Nokia 5610
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!Van egy Nokia 5610-em az vele a gond hogy bekapcsolás után valamikor azonnal valamikor kis idõ mulva kiirja hogy a SIM kártya regisztrációja sikertelen és a térerõ is elemegy és kikell kapcsolni hogy megjavuljon!! ni lehet a gond?
sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a ti nokia 5610-eteknél nem volt e gond azzal a zenelejátszós gombbal. amivel be lehet lépni a lejátszóba. csak mert nekem kiesett az egész a helyérõl... :S nagyon rondán néz ki és nem is vagyok biztos abban, hogy meg tudják-e javítani... remélem igen.. :/
Hi all, már nagyon régóta keresek olyan progit 5610hez amivel a vakuját égve lehet tartani, de nem találam:S nemtud valaki olyan progit? nagyon hálás lennék érte, elõre is köszi
van egy srác aki nagyon igyekszik. már 2 vidije is fenn van. ugy látszik nagyon ki akar jutni. 😄
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
50 virtuális eurót, amit zeneletöltésre használhatsz. ezt hetente osztják
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Nagyon jo ötlet ez a tánc verseny.van pár jo video,nekem legink az autentikus tetszett😄.az egyéb nokia nyeremények mit takarnak?
http://undorito.uw.hu
igen azért kecsegtetõ a new yorki ut.1ébként +nem égõ sztem ien táncot felrakni,van pár nagyon jo😊
Én azért égetném egy New Yorki útért cserébe, ráadásul 500 dodó költõpénzzel. Én már szavaztam, mert így is lehet nyerni egy 50$os kupont.
Sziasztok.láttátok már a nokia uj akcioját? az 5610es népszerüsitésére találták ki.Táncos videokat lehet feltölteni 1oldalra,és a végén a legjobb video tulajdonosa new york-i utat nyer,és még egyéb nokia nyeremények is lesznek.elég jol hangzik,már csak rá kéne vennem magam h csináljak 1vidit😄 itt az oldal: nokia
én most vettem 5700t szerintem az sokkal jobb(feketébe), de a Nokia az Nokia
ennek jobb a kamerája, de nem Symbian ha jól látom...
ennek jobb a kamerája, de nem Symbian ha jól látom...
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Nem tudnál ilyen fórum címet adni?
Loller
Pont azert nyitottam mert latom, h itt az a szokas es telleg mer baj neked, ha vki konnyen megtalalja a konkret telefonhoz tartozo infokat?
Meg soha nem volt nokiam, nem vok telefon buzi, az SE 300i-met szeretnem lecserelni egy jo ar/ertek aranyu fonra. 😊
A Sagem minden tipusanak nem is kell topik.. ez ertheto, de ez a tipus hamarosan nagyon elterjedt lesz.
Pont azert nyitottam mert latom, h itt az a szokas es telleg mer baj neked, ha vki konnyen megtalalja a konkret telefonhoz tartozo infokat?
Meg soha nem volt nokiam, nem vok telefon buzi, az SE 300i-met szeretnem lecserelni egy jo ar/ertek aranyu fonra. 😊
A Sagem minden tipusanak nem is kell topik.. ez ertheto, de ez a tipus hamarosan nagyon elterjedt lesz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
végülis ja, de ezen a fórumon nem szokás ilyeneket nyítni. Full telefon buzik (bocs a kif-ért) inkább telefonos fórumon írjanak... ott alapból a telefonokhoz nyílik egy topik, meg ilyenek.
púúúúú
Szerintem jó dolog, hogy minden típusnak külön van topikja. Nemrég N73-ról kerestem itt infókat, és szerencsére volt saját topikja.
Ha egy egységes Nokia topikban kellett volna összeszednem az információkat nehezebb lett volna.
Ha egy egységes Nokia topikban kellett volna összeszednem az információkat nehezebb lett volna.
így van! szemét nokiások!
már hiányolom egy ideje a w890es topikot!44 😄
már hiányolom egy ideje a w890es topikot!44 😄
-tRs-Landor
😄
Valahogy mindig a Nokiások tudnak olyan n00bok lenni, hogy nyitnak 1 konkrét telefonnak topikot. A legutolsó 10 mobilos topik sztem nagyrészt Nokia volt.
Valahogy mindig a Nokiások tudnak olyan n00bok lenni, hogy nyitnak 1 konkrét telefonnak topikot. A legutolsó 10 mobilos topik sztem nagyrészt Nokia volt.
púúúúú
Jól néz ki, leírás is jó volt.
Mennyibe fáj?
Mennyibe fáj?
Itt olvashatsz a telefonrol bovebben..
A specifikaciokrol..
Egy angol szolgaltato ajanlata..
Telefon vasarlason gondolkozom es a jelenlegi kozepkategoria legjobbja szerintem ez a tipus, vagyis varom masok tapasztalatat a keszulekrol.
A specifikaciokrol..
Egy angol szolgaltato ajanlata..
Telefon vasarlason gondolkozom es a jelenlegi kozepkategoria legjobbja szerintem ez a tipus, vagyis varom masok tapasztalatat a keszulekrol.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8