17
Talán vírus?
-
#17 #8 -
kollektor #16 újraindítod és közben sűrűn megnyomod az F8-as billentyűt -
liverpool123 #15 oks ezer kössz mindent -
#14 Vírus? Nem! Csökkentet mód? Igen. Hogy is kell? WIndows logo előtt f8,kész... azért ennyire nem lehet tudtatlan senki :DDD -
liverpool123 #13 okés...és azt megin hogykell??bocs de nagyon gyök vagyok..... -
#12 Ezért mondták már páran hogy csökkentett mód...
F8 -
liverpool123 #11 ahha de bekapcs a gép és LEFAGY:S és semmit se tok csinálni vele -
kollektor #10 start menü / vez.pult / programok telepítése és eltávolítása / és itt megkeresed a vga drivered (ATI,vagy NVIDIA ),majd katt az eltávolításra és restart. -
liverpool123 #9 vagy most mivan??bocs de nem vagyok egy nagy májer gyerek.....hogy távolítsam el a vga frivert? -
cucmalajmc #8 rengeteg vírusos topic van -.- -
liverpool123 #7 oks csak a szar gépemmel semmit nem tok csinálni...most a haverom gépéről írok.szal vhogy ugy kéne hogy ne keljen a szar gépet bekapcsolni.... -
kollektor #6 hali!
Sztem vga driver gond (is)lehet ,próbaképpen távolítsd el és meglátod,hogyan változik a helyzet.Esetleg töltsd fel a HiJackThis-re a
logfájlt és kielemzi.Innen letölthető:HiJackThis (a jobb fölső sarokban: direct download) -
liverpool123 #5 ezzel én tudok v.mit csinálni mmint hogy ne keljen bevinni semmilyen szervízbe?hanem itthon megoldani a problemot?? -
#4 Ha lefagy, akkor az nem vírus, mert azok csendben szeretnek kártékonykodni, vagy harsányan a tudtodra adják, hogy már késő (nincs poén lefagyasztó vírusban, az utóbbi évtizedben sztem nem is jelent meg ilyen). Ha lefagy, az hardver, ebben az esetben elsősorban VGA, vagy memória a gyanús. Vagy valamilyen driver, amit mostanában tettél fel.
-
liverpool123 #3 ésazt hogy kell mert már az asztalon fullul semmit nem lehet csinálni..:S -
el bruja #2 nálam is volt nemrég vmi para, és azt tanácsolták, hogy csökkentett módban indítsak vírusírtást. Nekem bejött... -
liverpool123 #1 Hali!!Bocs mindenkitől hogy lehet van ilyen topic(vírus) de ez kicsit összetettebb.Szal az van hogy egyik-napról a másikra totál lefagyott a gépem ez adná magát hogy vírus de a legújabb nod32 semmilyen vírust nem talált.MOstmeg bejön az asztal és minden lefagy.....Ezt hogy tudnám elkerülni előre is kösszi a választ.De nem kell a b.meg meg az ilyen jellegű hozzászólások...