Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
megvásárolt játék mellé kapjuk?
több darabot?
hogy mûködik?
köszi
!Forza Ferrari!
Béta nálam épp hogy játszható kategória volt.
De egy pillanatig sem fordult meg a fejemben, hogy esetleg ne vegyem meg. 😊
Ha már egy nagyon kicsit is jobban fut, elégedett leszek.
Ha kaptam starterhez kódot akkor mit töltsek le ?
Én annak örülnék a legjobban, ha tudnám pontosan mikor ér ide a futár. Akkor még tudnék aludni addig. De így esélytelen. <#nevetes1>#nevetes1>
Reggel meg fél 6-nál tovább nem tudtam aludni, úgyhogy marha kipihent vagyok, remélem 8-ra itt a futár, mert álmos vagyok már most.. 😄😄
Ez a nap is eljött végre..
Várom a futárt, remélem még a délelõtt folyamán ideér.
Egyébként rendesen hazavágtam a napom, 4kor felébredtem, és az istennek sem tudtam visszaaludni.. Ilyen utoljára érettségi elõtt volt, akkor voltam ennyire izgatott. <#zavart1>#zavart1>
Aki már játszik, és gyengébb gépe van, tudna valami infót mondani, hogy jobban fut-e a játék mint a béta?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azt hiszem ez lesz életem egyik leghosszabb napja...csak már a kezemben lenne a példányom. Ráadásul ma kurvanehéz napom lesz benn, helyettesítek is...Na sebaj majd eltelik valahogy <#szomoru1>#szomoru1>
Srácok(akire vonatkozik).
Ne haragudjatok, hogy ezt mondom de szerintem a butchert említeni is már erõs spoiler! Jó lenne odafigyelnétek erre(pl #30712). Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A game nagyon ott van! Vegig siman akadas mentesen ment; 5 ora alatt egyszer dobott le a szerver, de egybol visszaengedett! A hangulat is elsoosztalyu!
gg!

This finally worked for me after trying many different fixes:
1. End Agent.exe process from Task Manager;
2. Go to C:\ProgramData and delete the Battle.net folder;
3. Go to Internet Properieties, Connections tab and select the radio button "Never dial a connection".
After that give some time to the client when it reaches that percentage at which it was usually stuck. It shouldn't take more than a minute or two to finish and start the setup client.
Viszont legyél TÜRELMES! Mert miután mindent megcsináltál így, eltart egy darabig, mire a csík végigfut.
Remélem segítettem!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"Pókos pálya annyira eredeti volt, hogy majdnem elkönnyeztem magam a nosztalgiától"
Tudna valaki küldeni nekem egy Sterter Editiont? ^^ Battletagem: ManDeLorean#2427
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
How much can you take,before you snap?

kibebaszott jó, bár ezek rassolnak 😊 12es szinten kajak erezni hogy mar eleg erös a kari 😄
86°C-on megy, és throttlingol 😄