Mézengúz - Emberek a méhek ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nekünk is olyan címeink lennének mint az eredetig, a felére be se ülne mindenki szerintem."A méh film"...
Ebben igazad van.
Míg én pl. jót röhögtem néhány poénon, addig a két székkel mellettem ülõ kisgyerek néha kissé unatkozott, ill. egyszer megkérdezte a faterját (komoly hangon): "apa, ez vicces volt, ugye?" 😊
Míg én pl. jót röhögtem néhány poénon, addig a két székkel mellettem ülõ kisgyerek néha kissé unatkozott, ill. egyszer megkérdezte a faterját (komoly hangon): "apa, ez vicces volt, ugye?" 😊
nah, szerintem meg I. osztályú a magyar cím, mint nagyon sok filmnél. Amúgy megfigyelheted, hogy az amerikai filmek címei általában semmitmondóak, fantáziátlanok, inkább csak az film megkülönböztetésére van, nem tulajdonítanak neki nagy jelentõséget az alkotók.
ja, nem volt ezzel semmi komoly baj. Viszont mint oly' sok "rajzfilm" mostanában ez sem konkrétan gyerekeknek való. Na nem azért, mert dugnának benne a méhek csak az utalások és a poénok nem hiszem, hogy mondanak valamit egy kiskölöknek ( például a szunyog beszólása amikor ügyvéddé avanzsált: "miért, mindig is vérszívó voltam, már csak egy aktatáska hiányzott!", meg Larry King lezsidózása és társai )
Ma néztem meg, szerintem teljesen rendben volt.
Néha remek poénok, nem nyálas, én bátran ajánlom bárkinek (akinek nincsenek extrém elvárásai egy ilyen filmtõl, hanem csak szórakozni akar 😊
Néha remek poénok, nem nyálas, én bátran ajánlom bárkinek (akinek nincsenek extrém elvárásai egy ilyen filmtõl, hanem csak szórakozni akar 😊
Jézus, akkor Maja a méhecske sem méhecske? Hazugságban kellett élnem ezidáig <#wilting>#wilting>
PSN ID.: Beegabor
És a lábszámok? ÉS hogy nem hordanak szemüveget ésésésésés.... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lol tényleg darázs színük van. Azért legaláább ilyenre odafigyelhettek volna a film készítõk, sok gyerek megnézi, és összefogja keverni õket.
Mindenesetre legalább szõrösek ha jól látom :|
Mindenesetre legalább szõrösek ha jól látom :|
Vigyázat, ez a film becsap!😊 Ezeknek a méheknek darázs-színük van... A méhek barna-feketék! És nemcsak itt keverik össze hanem kb minden mesében...
A cím sztem jó akinek nem tetszik találjon ki jobbat😊
A cím sztem jó akinek nem tetszik találjon ki jobbat😊
Konfig: dual core hálószoba midi torony lakóházban, városra néző monitorral, 1 HB (hektárbájt) külső HGG (hard grass garden), front side busz nincs, csak két utcával arrébb.
"A film az amerikai keresztségben a tökéletesen hangulattalan "The Bee Movie" címet kapta"
A magyar címnek már enyhén izzadságszaga van. Képzelem, hogy mennyit agyalt rajta a Magyar Filmcím Kifacsaró Bizottság (MFK😎
A magyar címnek már enyhén izzadságszaga van. Képzelem, hogy mennyit agyalt rajta a Magyar Filmcím Kifacsaró Bizottság (MFK😎
esszem faszom megall<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ez a Wall-E nagyon vagány.
Csak azt tudnám, hogy miért csak ezt az egy nõi karaktert képesek megrajzolni.
Az elmúlt pár év összes nõi arca egyforma.
Az elmúlt pár év összes nõi arca egyforma.
ha már animációs film, akkor inkább a hamarosan érkezõ Wall-E
Trailer 1
Trailer 2
jó lesz szerintem nagyon... már várom ^^
Trailer 1
Trailer 2
jó lesz szerintem nagyon... már várom ^^
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6