Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mégse oldotta meg a gondom. azt akarja tegyem be a lemezt vagy töltsem le. lemez nincs szal töltöm újra a telepítõt.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

http://www.onlinekeystore.com/Diablo-3-CD-KEY-Digital-Download.html?partner=dlcompareger&s_currency=EUR

Ez megéri vajon?

És ok?
Tatyla
ott az a nagy zöld download baloldalt nem látod?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

rage
Nálam simán felment, így túl rossz nem lehet...
Ki kell nézzen a szerverre, mert le is tölt valamit, gondolom, mindenki egyszerre akarja installálni, s nem bírta az adatforgalmat a szerver.
Ennek nincs köze a négy évhez...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Fpocok
Igen, megtaláltam. És itt hol a faszomba kell klikkelni? Mert nem találom...

Parasite Eve 2, best game EVER!

ööööööö -.-

3 óra után....:69%-nál leállt, hogy nincs internetkapcsolatom. Utána elindítottam megint a setup-ot, akkor már nem a telepítõ, hanem a launcher jött elõ, updatelt 14k fájlt, majd befejezte, minden rendben, a játékot el tudom indítani, be tudok loginolni és azt írja, hogy a szerverek karbantartás alatt vannak, szóval látszólag fasza minden.

szóval valami biztos nem stimmel azzal az installerel!,mert ez nem normális! fõleg nem ennyi év után,ennyi késés után egy BLIZZARD-tól! khm khm

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Amúgy ezt a darkd3-t honnan tudom letölteni? Mert nem találom az oldalon.

elfér nyugodtan, úgyis kérdezni fogják még késõbb, amúgy a search nem vmi müködöképes ilyen téren.. tapasztalat:d

lesz aki "blogol" majd ide vmeik láuncs partirol ? :d (mármint menet közbe, es nem utolag)

nem tuti, hogy mindenki átnézi a napi 1000 hsz-t 😄 vagy már nem is tom mennyi van naponta 😛 de szörcsölni tud..az is igaz 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

btw, nemrég vki irta hogy pénzt is tenne a holnapi 3000+ kommentre - nos hát ebben en is magabiztos vagyok, kár hogy nem lehet fogadni:dd

nem tudom volt e már vagy valakinek kell e de nekem ez volt a megoldás a telepítéses gondomra :
If you have installed the Diablo III beta at any point and intend to install Diablo III, please make sure that all Diablo III beta files are removed from your system prior to installing the full game.
This includes the Battle.net folder, which can be found in the following locations:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Battle.net

C:\ProgramData\Battle.net
MAC
/Users/Shared/Battle.net
Once this folder and all other beta files are removed, simply run the installer again.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Troyan
na jó, de a nagyja mostanában jött össze a 30k-nak.

Még egy kérdés. Nekem az cinematics-ba egy videó van a The first sign

Viszont havernak ez is van: The journey to Tristram és a Cain lives

Másoknak is van ilyen? Szerintem ezeket már csak a játék elõrehaladtával lehetne látni. Neki meg ott figyelnek az Act 1 alatt. Érdekes.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

berlinboy6329
uniqueokon.elsõt és utolsókat néztem mindenhol...Semmi spoiler,de azé beleteszem...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lófasz.Lehangoló..Annyira random,mint a Nap..Mindig ugyanúgy mozog....A skill modifierek nagyon lehangolóak...Ahelyett,hogy ötletesek lennének,mint +1-2-3-x zombi kutyát megidézhetsz vagy,hogy +1-2-3-4-x shock pulse plusszban castolható az összesen 3+x,lófasz resource reduction van benne (pl.1-10),meg kis crit chance növelés,+dmg pici ennyi..

1 a 2 tulajdonság közül benne lesz:
57-95 int
89-127 int

Wut?Nem lett volna egyszerûbb 57-127ig írni?

Meg azok a különbségek! 9-10 exp/kill..wow...11-13% magic find.azta....Lehangolóak azok is.De mindenhol.V legalábbis a nagyja,amit láttam.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

sztem semmi egetrengetö sincs a 30k hszbe, hisz 4 éve zúz a topik...azt nézzétek mar plss 😊

De így hazudtál. 😊 Nehogy kicsapjon a Blizzard. Aktiválni majd ugye a Battlentet accounton kell az add game Diablo 3 -nál beírni a cd kulcsot?

RHAM-ban játék aranyt is lehet majd venni és betenni euróért? Az érdekes lesz ha igen. Mert láthatóan kell majd a gold a játékban nem úgy mint a 2. részben. 😊
Fpocok
VÓTMÁ TEGNAP.

nyuny01
<#wave>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Carmang
Aki kimegy az éjféli launcs-patira, az is rosszul jár, mert akkor kezdõdik a parti, amikor nyílnak a szerverek.

Szóval tényleg csak a digi verziósok járnak jól 😊
(már akinek van rá ideje)

vot_má, legalabb 1 napja, de azért egy ilyen info elfér, vkiknek ugyis most lesz aktualis a kérdés:d

Troyan
bakker 30k hsz és még el se indult a gém.

én elteszem magam holnapra, nektek jó játékot szívbõl remélem nem lesz szopás éjféltõl és rendesen fog menni mindenkinek

fórumon nem leszek az tuti normál végéig, nehogy benyeljek valami spójlert.
jó játékot!

ezt hol nézed vagy mi, visszalapoztam 3 oldalt itt megint, de semmi linket, videot nem latok, csicska streamek (mert igen eleg xarok a japok, inaik vagy tokom tudja) meg még nem tarthatnak ott - szal linket dobhatnal, érdekel 😊

na, lehet a darkd3-at használni.... <#eljen>

https://twitter.com/#!/Angryrobotics/status/201726183740686336

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

antgecc
Semmirõl nem maradunk le, no para

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

SLICK
de az karakter specifikus, akkor még ezzel egészíteném ki... de barbárnál meg a Mighty Legendary weapon-ök nem adnak semmi pluszt a skillekhez...

Szerintem ne izguljál, majd ha lehal a szerver.... 😄 Szokásos kezdeti nehézségek.

Tatyla
nem baj mi még holnap termeljük a GDP-t...

Troyan
ezzel gondolom nem segíteni akartatok az agóniámon

clio1616v
a kódot már kora reggel megkaptuk és benyomtuk 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

antgecc
A lehetõség neked is adott volt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Troyan
Tehát ha jól értem, de javítsatok ki ha tévedek. Feltelepítettem a játékot, megnéztem a trailert, magam alá fosikáltam, miközben az arcomon körbeért a vigyor, és még várhatok, míg holnap hazaesz a rohadás melóból míg mások megvárják az éfjélt, benyomják a digitális kódjukat és tolják mint ezer? hát ez kérem minden csak nem fair. 😄DDDD

I HATE YOU GUYS

clio1616v
nyugi, csak éppen most lopták el

a többiek használjanak Authenticatort

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
találgass 😄

akkor amit linkeltem az mi lenne?

SLICK
Az itemekrõl:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy látom csak a Set-ek fognak hatni a skillekre (+sebzés meg hatósugár, kevesebb fury/arcane power/mana/hatred-discipline)

Tatyla
de telepítheted azzal az ablakkal ne foglalkozz húzd félre 😊

Én feltelepítettem úgy, hogy azt nyomtam már beaktíváltam 😊.

nyuny01
Engednie kell!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

rage
Azt írja, hogy aktiváld de addig a háttérben a telepítés folytatódik.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

nyuny01
Ti be tudtok lépni a BattleNet-be?Engem nem enged be...hibás felhasználó vagy jelszó!

Boci: Nálam azt írja ki, hogy aktiválni kell most akkor mit csináljak? Holnap lesz csak cd kulcsom. Addig nem engedi telepíteni vagy mi?
Mephike
Na sikerült feltennem a játékot. Nulláról mindent újrakezdtem, letöltöttem ismét az egészet, és újratelepítettem. (Mielõtt valaki okoskodna, az új downloadert szedtem le természetesen tegnap este is.)

Ha belegondolsz 15 eve is egy 10-es volt a jatek, szerintem egy jo game megeri.
Same story here bro... meglepõdtem én is <#zavart1>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Carmang
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Carmang
Érdekes ez az oldal 😊
Na nem csak a cuccok miatt, hanem a furi gépelési hibák miatt.
Fent van a Plan, meg mellette a kis ikonja, hogy ebbõl tudja megtanulni a kovács a cucc elkészítését. Közbeékelve valami ruszki szöveggel 😊
Másik késnél meg nézem, hogy "Niveau Necessitée 25" Vagymi...
(azaz Required Level 25)

Hátazé... 😄

Aradebil2
mármint ázsiai😊