13
-
Enkeli #13 Altered States -
Droone #12 Mielött még szegény Szmeagol is bekerülne képbe elárulom:
Metamorfózis c. film volt a szóbanforgó..és egy csöpp gyíkként végezte a balsorsú doki..
Metamorphosis (1990) -
kgbela #11 Asszem a Légy volt az a film amiről beszéltek.
Ha jól tévedek.Nem? -
#10 Ja, egy link az érdeklődőknek:
Harmadik tipusú találkozások DVD 30. jubileumi kiadás -
#9 Nagyon örülök ennek a cikknek, csak azt nem értem hogy mi közünk hozzá? Itthon nem jelent (még) meg ez a kiadás, és amit anno 2001-ben adtak ki az nem szinkronos (pedig a tv-ben az volt a 80-as évek elején mikor már itthon is leadták egyik karácsony éjjel). Annak idején pedig igenis jók voltak a magyar szinkronhangok. Jó lenne ha kiadnák a régi szinkronnal. Egyetlen helyen leltem egyébként meg.. az amazon-on, és itt azt írják hogy blue-ray-en is megjelenik. Most akkor már vennem kell egy lejátszót. tökéletes magömlés lehet, amikor az "Ördög-hegy"-re ráfordul az UFO. -
Soundmaker #8 Ha megrúgtok se mondom meg hogy Végtelen határok rész volt-e vagy különálló film... De úgy emlékszem hogy különálló film, de a címére nem emlékszem sajna... -
Loverman #7 Nem lehet hogy egy Végtelen határok rész volt, vagy valami ilyesmi? -
JeD #6 Igen, tényleg! Valami ilyesmi volt. A címére nem emlékszel esetleg? -
gabr #5 Nem, a "nulladik típusú találkozások" egy beszélgetős müsor volt a magyar televizióban, Déri János műsorvezetővel! -
Soundmaker #4 JeD!
Az valami thriller volt, amiben egy kutató a fiatalodás vagy az evolúciós fejlődést recepjét kereste, és magán kísérletezett. Aztán valami balul ütött ki mert elkezdtett folyamatosan visszafejlődni... a végén valami ősmassza marad meg a srácból, miközben agonizált és alakult vissza úgy verte magát össze vissza a folyosó két fala közt...
A harmadik típusú találkozásokban meg a fickót valami belső kényszer arra készteti, hogy egy bizonyos helyre menjen... mindig valami hegyet rajzolt le, a végén már az egész nappalit telehorda földdel és megcsinálta belőle a hegy pontos formját. Ebben a filmben híresült el világ szinten a Kodály induló is. (vagy hangsor) -
wolruf #3 Egyébként azt hiszem ez először (még jóóóóó régen) a nulladik típusú találkozások címmel futott tudtommal. Legalábbis nekem nagyon úgy tűnt, aztán ezt megvettem dupla DVD-n, és meglepődtem hogy jééééé, nem is ezzel a címmel emlékeztem rá :-/ -
wolruf #2 Szia!
Ebben nincs ilyen :)
Az egy A-Ha klipben meg a régi Hulkban volt :-) -
JeD #1 Ebben van az, amikor egy ember veri a kezével a falat, és minden ütésnél felváltva változik vmi. Hulk-szerű monsztává, és vissza?
Borzalmasan régen láttam azt a jelenetet (még a Deltával / 0-dik típusú találkozásokkal együtt ugrik be, szóval biztos, hogy nem ma volt :)), de nagyon megmaradt.