14
  • Anteris
    miért van olyan érzésem, hogy te még az első részt sem láttad?
  • hernyo05
    én is úgy ültem be hogy egy csöpögős film lesz és meg kell h mondjam kellemes csalódás volt! :D számomra az év egyik legszórakoztatóbb filmje. sztem a színészi teljesítményekkel semmi gond nincsen, Amy Adams különösen jól játszik és jó hangja is van! /úgy tudom még Golden Globe díjra is jelölték/ megnézném mégegyszer, csak ajánlani tudom!
  • trogi
    Kolléganőmmel néztük meg, nekem tetszett az iróniája miatt (vagy csak én láttam ezt meg benne :) , kolléganőmnek úgy láttam, kicsit rá kellett pihennie a filmre..., pláne, hogy ilyen filmben látta a Grészklinika orvosát :-DDD
  • arty
    Stardust - szintén remekül sikerült!
  • Tomalak
    Sztem halál jó film volt csodálkoztam is magamon hogy teszett hisz ezek a cgis baromságok sem igazán bűvölnek el. Amy Adams volt a tökéletes erre a szerepre nem tudom megmondani miért és szerintem a Patrick Dempsey is tökéletes volt. Mondjuk a vége tényleg húzós volt kicsit. Annyi baj legyen.
  • NessieGraf
    Az ilyen meséknek az a dolguk, hogy a gyerekeket szórakoztassák. Talán mégis jobb, mint a gyerekműsor, ahol megnézhetem, miért szakított Putyika Mutyikával. És az is nyálas, meg a bulvársajtó, a magazinok, beszélgetős TV műsorok. Csak azokon nem lehet nevetni. A fogyasztók tömeges elbutításán annál inkább.

Erről tudom, hogy mese, tudom, hogy giccs, ha megnézem elfelejtem, annyi.
  • Beepitettember
    Igen "sikeres" a 6-10 éves gyerekek körében.
    Amúgy meg egy bárgyú "alkotás"
  • vanclemmons
    kevés ahhoz, h moziba menjek miatta, de majd illegálisan... :D
  • floatr
    A két kislányomat vittem el megnézni, és erre tökéletes volt. Jókat szórakoztam én is közben, de főként az tetszett, ahogy elbűvölte őket a történet. Az h nem olyan modernkedős-megmondós-jópozizós fos, mint a mostanában felkapott rajzfilmek/mesék nagy része.

"nyálas"... "giccses"... nem neked való
  • winnie
    hogy lett volna kár? sikreres, szeretik a nézők... ennyire zavar?
  • Kferro
    Örülök, mert az az Idina Menzel szerepel benne, aki a Beowulf végefőcím dalát, a Hero Comes Home-ot énekelte, csodálatosan.
  • Beepitettember
    Úristen!
    Az első részre is kárvolt elpocsékolni a pénzt...
    Erre még akarnak csinálni egy másodikat is?
  • Szefmester
    köszi a nézői értékelést..:)
  • wolruf
    Barátnővel néztem meg, tetszett összességében. Marha jókat lehetett rajta nevetni. Érdemes megnézni, tényleg direkt nyálas, de rengeteg poént tuszkoltak bele (a csöpögő részek közepébe is), így nem unalmas.