13
-
cibuu #13 Hát az internetes televíziózás sztem még nem megoldás,hisz ezek a streamek(sopcast,stb)nagyon körülményesen,nehézkesen töltődnek be,ha be is tölt,akkor is borzalmas a képminőség.közel sem tv minőség nemhogy divix minőség...
azt hiszem ez azért szánalmas hogy 2007 év végén még ennyire gyerekcipőben jár az informatika,hogy nem lehet divix minőségbem streamen meccset nézni... -
elmebáj #12 Ez az idézet szerintem értelmes:
meg ezek a tudományos csatornák: a discovery és a national geographic lassan olyan szinten vannak, mint TV2, RTL.. Spektrum, na az már valami!
Másképp fogalmazva, van benne igazság... -
elmebáj #11 Magyarország nem a leXarabb és az emberek sem. Az hogy ki mit néz, megszokás és intelligencia kérdése. Nekem nem volt fekete színű karácsonyfám tavaly, pedig az USA-ban divat.
Az IP TV sem mentes a reklámoktól, fizethetsz a reklám mentes letöltésért :D
Hogy mit érdemes nézni, hadd döntse el a néző...(meg tudod csinálni :DDD ) -
Su0my #10 Discovery?:D és nyavalyogtok az ismétlések miatt?:D
meg ezek a tudományos csatornák: a discovery és a national geographic lassan olyan szinten vannak, mint TV2, RTL.. Spektrum, na az már valami!
reklámok meg: én spec azért imádom CBS-en nézni az amerikai focit, mert ott amikor áll a játék, leadnak 1-2 perc reklámot-> átlag tízpercenként.. és ez most hülyén fog hangzani, de qrva szórakoztatóak, humorosak stb.. hihetetlen, mekkora különbségek vannak, de hát Magyarország az mindenben a lexarabb, a lexarabb emberekkel :(
Viasat mint jó példa? Ne nevettess :)
Cool? xD na jó, kiröhögöm a májamat is..
stb stb, szó ami szó, jelen pilanatban a sport1-2-t, HBO-kat, spektrumot érdemes nézni: de ezért meg a havi sok pénz már egyre kevésbé éri meg.. HBO is szinte már csak ismétel, stb -
#9 Jelen pillanatban mikor ezt a cikket olvastam, hugom szobájából ezek a zajok szűrődtek ki:
"Dundika esküvője...a francia firstlady kiskutyája..." nem is folytatom. Mindezt 19:30 körül. Az emberek vevők a szemétre. Én nem, sőt, rühellem. Azokat is akik nézik. -
gregor #8 quenti:Az ország nagy részén nincs kábeltv,se mühold,ott csak a 3 országos földisugáezásu tv fogható.Az MTV1,TV2,RTL KLUB. -
quentit #7 Ti miről beszéltek? Reklámok, meg barátok közt.
1. Reklám nincs pl. az HBO-n.
2. Barátok közt nincs több tíz csatornán. Miért hiszi mindenki azt, hogy csak a TV2 meg az RTK klub létezik? Némi ízelítő: visat3, cool, discovery, travel, stb.
Egyébként meg természetesen lenne rá igény, hogy on-line szerű TV-k legyenek, csak a pénz embereknek úgy látszik nincs rá agyuk hogy megoldják. A T-Home TV-nek meg egyelőre túl kevés a szolgáltatása. Gyakorlatilag van a visszatekerés és kész. A kölcsönözhető tartalom nulla, HD tartalom 0, stb. A T-Home TV-nél még az X360 mozikínálata is jobb... Pedig könyörgöm az egy játékkonzol, és nem is TV szolgáltatás.... Nem baj, ha a T csoportnak nem kell a lehetőség majd más lecsap rá. Azért mert valamire van igény, az nem azt jelenti, hogy sz*rra is van igény. Azért mert valaki imádja a kocsikat nem azt jelenti hogy trabantot fog gyűjteni, hanem adott esetben pl. ferrarit... A T-Home TV jelenleg az on-line TV-zés trabantja! -
#6 Internet egyre fejlődik, a TV színvonala meg csökken. Tv teli van reklámokkal és olyan adásokkal amiknek semmi értelme, engem inkább idegesít. Ha jó film van akkor meg inkább jó minőségbe, reklám nélkül nézem meg -> letöltöm, amúgy is én jobban szeretem eredeti nyelven, feliratosan nézni.
Havonta ha 1 filmet megnézek tv-be, meg eleinte most néztem a Csillag születiket, de az is uncsivá vált, "elromlott". Lehetne több zenei műsor, reklámok helyett/illetve kevesebb reklám mellett adhatnának mondjuk ilyen "tanácsokat", hasznos dolgokat, amikből lehet tanulni is.
Kiváncsi leszek, hogyha át kell állniuk HD adásra (2012-ben?), milyen lesz a színvonal. Mostmár 5.1-be hallgathatjuk a reklámokat, aztán adják a 20-30 éves filmeket monoba? -
#5 Magyar tv? Azokra a reklam adokra gondolsz? :D
En sem sezek reklamokat.Esetleg neha Discovery meg ilyenek. -
Kovász #4 A magyar TV-k nem foglalkoznak az olyasmivel, mint "igényes műsorok", "HD-adás", stb.. amíg a győzike showt 2 millióan (!) nézik, addig minek?
Mi meg úgyis tudjuk mi a jó.. én már évek óta nem nézek tévét, és nem is hiányzik:) -
Dany007 #3 Így van! Egyetértek az előttem szólókkal.
Nemtom mit csodálkoznak. Az embereket eddig is idegesítették a reklámok.
Nem beszélve arról, hogy annyira igénytelen, szar, és förtelmes reklámok vannak, hogy inkább elijesztik az embereket. (tisztelet a kivételnek)
Ugye... "most pedig a csók és szerelem következő epizódja következik" (vagy v.hogy így volt.) aztán meg elkezdenek pofázni a hüvelygombáról! Gusztustalan. Undorító! Ilyet betenni a TV-be főműsoridőben? Röhej.
Arról nem is beszélve, hogy még a jó reklámokból is annyi marad meg bennem, hogy hoppá amikor ott az autóval ugrálltak az tök jól nézett ki. Ennyi. De az, hogy az most melyik autó a 10-15 féléből akiet reklámoznak, hát meg nem tudnám mondani! Akkor meg mi értelme? Csinállják össze-vissza a felméréseket, de értelme sincs. Mérjék fel azt, hogy hányan emlékeznek arra, hogy miről is volt szó. Mert most komolyan, van pár autós reklám, amik tényleg ütőssek, de lövésem sincs melyik autóról szólnak.
Mindezután egyértelmű, ha van alternatíva reklámok nélkül akkor azt fogja választani mindenki.
De ugye nemcsak a reklám. Hanem a filmek, műsorok.
Hát az valaki katasztrófa itthon. Nyomtaják a Mónikashowt, meg a Balázs showt, és van aki képes végignézni! Bemutatják az ország söpredékét, és van aki erre kiváncsi. Nem beszélve a Győzike showról. Hát nevetséges. Komolyan, az a majom még élvezi is , hogy az egész ország az Ő szerencsétlen gyökérségén röhög!
A filmekről nem is beszélve... Minden karácsonykor pl rendszeressen ezeréves Bud Spencer filmeket küdnek. Asszem idén a Winetu lesz. Hurrá. Jó filmek voltak ezek, semmi gond velük, de azért egy 20 lassan már 30 éves filmet évről évre vetíteni...szégyen.
Én max a hiradót, meg 1-2 műsort nézek csak TV-ben. Egyszerűen nem érdekel. Inkább Discovery, Nationel, vagy valami tudományos maszlag mert az érdekel. Nem azt modnom, hogy ezzel legyen tele egy Tv-adás, vagy politikával vagy egyéb hülyeséggel, csak legyenek igényessek, és nőljenek fel a 21.századhoz. -
FoodLFG #2 Én sem nagyon nézek TV-t. A lost nagy részét mondjuk a magyar tévében néztem, de utána inkább letöltöttem warezba. Minek szerencsétlenkedjek az rtlklubbal, ha van jobb megoldás is, ráadásul a warez nem vágja le a HD kép felét...
Még jó hogy a jobb minőséget választom. Talán ha HD-ben menne a tévé, akkor belenéznék. De ez nagyon nem valószínű, csak kb 2012-ben lesz digitális adás, és az még távolról sem HD. Ez vicc kérem szépen :D Globalizált világban élünk és ha ezt nem tudják felfogni a (magyar)TV-k, akkor az emberek el fognak húzni. Máshonnan sokkal könnyebben sokkal jobbat lehet szerezni és (ahogy a cikk is írja) ennek van valamiféle vadnyugati hangulata is..
Mondjuk itt nem a warezt, hanem a különböző videómegosztókat említik.
Youtube-ot nem nagyon nézek, mert erősen megszállták a jogvédők, ráadásul a minősége is szar. Most lehet mondani, hogy ez az oldalt nem a videoklipek megosztására találták ki, de mint csináljak ha engem ez érdekel. Itt is elmegyek máshova.. http://www.dailymotion.com/ Az a szép az internetben, hogy könnyen lehet alternatívát találni.
-
sathinel #1 ) ennyit a reklámokról amiket megszakítanak néha egy kis filmrészlettel. inkább nézek bármit neten mint TV. még az sem zavarna ha inteligensen 1-2 reklám becsúszik. De hogy reklámok mennek és csak néha van értelmes műsor az nem pálya. + brazil szappanoperák(banánokközt, stb), és más agyromboló műsorokról nem is beszélve. A gondjuk az lessz hogy hiába változtatnak mostmár a műsoraikon, akik átszoktak a netre már nem fognak visszamenni TV-t nézni. nemhiába youtube és más oldalak is reklámokkal csak óvatosan bánnak. Nem szemetelik tele az oldalt mert meg akarják tartani a sok embert akik odaszoktak.