Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Meg is néztem az elsõ cinematicsot. Az accountomra még azt írja, zárva a battle.net .
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
butchert most nyírták ki 😄
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Sokat segítene szerintem, köszönöm elõre is 😊
EGY órája írtam ,hogy kiírta a játék telepítésnél ,hogy a minimum alatt van a masinám. Ekkor megállt 0%-nál, azóta úgy állt.
"Rendben, akkor újraindítom a gépet, hátha majd menni fog."
Kilépek mindenbõl, hogy újraindítsam, ekkor az asztalon megjelent egy Diablo3 shortcut, mondom "mi a szar ez?" Elindítom és elindul a játék...
Érdekes, hö?
hidd el ennyire nem vagyunk buták és ahogy a hivatalos fórumot meg 2-3 másik hazai fórumot nézem nem gyenge mennyiségü emberke küzd hasonló telepitési hibákkal! örülj neki,hogy neked felment...,de attól még nekünk cseszekszik sajnos és ez igy nem okés
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
sajna nincs rendesen megirva és ez hiba
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Kábé errõl van szó. Korongról még senki se tolta fel.
Þór vígi þessi rúnar
Azért jó hogy 15000 ft-os évek óta halasztott játékkal ilyen gondok vannak.....
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Az új fiókom: DevLupius
...
valahol Európában...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Szoptok már itt vagy fél napja és ugyanakkor tudjátok kezdeni amikor megjön a játék.
Kivétel a digi accosoknak és azoknak akiknek nincs optikai meghajtójuk.
Þór vígi þessi rúnar
D:program files/Diablo-III-8370-enGB-Installer
akkor elméletileg menni fog?
nem értem a D:jatekok/Diablo-III-8370-enGB-Installer
miért nem jó
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Abban voltam egész nap, hogy reggel kézhez vehetem a DVD-t, kisebb kitérõ árán, útban a munkahely felé.
Erre most nézem, hogy a Progame 10-kor nyit. Tehát munka után kell mennem.