Resident Evil: Degeneration
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Kész voltam a röhögéstõl amikor a 4. chapterben, azok a piros sapkás sokkolóval mászkáló csávók rámüvöltöttek, hogy : "TEKOGI" 😄D
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Advent Children nekem is iszonyatosan tetszett. Rengetegszer láttam már. :-)
Pont a harmadik Resident filmhez kommenteltem, hogy de jó lenne egy ilyesfajta CGI ... erre ez. 😊)))) Nagyon várom. Nekem az elsõ film tetszett, a kettõ elment a három szerintem nem volt túl nagy szám. De ezt nagyon várom, biztos iszonyat jó lesz, ha azok csinálják akik a játékhoz az átvezetõ videókat.
mi a nyavaja ez? - masnal is elofordul ?
8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.
PSN ID.: Beegabor
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Végre egy normális Resident Evil.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A
Te se nagyon, mert CG-ben nincs shader... 😄
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Egyébként várom ezt a filmet is, mert a japóktól ritkán jön errefelé CG film. Bár lehet beszélnem kellene ez ügyben az anime õrült lakótárssal... Csak õ a CG mozikban nincs otthon. <#miaz>#miaz>
PSN ID.: Beegabor
másik ami szintén ütõs, az az Animátrix azt is ajánlom az is 10-bõl 9 összességgében (azért összességgében, mivel több kis filmbõl áll, van ami látványos, van aminek nagyon jó a storyja megint másik meg eléggé elvont, szóval nagyon vegyes a kép, de király 😊)