17
  • xizor
    Ha nekünk is olyan címeink lennének mint az eredetig, a felére be se ülne mindenki szerintem."A méh film"...
  • snorbi
    Ebben igazad van.
    Míg én pl. jót röhögtem néhány poénon, addig a két székkel mellettem ülő kisgyerek néha kissé unatkozott, ill. egyszer megkérdezte a faterját (komoly hangon): "apa, ez vicces volt, ugye?" :)
  • Anteris
    nah, szerintem meg I. osztályú a magyar cím, mint nagyon sok filmnél. Amúgy megfigyelheted, hogy az amerikai filmek címei általában semmitmondóak, fantáziátlanok, inkább csak az film megkülönböztetésére van, nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget az alkotók.
  • Anteris
    ja, nem volt ezzel semmi komoly baj. Viszont mint oly' sok "rajzfilm" mostanában ez sem konkrétan gyerekeknek való. Na nem azért, mert dugnának benne a méhek csak az utalások és a poénok nem hiszem, hogy mondanak valamit egy kiskölöknek ( például a szunyog beszólása amikor ügyvéddé avanzsált: "miért, mindig is vérszívó voltam, már csak egy aktatáska hiányzott!", meg Larry King lezsidózása és társai )
  • snorbi
    Ma néztem meg, szerintem teljesen rendben volt.
    Néha remek poénok, nem nyálas, én bátran ajánlom bárkinek (akinek nincsenek extrém elvárásai egy ilyen filmtől, hanem csak szórakozni akar :)
  • Seth
    Jézus, akkor Maja a méhecske sem méhecske? Hazugságban kellett élnem ezidáig
  • Sir Quno Jedi
    És a lábszámok? ÉS hogy nem hordanak szemüveget ésésésésés.... :D
  • Balumann
    Lol tényleg darázs színük van. Azért legaláább ilyenre odafigyelhettek volna a film készítők, sok gyerek megnézi, és összefogja keverni őket.
    Mindenesetre legalább szőrösek ha jól látom :|
  • Devon Májsz
    Vigyázat, ez a film becsap!:) Ezeknek a méheknek darázs-színük van... A méhek barna-feketék! És nemcsak itt keverik össze hanem kb minden mesében...
    A cím sztem jó akinek nem tetszik találjon ki jobbat:)
  • Mr Gumby
    "A film az amerikai keresztségben a tökéletesen hangulattalan "The Bee Movie" címet kapta"

A magyar címnek már enyhén izzadságszaga van. Képzelem, hogy mennyit agyalt rajta a Magyar Filmcím Kifacsaró Bizottság (MFKB)
  • mclevi
    esszem faszom megall
  • tunyo902
    Ez a Wall-E nagyon vagány.
  • zola2000
    Ezekben az a baj, hogy olyan bénán csinálják meg, hogy általában csak gyerekeknek valók.
  • zola2000
    Amerikai animációs film LOL, akkor inkább a japanime.
  • hypno
    Csak azt tudnám, hogy miért csak ezt az egy női karaktert képesek megrajzolni.
    Az elmúlt pár év összes női arca egyforma.
  • Requiem88
    ha már animációs film, akkor inkább a hamarosan érkező Wall-E
    Trailer 1
    Trailer 2
    jó lesz szerintem nagyon... már várom ^^