8
  • HarryProf
    Nekem kifejezetten tetszett, mindkét rész. Hát szerintem nem nagyon volt kedve akkor még leszúrnia magát, mert neked miért lenne, míg van esély, hogy elbújsz előle? Csak már a film végén az utolsó esélye volt...
    + angolul is Rednek (azaz pirosnak/vörösnek) hívták...
  • Deryck
    pfujj... ez a film egy akkora szar volt, hogy nem is tudom elég kifejező jelzővel illetni. Az egésznek semmi értelme nem volt, ha a kiscsaj az elején leszúrja magát nincs miről beszélni, mellesleg a poénok gyengék akcióról nem nagyon beszélnék, a nyálas jelenetektől meg hányingerem volt...arról nem beszélve, hogy hogy lehet egy hőst pirosnak hívni, az ilyen nem bántja a szinkronosok fülét???
    Lehet, hogy kicsit túlreagáltam az egészet,még csak 1 órája jöttem ki a moziteremből, de ha jót akartok magatoknak ezt a filmet kihagyjátok.
  • Inquisitor
    Nem, viszont pl. a Pókember széria sem volt egy nagy eresztés, még is mindenki hypolja. Vagy a Superman returns is gyenge volt (igaz máshol és más okokból), azért a képregényadaptációknál előfordul. De nem is vár tőlük senki Gyűrűk Ura mélységet, vagy Oscar díjat dráma kategóriában ;)
  • Blasta
    "nagyon ütős filmecske."

WTF??????
    Ebben mi volt ütős, kérdem én?
    Idiotizmus a köbön, nagy és irtó tréfásan kinéző CGI szörnyek, bugyuta sztori... :S
  • xizor
    Csak szerintem volt elég gyenge az első rész?:/
  • Wittgen
    Már az 1. rész is tetszett, ez meg még jobban néz ki.
  • Halfer
    eszméletlen jó :) nálam a legjobban várt filmek közt van
  • Mister
    jó lesz ez