleg finomabb gyártástechkel is gyártanak... -
sanner011 #18 Jaja, szerintem is. Én előző év májusában vettem egy 2600PRO-t azóta nagyon jól megvagyok vele.
Hm... 3670-en nincs tv-out? Váááá...
-
#17 újradobozolt HD 2400-sek HD2600-k direectX10.1 tudással felvértezve,
ennyi.
meg a sorozatszámai mások...bla bla....
ezám a nagy fejlesztés! -
GABOR16 #16 Úgy tudom némileg optimalizáltak valamit a felépítésben is, így nagyjából 20% al gyorsabbak mint az elődjeik... A textúrázókat használó számításokban meg annál is gyorsabbak...
Egyébként én nem igen veszek 100 dollárnál drágább kártyát... a lélektani határom valahol 120 dollár környékén van... -
Su0my #15 na ja valami ilyesmire gondoltam én is, cska kicsit morc állapotban írtam.. mindenesetre ez a HD2600XT és HD2900GT közötti teljesítmény azért nem annyira hasraejtő.. igaz, árcédulán ha egy kicsit kisebb szám lesz, akkor szó-szó.. de ezek még mindig nem igazi DX10-es (->10.1-es) kártyák [teljesítmény, ugye.. ] -
turul16 #14 AMD/ATI kiadta mar a GPU specifikaciokat ? Mert, mar regota igergeti. -
Inquisitor #13 Nem hivatalos infók szerint a HD3600 szériában ugyanannyi shader és egyéb egység van, mint a HD2600-ban, a különbség ...
65 nano helyett 55 nano
DirectX10 helyett DirectX 10.1
és ami a lényeg, megduplázzák benne a textúrázók számát.
Ebből azt lehet kikövetkezttni, hogy a sebessége a HD2600XT és HD2900GT között lesz valahol, de (elvileg) olcsóbb lesz mint a HD2600 széria. -
#12 Hát szerintem 1024-ben a leggyengébb is vinni fog mindent. AA nélkül biztos. -
morden #11 Számomra ez a cíkk igen is hírétékkel bírt , mert nem egy komplett teljeskörű teszt és bemutatás van benne , mit amit vártatok ,hanem maga a hír , hogy januárba jönnek ...
És mivel nem tudja még senki (az atin) kívül , hogy mire képesek , nem biztos , hogy le kellene húzni egyből őket , inkább reménykedni , hogy egy új "9600xt" születik meg ... és nem egyszereplős lesz a piac , mert azt a legelvakultabb nvidia fanok is nagyon megkeserülnék (mert verseny van )
Én személy szerint várom nagyon ezeket, mert a csúcsot nem tudom megfizetni , de a középkategóriásokkal is elég jól el lehet boldogulni...
-
#10 shader egységek száma lett volna a lényeges, enélkül kb annyi hírértékkel bírnak a fentiek, mint h "az uj radeonok piros nyákra épülnek" ... -
sh4d0w808 #9 El kellene már felejteni a 64 bites memóriabuszt. Az ilyen kártyák csak 2D lassításra valók, semmi másra; akkor viszont nem értem, minek a GDDR3 memória...?! -
n3whous3 #8 Az ellenben szánalmas, hogy az alsó kategória el sem éri az előző család közép kategóriáját általában... sztem ez legalább minimum lehetne generációváltáskor. -
Akuma #7 Még az ősrégi TNT 2-mmel is lehetett Hitman-ezni, akkor nehogymár egy ilyen zsír új cucc csak office-ra legyen jó... Tuti lehet ezzel is játszani, csak szerény grafikával. -
gkalcso #6 > Mivel pontos tesztek és adatok még nem kerültek nyilvánosságra
Honnan tudod, hogy "szar"? -
who am I 7 #5 jajj be jó neked ilyen célókra ízirájder gumicsimmma
38x0 alatt nem érdemes kártyát venni, max ha valaki office-ot használ. -
#4 A 100 dolláros kártyák már középkategóriának számítanak?!... Szerintem azok legalább 200 dollártól kezdődnek.... -
Su0my #3 de ezt most nem értem tök ugyanolyan teljesítményű (értsd: kegyetlen szar kártyacsaládot dob ki megint az AMD? hát ez télleg kellett... :S -
#2 Szvsz ez nem túl jó hír. Ez azt jelenti, hogy a 38x0-eknek nem fog lejebb menni az ára. -
#1 jajjdejó, épp ma adtam el minden régi cuccomat, lehet gyűjtögetni jövőre a zsét ilyen célokra