13
  • Enkeli
    Altered States
  • Droone
    Mielött még szegény Szmeagol is bekerülne képbe elárulom:
    Metamorfózis c. film volt a szóbanforgó..és egy csöpp gyíkként végezte a balsorsú doki..
    Metamorphosis (1990)
  • kgbela
    Asszem a Légy volt az a film amiről beszéltek.
    Ha jól tévedek.Nem?
  • doncarlos
    Ja, egy link az érdeklődőknek:

Harmadik tipusú találkozások DVD 30. jubileumi kiadás
  • doncarlos
    Nagyon örülök ennek a cikknek, csak azt nem értem hogy mi közünk hozzá? Itthon nem jelent (még) meg ez a kiadás, és amit anno 2001-ben adtak ki az nem szinkronos (pedig a tv-ben az volt a 80-as évek elején mikor már itthon is leadták egyik karácsony éjjel). Annak idején pedig igenis jók voltak a magyar szinkronhangok. Jó lenne ha kiadnák a régi szinkronnal. Egyetlen helyen leltem egyébként meg.. az amazon-on, és itt azt írják hogy blue-ray-en is megjelenik. Most akkor már vennem kell egy lejátszót. tökéletes magömlés lehet, amikor az "Ördög-hegy"-re ráfordul az UFO.
  • Soundmaker
    Ha megrúgtok se mondom meg hogy Végtelen határok rész volt-e vagy különálló film... De úgy emlékszem hogy különálló film, de a címére nem emlékszem sajna...
  • Loverman
    Nem lehet hogy egy Végtelen határok rész volt, vagy valami ilyesmi?
  • JeD
    Igen, tényleg! Valami ilyesmi volt. A címére nem emlékszel esetleg?
  • gabr
    Nem, a "nulladik típusú találkozások" egy beszélgetős müsor volt a magyar televizióban, Déri János műsorvezetővel!
  • Soundmaker
    JeD!

Az valami thriller volt, amiben egy kutató a fiatalodás vagy az evolúciós fejlődést recepjét kereste, és magán kísérletezett. Aztán valami balul ütött ki mert elkezdtett folyamatosan visszafejlődni... a végén valami ősmassza marad meg a srácból, miközben agonizált és alakult vissza úgy verte magát össze vissza a folyosó két fala közt...

A harmadik típusú találkozásokban meg a fickót valami belső kényszer arra készteti, hogy egy bizonyos helyre menjen... mindig valami hegyet rajzolt le, a végén már az egész nappalit telehorda földdel és megcsinálta belőle a hegy pontos formját. Ebben a filmben híresült el világ szinten a Kodály induló is. (vagy hangsor)
  • wolruf
    Egyébként azt hiszem ez először (még jóóóóó régen) a nulladik típusú találkozások címmel futott tudtommal. Legalábbis nekem nagyon úgy tűnt, aztán ezt megvettem dupla DVD-n, és meglepődtem hogy jééééé, nem is ezzel a címmel emlékeztem rá :-/
  • wolruf
    Szia!

Ebben nincs ilyen :)
    Az egy A-Ha klipben meg a régi Hulkban volt :-)
  • JeD
    Ebben van az, amikor egy ember veri a kezével a falat, és minden ütésnél felváltva változik vmi. Hulk-szerű monsztává, és vissza?

Borzalmasan régen láttam azt a jelenetet (még a Deltával / 0-dik típusú találkozásokkal együtt ugrik be, szóval biztos, hogy nem ma volt :)), de nagyon megmaradt.