17
-
xizor #17 Ha nekünk is olyan címeink lennének mint az eredetig, a felére be se ülne mindenki szerintem."A méh film"... -
snorbi #16 Ebben igazad van.
Míg én pl. jót röhögtem néhány poénon, addig a két székkel mellettem ülő kisgyerek néha kissé unatkozott, ill. egyszer megkérdezte a faterját (komoly hangon): "apa, ez vicces volt, ugye?" :) -
Anteris #15 nah, szerintem meg I. osztályú a magyar cím, mint nagyon sok filmnél. Amúgy megfigyelheted, hogy az amerikai filmek címei általában semmitmondóak, fantáziátlanok, inkább csak az film megkülönböztetésére van, nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget az alkotók. -
Anteris #14 ja, nem volt ezzel semmi komoly baj. Viszont mint oly' sok "rajzfilm" mostanában ez sem konkrétan gyerekeknek való. Na nem azért, mert dugnának benne a méhek csak az utalások és a poénok nem hiszem, hogy mondanak valamit egy kiskölöknek ( például a szunyog beszólása amikor ügyvéddé avanzsált: "miért, mindig is vérszívó voltam, már csak egy aktatáska hiányzott!", meg Larry King lezsidózása és társai ) -
snorbi #13 Ma néztem meg, szerintem teljesen rendben volt.
Néha remek poénok, nem nyálas, én bátran ajánlom bárkinek (akinek nincsenek extrém elvárásai egy ilyen filmtől, hanem csak szórakozni akar :) -
#12 Jézus, akkor Maja a méhecske sem méhecske? Hazugságban kellett élnem ezidáig -
#11 És a lábszámok? ÉS hogy nem hordanak szemüveget ésésésésés.... :D -
#10 Lol tényleg darázs színük van. Azért legaláább ilyenre odafigyelhettek volna a film készítők, sok gyerek megnézi, és összefogja keverni őket.
Mindenesetre legalább szőrösek ha jól látom :| -
Devon Májsz #9 Vigyázat, ez a film becsap!:) Ezeknek a méheknek darázs-színük van... A méhek barna-feketék! És nemcsak itt keverik össze hanem kb minden mesében...
A cím sztem jó akinek nem tetszik találjon ki jobbat:)
-
Mr Gumby #8 "A film az amerikai keresztségben a tökéletesen hangulattalan "The Bee Movie" címet kapta"
A magyar címnek már enyhén izzadságszaga van. Képzelem, hogy mennyit agyalt rajta a Magyar Filmcím Kifacsaró Bizottság (MFKB) -
mclevi #7 esszem faszom megall -
tunyo902 #5 Ez a Wall-E nagyon vagány. -
#4 Ezekben az a baj, hogy olyan bénán csinálják meg, hogy általában csak gyerekeknek valók. -
#3 Amerikai animációs film LOL, akkor inkább a japanime. -
hypno #2 Csak azt tudnám, hogy miért csak ezt az egy női karaktert képesek megrajzolni.
Az elmúlt pár év összes női arca egyforma. -
#1 ha már animációs film, akkor inkább a hamarosan érkező Wall-E
Trailer 1
Trailer 2
jó lesz szerintem nagyon... már várom ^^