Vírus?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
újraindítod és közben sûrûn megnyomod az F8-as billentyût
oks ezer kössz mindent
Vírus? Nem! Csökkentet mód? Igen. Hogy is kell? WIndows logo elõtt f8,kész... azért ennyire nem lehet tudtatlan senki 😄DD
http://9gag.com/gag/5135249
okés...és azt megin hogykell??bocs de nagyon gyök vagyok.....
Ezért mondták már páran hogy csökkentett mód...
F8
F8
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
ahha de bekapcs a gép és LEFAGY:S és semmit se tok csinálni vele
start menü / vez.pult / programok telepítése és eltávolítása / és itt megkeresed a vga drivered (ATI,vagy NVIDIA ),majd katt az eltávolításra és restart.
vagy most mivan??bocs de nem vagyok egy nagy májer gyerek.....hogy távolítsam el a vga frivert?
oks csak a szar gépemmel semmit nem tok csinálni...most a haverom gépérõl írok.szal vhogy ugy kéne hogy ne keljen a szar gépet bekapcsolni....
hali!
Sztem vga driver gond (is)lehet ,próbaképpen távolítsd el és meglátod,hogyan változik a helyzet.Esetleg töltsd fel a HiJackThis-re a
logfájlt és kielemzi.Innen letölthetõ:HiJackThis (a jobb fölsõ sarokban: direct download)
Sztem vga driver gond (is)lehet ,próbaképpen távolítsd el és meglátod,hogyan változik a helyzet.Esetleg töltsd fel a HiJackThis-re a
logfájlt és kielemzi.Innen letölthetõ:HiJackThis (a jobb fölsõ sarokban: direct download)
ezzel én tudok v.mit csinálni mmint hogy ne keljen bevinni semmilyen szervízbe?hanem itthon megoldani a problemot??
Ha lefagy, akkor az nem vírus, mert azok csendben szeretnek kártékonykodni, vagy harsányan a tudtodra adják, hogy már késõ (nincs poén lefagyasztó vírusban, az utóbbi évtizedben sztem nem is jelent meg ilyen). Ha lefagy, az hardver, ebben az esetben elsõsorban VGA, vagy memória a gyanús. Vagy valamilyen driver, amit mostanában tettél fel.
ésazt hogy kell mert már az asztalon fullul semmit nem lehet csinálni..:S
nálam is volt nemrég vmi para, és azt tanácsolták, hogy csökkentett módban indítsak vírusírtást. Nekem bejött...
Hali!!Bocs mindenkitõl hogy lehet van ilyen topic(vírus) de ez kicsit összetettebb.Szal az van hogy egyik-napról a másikra totál lefagyott a gépem ez adná magát hogy vírus de a legújabb nod32 semmilyen vírust nem talált.MOstmeg bejön az asztal és minden lefagy.....Ezt hogy tudnám elkerülni elõre is kösszi a választ.De nem kell a b.meg meg az ilyen jellegû hozzászólások...