14
  • Rundstedt17
    jah bukás volt megérdemelten
  • GMilton #13
    Még egy mondat és itt sem vagyok. ;)

JackBauer a #9-es kommentben beszúrt egy kritikát. Érdekes elolvasni, és annyit tudni, h én azútán olvastam el direkt, miután az enyémet megírtam...

písz!
  • GMilton #12
    Nos. Senkit nem szeretnék elkeseríteni. Ma volt szerencsém megtekínteni a Mammutban mind2 Macskafogót. Az elsőt is leadták, ingyen volt - de azt nem hinném h emiatt lett volna telt ház. Katasztrófális minőségben, amit hozzáteszem kizárólag a mozi hibája. Most megjegyezném abszolute Macskafogó-fun vagyok. Imádom a stílusát, a fél szövegezést fújom, a zenéről nem is beszélve. Pont.

Éppen ezért, (FONTOS!!!) úgy mentem megnézni a második részt, h tudtam (sejtettem) várhatóan nem fogok ekkora élményt kapni. Még akkor sem, ha készítőgárda majd 80%-a megegyezik az első rész stábjával (beleértve a szinkronszínészeket is!). Tudtam, hogy egy csomó szerethető karakter visszatér. DE NEM VÁRTAM SZINTA SEMMIT! Pont.

Kritika:
    Ez meg mi az anyátok volt. Pont.

Komolyabban:
    Nem gondoltam, hogy bármikor kritizálni fogom a stábot. MEG NEM FORDULT A FEJEMBEN! De sajnos ezek elvoltak varázsolva. Csak azért írom ezeket a sorokat, mert senkinek nem kívánom ezt az érzést. (a lelkidrámát term. a maga szintjén kezelve persze..:) Szívből remélem, hogy nagyon gyorsan elfelejtjük ezt, és szépen mindenki elmegy nyugdíjba. (Szinkronszínészeket és a technikáért felelőseket kivéve..!) Aki megmert írni egy ilyen minőségű forgatókönyvet az egyszerűen nem kontár, hanem áruló. SZÉGYEN! A legutolsó, ostoba, lerégott szóviccek garmadája. GARMADÁJA! A karakterek (főleg a régiek!), olcsó, tehetségtelen felhasználása. SZÉGYEN! A történetvezetés, főleg a befejezés egyszerűen röhejes. Nem viccelek - az az érzése az embernek, hogy úgyírták meg az utolsó egy órát, h a stáb leült egymásmellé a székekre, és mint régen, egy elkezdte a sztorit, és egymás után adták tovább egymásnak, a másik fülébe súgva amit hallott. 20 fő után az utolsó ember sztorija képes egy ilyen befejezést prezentálni. +3 cigi!... SZÉGYEN!

Elérkeztem talán a legfájóbb ponthoz. A zenei tartalomhoz. Csak egy dolgot emelnék ki, ami képes volt ez egyetlen 0-val pontozható dolgot (zenei elemek) TOTÁL lehúzni a többi egység katasztrófális szintjére. Ez pedig a befejezésnél hallható dalbetét. Egy Macskafogó után, egy Malek nevű zeneszerző és zenei gazgató ezt nem tehette volna meg. Ez már nem is szégyen...

Félreértés ne essék. Tisztában vagyok azzal, h nincs film a világon, amit legalább páran (a készítőkön kívül) ne szeretnének. Talán itt is lesz. Soha nem írtam negatív kritikát - mer feleslegesnek tartom. De ez most kikívánkozott belőlem. Becsapva éreztem magam. És ami még rosszabb, egy kicsit szégelltem is magam. Pont.

Kellett ez így nekünk?...

ps: akik most duzzognak, csak annyit h kivételesen ne bánjátok a negatív hozzászólást. Higyjétek el: csak segíteni fog végig ülni...!

üdv, wördpísz-ever&ever!
  • Simaji
    Hi!

A "film" kritikája: blablablab. Szerintem már megint nem érdemes elolvasni mert csak elveszi az ember kedvét. Bele olvastam de nem túl sokat. :D Már az elején elegem lett belőle. Én inkább majd valahol valamikor meglesem magamnak a filmet és majd kiderül akkor, hogy milyen jó vagy mennyire nem jó. :D

Azért köszi a linket. :D :P

Bye!
  • Drawain
    Hát a legtöbb helyen rosszakat írnak róla... ez most nagyon elszomorít.. :(
  • Jack Bauer ahős
    Bocs, a jó link: ez.
  • Jack Bauer ahős
    Az első kritika!
  • Tetsuo
    vegre !
  • bvalek2
    Életben talált rá :)
  • Drawain
    Elnézést akkor, tényleg csak én nem értettem :)
  • trogi
    Nem amerikai. Ez az angol természettudósokra és Afrika-kutatókra hajaz, egy az egyben. 1800akárhányban ugyanez volt a helyzet. Livingstone eltűnt Afrikában és aki utánament (Stanley) a helyi benszülöttek között talált rá, vagy a sírjára (lusta vagyok most utánanézni a neten :) ) .

Egyébként így felnőtt fejjel kicsit szomorú vagyok, mert azt hiszem külföldön azért volt nagy siker az előző rész, mert teljesen nemzetközi (angolszász) típusú rajzfilm volt. Sehol egy magyar név, sehol egy Magyarországra utaló rész/hagyomány, vagy bármi más. Ezért előre mondom, hogy tuti siker lesz külföldön.
  • bvalek2
    Pedig ez is ötletes. Stanley igazi ember volt, és a Livingstone nevű felfedezőt kereste Afrikában, meg is találta. Ez egy játék történelmi nevekkel, szerintem szellemes :)
  • Drawain
    Ez a Stanley olyan furcsa, bár lehet csak én nem értem. A régi szereplők nevei mind olyan ötletesek, érdekesek voltak, és mind kifejeztek valamit a szereplővel kapcsolatban. Stanley... ez olyan amerikai, meg egyfolytában a south park jut az eszembe róla...
  • akyyy
    kinek nem maradt meg a hangja?