Geometry Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
246ezer 😄ASd
huá -.-
@
Hogy lehet, hogy egy pohár bor után döntöttem meg a rekordomat? :p
u dont have to listen anybody else but me
Engem a piros kis akármik szivanak meg. Gyorsabbak mint én, és utolérnek 😞. Nekem meg nincs idõm hátrafele is lõni.
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
A pálya szélén, szorosan lapulva tisztítani a helyet a hajó elõtt. Gyakorlatilag ennyi.
A kék kis bigyóháromszögek a legfélelmetesebbek, de azokat a legegyszerûbb kinyírni. Jönnek vagy félmilióan, de csak lõni kell õket ezerrel, és annyi.
A feketelyukakat meg fel kell robbantani 😊. elõtte persze szippantson az ellenbõl...
160k a rekord.
Az elsõ élettel bírd ki minél tovább, és bombát csak ritkán használj. ha bombázol, csak nehezebb lesz, és lerusholnak.
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
van hogy 10ezerig elmegyek úgy hogy semmi nagyobb invázió. de van hogy 2e-nél már nyomatják... :/
fegyvert 10k pontonként, életet 75k pontonként, bombát 100k pontonként kapunk.
Feketelyukakat én ha egy van hagyom hogy felrobbanjon, ha több akkor meg egymást beszívják és akkor széttudom lõni õket ^^ ha nagy szarban vagyok bomba ^^
@
bár mikor egyszerre 5 feketelyuk(az a piros kör ami magába sziv) felrobban és jönnek a kis körök elég izzasztó😄
amugy nem tudja vki mi alapján kapok uj fegyvert?😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az egérre más is mondta hogy mintha lassú lenne. nekem nincs vele gondom O.o miután megszoktam már jó ^^ de lehet átkéne szoktom "Orbit" irányításmódra mert soxxor szívtam a target miatt... a csak billessel nekem absolut nem ment a gém :S nagyon gyorsan elhaláloztam
@
ma szedtem le (énis a boltok polcairól 😛) és 80-90 között vannak a legjobb eredmények, igyekszem még fejlõdni. az egérrel nekem fura, mintha lassan reagálna a mozgatásomra, pedig nem ócska egerem van. :/
mindenesetre hatalmas játék.
defcon után a 2. példa, hogy hogyan lehet a legegyszerûbb grafikával hangulatos játékot csinálni.
spec. carbonnal azért ültem 1órát a kezdésnél mert sok volt a movie. ez meg simán nem engedi hogy az exitre nyomjak. (hl2 rõl ne beszéljük 😄 etalonokat nem vonunk a versenybe)
szóval engem megfogott, amilyen egyszerû annyira látványos. izgalmas. pergõs. :]
@
(analóg joy-ra van tervezve az tény.)
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Nem kell hozzá sem ész, sem tudás, csupán az ügyességünk.
A cél nem más. Lõjünk ki a hajónkal annyi ellenséges formát amennyit csak tudunk, míg meg nem halunk. :]
Egyszerûsége ellenére rendkívül szórakoztató.
info /wiki